Beroepsfanaat, cosmetica-addict, onderzoeks-’nerd’; allemaal op mij van toepassing! Wat ik met mijn uit de hand gegroeide werk/hobby vooral wil bereiken is dat consumenten kritischer naar hun cosmetica-producten gaan kijken en leren begrijpen hoe huidverzorging echt “werkt”...

Een mooie huid is bijna voor iedereen echt mogelijk, als je maar weet hoe. Dat ondervind ik in mijn werk als arts vrijwel dagelijks. Daarom ben ik ook zo blij als ik interviews mag geven. Uiteindelijk hoop ik dat mijn boodschap zal overkomen!

huidcrèmes

Op de site dokterdokter staat een uitgebreid interview over huidcrèmes. Hier kun je het lezen. Ik leg uit wat er nu wel en niet werkt, en waarom. Het stuk gaat ook in op schadelijke bestanddelen, antioxidanten, ‘foute crèmes’ en andere fabels en feiten in de wereld van huidverzorging.

lasers

Ook heb ik (namens de Velthuis Kliniek) voor deze site een interview gegeven over laserbehandelingen voor huidproblemen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld rimpels, slappe huid, wallen, acne, cellulite, couperoserosacea, wijnvlekken en pigmentvlekken. Dit stuk kun je hier lezen.

Veel leesplezier! Groeten Jetske.

(jetske@jetskeultee.nl – onderzoeksarts en hoofd huidtherapie)

Lees hier meer over wallen, acne, rosacea en pigmentvlekken. Lees ook ‘onderzoek heeft aangetoond dat… en ‘de ideale oogcrème?‘.

Nog geen reacties

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Laat hier je reactie achter