Velen zullen het waarschijnlijk wel herkennen, je mascara blijft op je bovenoogleden plakken, je oogpotlood-lijntje is niet meer te zien en ondanks alle goede adviezen van Jetske, blijf je er maar vermoeid uitzien. Vooral 's avonds krijg je dan wel eens de vraag of je slecht geslapen hebt.

 

Een verslapping van de huid…

Heel vaak komt dit echter door een verslapping van de huid van de bovenoogleden. In het begin corrigeer je dit onbewust door de hele dag je wenkbrauwen actief te heffen. Maar naarmate je vermoeider wordt, of als er een foto van je gemaakt wordt net als jij lekker even ontspannend zit, valt pas echt op dat er te veel huid op je wimpers van je bovenoogleden rust en je mooie arcadeboog van een paar jaar geleden verdwenen is.

Een bovenooglid correctie

Gelukkig is hier een hele goede, simpele en veilige oplossing voor; een bovenooglid correctie onder plaatselijke verdoving. Dit is een zeer dankbare pijnloze ingreep die slechts 20 minuten duurt. Het enige nadeel is dat je door de zwelling na de ingreep een week er niet representatief uitziet. Belangrijk is dat je deze ingreep door een geregistreerde plastisch chirurg laat doen die dit frequent doet. Als je meer wilt lezen over een bovenooglidcorrectie kijk dan even op mijn website.

Groeten Laura

Dr. Laura Zaal-Moojen is gespecialiseerd in de esthetische chirurgie. Ze schrijft als mijn gast-blogger.

Lees ook de blogs:
Is er een oplossing voor wallen?
Is er een oplossing voor een donkere verkleuring onder de ogen
Een alternatief voor een facelift. Of toch niet…
Laserbehandelingen en crèmes
Dr. Peter Velthuis over ‘De werkzaamheid van een crème‘.

Nog geen reacties

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Laat hier je reactie achter