Wat ben ik blij! Eindelijk zover, mijn nieuwe blog staat online! We zijn nog bezig met de finishing touch maar het einde is in zicht. Het was ook wel echt tijd ervoor hoor. Mijn allereerste blog post was in april 2009, ruim 5 jaar geleden... Natuurlijk kunnen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. 


Maak kans op een gratis Huidboek

Ik wil mijn trouwe lezers heel graag bedanken en daarom verloot ik 5 Huidboeken! Laat een leuk berichtje achter voor me en wie weet.. :)

Alvast een heel fijn (en zonnig) pinksterweekend gewenst, enne.. smeer je in hè!

Groetjes, Jetske

(Dr. Jetske Ultee – onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

Tags onderzoek

249 Reacties

 1. zegt :

  Gefeliciteerd met je nieuwe blog, Jetske ! Het ziet er super uit! Keep up the good work.

  reageren
  1. zegt :

   love it!! and I'm just a sucker for pinks :-S

   To Jetske; Don't ever stop. You're doing a great job. love & light

   reageren
  2. zegt :

   Gefeliciteerd met je nieuwe blog jetske! Ik volg je blog al jaren met plezier en heb er zoveel van geleerd. Dankzij jou heb ik nu mooie egale huid waar ik veel complimenten over krijg! Dankjewel. Groetjes chaimaa

   reageren
  3. zegt :

   Ga zo door!

   reageren
  4. zegt :

   Wat ziet het er weer mooi verzorgd uit, met jouw lieve uitstraling bovenaan. Je ziet er vakkundig uit, je bent heel áardig en dat is zo belangrijk.

   reageren
  5. zegt :

   Ik ben fan van je producten! Ik heb het boek gelezen van mijn schoonmoeder en zou het graag zelf in de kast hebben!

   Dan nog een vraag, komt er misschien nog een serum in de lijn?

   Lieve groet Jeannell

   reageren
  6. zegt :

   Heel erg gefeliciteerd mey je nieuwe blog. Ik zal het promoten en meteen zeggen dat jullie fantastische service geven. Ben blij met mijn nieuwe pompje nadat het andere kapot was gegaan. Nogmaals hartelijk dank daarvoor!

   reageren
  7. zegt :

   Fijn, weer een informatieve, funny en leerzame blog. Altijd een feestje om te lezen. Dank je, Jetske, dat je je kennis en onderzoek deelt met ons en vertaald naar "Jip & Janneke taal".

   reageren
  8. zegt :

   Ik gebruik al je producten. Wil nooit geen andere meer op mijn huid. Je boek zou ik graag winnen. Een sierraad sowieso voor in mijn boekenkast!

   reageren
  9. zegt :

   Ziet er super uit! Heel veel succes!

   reageren
  10. zegt :

   Prachtige lijn! Ik ben helemaal overtuigd:)

   Lfs Billie

   reageren
  11. zegt :

   Jetske gefeliciteerd! Ik weet nog als de dag van vandaag dat ik jou blog twee jaar geleden had ontdekt, ik was net 18 en stroggelde met huidproblemen. Door jou tips is mijn huid er een stuk op vooruit gegaan en sinds een aantal maanden gebruik ik ook jouw producten en wat ben ik er blij mee!

   Je bent eerlijk en doet alles met je hart! Dat vind ik zo goed van je.

   Zoals Tess zegt, keep up the good work en help al de vrouwen zich beter te voelen dan ooit!

   reageren
  12. zegt :

   Gefeliciteerd met je nieuwe blog Jetske! Ik ben zo blij dat ik je blog heb leren kennen, ik ken geen enkele blog die leerzamer is dan die van jou! Ik vind het echt geweldig wat je doet! En ik ga je altijd blijven volgen!

   Groetjes, Marielle

   reageren
  13. zegt :

   Een nieuwe blog, wat leuk! Sinds vorig jaar volg ik jouw nieuwtjes en informatie over huidverzorging en gebruik ook Uncover producten, waar ik zeer tevreden over ben. Ik probeer anderen ook aan het smeren te krijgen voor de zon en te vertellen waarom dit zo belangrijk is. Zo hoop ik mij steentje bij te dragen. Jouw blog zal zeker door mij gevolgd gaan worden. Succes!

   reageren
  14. zegt :

   Gaaf Jetske. Fijn om een vrouw te zien die staat achter haar verhaal en passie heeft voor wat ze doet! Respect!! Vanmorgen de grootste fles zonnebrand van je besteld en weer is alles tiptop geregeld. Huidboek zou leuk zijn maar de complimenten zijn gemeend. Lieve groet, Esther

   reageren
  15. zegt :

   Gefeliciteerd met je nieuwe blog! Jouw blog is een zeer welkome aanvulling geweest op mijn studie huidtherapie, die nu bijna klaar is. Ik hoop nog heel veel van je te mogen leren! Succes, groetjes Jennifer

   reageren
  16. zegt :

