Wat een drukke maand is december toch altijd. Naast alle (meestal) gezellige familie activiteiten gaat het leven gewoon door: de blog, de interviews, het werk in de kliniek, het onderzoek waar we mee bezig zijn en alle andere dingen...

En dan kom je ook nog eens vast te zitten in de sneeuw met 4 kids achterin die het allemaal reuze grappig vinden. Even vergeten winterbanden te regelen…. En die zijn in het “heuvelige” Oosterbeek beslist geen overbodige luxe. Inmiddels zijn de vingers ontdooid en ben ik weer in staat mijn toetsenbord te gebruiken.

Want wat is het leuk dat er zoveel mensen zijn die mijn blog lezen en zo ontzettend enthousiast reageren! Een geweldige motivatie voor mij om stukken te blijven plaasten. Hoewel de inspiratie nog lang niet op is, kan ik me voorstellen dat er misschien specifieke “skincare” onderwerpen zijn waar ik nog niets over geschreven heb. Laat het me dan gerust weten via uncoverskincare@dr-jetskeultee.nl of laat hier een reactie achter. Ik zal er dan zeker op ingaan, al lukt dat helaas niet altijd op hele korte termijn. Maar ik doe het graag!

Groeten Jetske

 

(Dr. Jetske Ultee – onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

Lees ook mijn beautyritueel (in de grazia) en ‘beauty is in de eye of the beholder’.

Tags

7 Reacties

 1. zegt :

  Bedankt voor al je leuke blogs. Ik blijf je volgend jaar zeker volgen. Fijne feestdagen.

  reageren
 2. zegt :

  Hi Jestke, fijne feestdagen toegewenst! Ik blijf je (natuurlijk) op de voet volgen.

  reageren
 3. zegt :

  Fijne feestdagen en bedankt voor al je adviezen o.a. via je blog!

  reageren
 4. zegt :

  Hoi Jetske,

  Dankjewel voor al je adviezen! Lekker nuchter en feitelijk! Fijne feestdagen en tot volgend (blog-)jaar!

  reageren
 5. zegt :

  Dag Jetske,

  Bedankt voor je adviezen! Zeer informartief en nuttig. Mijn beautyregime ziet er sinds het ontdekken van je blog echt anders uit. Ga zeker zo door! Ik zou het leuk vinden als je de stappen uit het 'ideale stappenplan' die nog niet aan de orde zijn geweest nog eens behandeld.

  Fijne feestdagen!

  reageren
 6. zegt :

  Ja Jetske, ik sluit me graag bij de vorige schrijvers aan. Alle goeds voor 2010!

  reageren

 7. Jullie ook allemaal een gelukkig nieuwjaar! Ik ga zeker meer schrijven over het stappenplan Audrey! Een van mijn goede voornemens dit jaar. Groeten Jetske.

  6 januari 2010 om 15:35

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Laat hier je reactie achter