   Een verlaat berichtje maar niet minder gemeend : nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en met je nieuwe blog!!! Je adviezen zijn voor mij waardevol, dus ook deze blog hou ik goed in de gaten ;). Ook jij een fijn pinkerweekend gewenst . Lieve groet Sabine

   reageren
  17. zegt :

   Het leuke aan jouw adviezen is dat ik ze nu ook kan delen met mijn dochters.... wie had dat ooit gedacht..... samen overleggen over zonnebrand creme, dag verzorging enzovoort. Eindelijk een duidelijk antwoord op heel veel vragen van de meiden, en van mij!

   reageren
  18. zegt :

   Je vorige blog, zo 2009 ;) Gefeliciteerd met je nieuwe lay out. Het leest fijn en gelukkig staan je oude blogs er nog op. Ik kijk nog met regelmaat terug naar de lijsten met adviesproducten. Sinds 2 en een half jaar gebruik ik verschillende producten die 'Jetske proof' zijn. Dit heeft mijn huid erg blij gemaakt. Ook mijn vriend doet hieraan mee. Ik ben erg blij met de informatie die je openbaar maakt, heerlijk eerlijk. Ga zo door en ik maak graag kans op je boek. MVG Patricia.

   reageren
  19. zegt :

   Leuk dit blog.. Komen net terug uit een bloedjeheet Bonaire...maar met deze fantastische huidproducten geen verbrand huidje..

   reageren
  20. zegt :

   Beste Jetske, Dat ziet er strak uit, gefeliciteerd! Ben blij dat ik jou ontdekt heb, eindelijk openheid en zicht in de wereld van cremes en huidverzorging! Ik gebruik nu je hele lijn en ben er zeer tevreden over niks anders meer voor mij. Ik ga nog de zonnebrand aanschaffen en ook jouwn boek staat op mijn verlanglijstje . Succes met alles ik blijf je iig volgen! Liefs Kris

   reageren
  21. zegt :

   hey Jetske, wil je even bedanken voor al je huidadviezen al een twee maand zit ik bijna dagelijks op je blog en heeft mij al veel geholpen mijn huid is idd mooier egaler geworden dat ook is opgemerkt door mijn vriend en dochter die nu ook aan mijn producten zitten en wat voor mij heel belangrijk is dank zei u blog te lezen over wat roken met je huid doet ben ik al een 4 weken gestopt groetjes vanuit Belgie

   reageren
  22. zegt :

   Hey Jetske,

   Ik en mijn collega volgen altijd je Facebook en stukjes die je schrijft!! Zo een groot fan! En wat heb je een prachtige huid des te meer reden ik nu heb om Jou producten uit te proberen! Veel succes met je blog en nieuwe boek ! Groetjes

   reageren
  23. zegt :

   Na het kopen en lezen van je boek ben ik een jaar geleden overgestapt op jouw huidverzorgingslijn. Ik ben al een enorme ambassadrice voor uncover maar win graag een boek om m aan anderen te geven!

   reageren
  24. zegt :

   Leer veel van je lessen, ben blij met je blog, dol op je producten en fan van wat je met de 'smeer je in' campagne doet.... Heb de Uncover Suncover al cadeau gegeven aan mijn meest hardleerse vriendinnen. Vreemd genoeg je boek nog niet gelezen.......

   reageren
  25. zegt :

   Gefeliciteerd met je nieuwe blog, mooie serene lay-out! Bij deze wilde ik je nog even bedanken voor je 'gouden' tip bij koffietijd - geen melk drinken bij puistjes - sinds ik geen koemelkproducten meer neem heb ik een super gave huid! Ook ben ik groot fan van de uncover skincare exfoliant. Ga zo door!

   reageren
  26. zegt :

   Ik heb je blog net ontdekt, maar al veel tips gelezen! Inmiddels de hele lijn gekocht! En superblij mee! Ik maak graag kans op het boek!

   Hartelijke groet, Katy

   reageren
  27. zegt :

   Gefeliciteerd met je nieuwe blog, mooie serene lay-out! Bij deze wilde ik je nog even bedanken voor je 'gouden' tip bij koffietijd - geen melk drinken bij puistjes - sinds ik geen koemelkproducten meer neem heb ik een super gave huid! Ook ben ik groot fan van de uncover skincare exfoliant. Ga zo door!

   reageren
  28. zegt :

   Heerlijk .... Heb er nu al zin in :-)) Hoop op een leuk berichtje van je!

   Groetjes

   reageren
  29. zegt :

   Hoi Jetske, gefeliciteerd! Ben blij dat er een blog is die eerlijke informatie geeft over huidverzorgingsproducten. Vaak willen grote bedrijven via onwaarheden geld aan ons verdienen. Een blog als die van u hebben wij daarom hard nodig.

   reageren
  30. zegt :

   Wauw superstrak gemaakt hoor. Mijn complimenten. Vanaf het begin al een trouwe fan van je 😀. Ik hoop dan ook dat ik jouw nieuwe boek mag ontvangen zodat ik nog meer van je kan leren. Groetjes en alle succes toegewenst

   reageren
  31. zegt :

   Allereerst van harte gefeliciteerd Jetske met het bereiken van deze mijlpaal! Iedere blog van je vind ik iedere keer weer een echte eye opener! Mensen zouden zich meer moeten verdiepen in één van hun kostbaarste bezitten! Daarom zou ik het geweldig vinden om jouw boek te winnen! :)

   reageren
  32. zegt :

   Proficiat met je (blog)verjaardag!! ;) Al altijd ben ik geïnteresseerd in huidverzorging, voor mijn moeder een raadsel van wie ik het heb, haha, en ik kijk er enorm naar uit om binnen 2 jaar in mijn opleiding te kunnen kiezen voor het keuzevak Dermatologie. Als ik nu al je boek kan beginnen vanbuiten leren, hoef ik niet nog zolang te wachten om een echte kenner te zijn! Ik ben er ook zeker van dat je boek vollediger zal zijn dan de lessen!

   Mooie layout ook!

   reageren
  33. zegt :

   Hoi Jetske, Je nieuwe blog layout is erg verfrissend! Net als mijn huid nu! 1,5jr geleden had ik erg last van acne op mijn gezicht, totdat een keer mijn zusje jouw skincare lijn ontdekte en mij aandrong om het te proberen. En het werkte! Ik zag mijn huid beter worden en de acne verdween. Acne : hopelijk tot nooit!! Daarom wil ik zowel jou als mijn zusje bedanken :D

   reageren
  34. zegt :

   Supermooi je nieuwe indeling!!! Ik lees steeds je blog, op zoek naar het beste voor mijn huid.

   reageren
  35. zegt :

   Beste Jetske,

   Van harte gefeliciteerd met je nieuwe blog, het ziet er geweldig uit! Ik volg je al een aantal jaren. Ik heb last van acné en heb door middel van jouw blogpost actief stappen genomen om irritatie te verminderen en mijn huid zo goed, maar zo zacht mogelijk te behandelen. Bedankt! Door jou ben ik een acné detective geworden. Ik speur ingrediënten af en lees de nieuwste dermatologische ontwikkelingen. Hopelijk is mijn huid binnen een paar maanden totaal opgeknapt. Tot die tijd kijk ik je nieuwe posts tegemoet.

   Liefs, Lieke.

   reageren
  36. zegt :

   Hoezeeeeee! Super mooi gedaan, op naar de volgende mijlpaal 😄

   reageren
  37. zegt :

   Een nieuwe blog, gefeliciteerd! Voor mij is er veel veranderd sinds ik op jouw website terecht kwam. Toen nog bij een dermatoloog onder behandeling vanwege huidproblemen, maar nu gebruik ik trouw iedere dag de Uncover produkten en mijn huid ziet er weer gezond uit. Vrijdag word ik 53, maar dat is aan mijn huid niet te zien.

   reageren
  38. zegt :

   Supergaaf van je nieuwe blog, ik wens je heel veel plezier ermee!! Mijn moeder wilt supergraag het huidboek hebben en het zal daarom leuk zijn als ik die voor haar kan winnen!

   reageren
  39. zegt :

   Gefeliciteerd met je nieuwe blog!! Heb altijd er veel aan je uitleg!!

   reageren
  40. zegt :

   Van harte gefeliciteerd. Je nieuwe blog ziet er super strak uit! Echt heel mooi! Ben zelf ook super blij dat ik je blog een jaar geleden hebben mogen vinden, want het heeft mijn huid enorm opgeknapt. Daarnaast zit ik ook met smacht te wachten op je foundation!! Zet dit mooie werk voort, waardoor heel wat huidjes mogen gaan stralen!!

   Liefs, Deborah

   reageren
  41. zegt :

   Wat een mooie blog pagina! Gefeliciteerd! De oude heb ik van voor naar achter en weer terug doorgelezen. Toy toy toy met je nieuwe blog en dat we net zoveel lees plezier hier mogen hebben!

   reageren
  42. zegt :

   Beste jetske, Ik lees al jaren je blog, het gaat mij vooral om de inhoud van je blog maar lay out van deze blog is echt super mooi! En je nieuwe blog is echt heel leuk!

   reageren
  43. zegt :

   Beste Jetske, Wat fantastisch je nieuwe blog! Ik gebruik met alle tevredenheid jouw produkten al jaren!! Heel veel sucses verder! Gr Bianca

   reageren
  44. zegt :

   Hallo Jetske, eindelijk meer leesmomenten voor mij met jouw nieuwe blog, want op jouw site had ik alles al gelezen. Kon niet wachten tot er weer een leuke stukje bij kwam. Jij bent voor mij een grote voorbeeld. Ik vind je echt geweldig, Heb heel veel geleerd de afgelopen 2 jaar en ik kan alle tips en nuttige informatie goed gebruiken! Heel veel succes verder! ^_^

   reageren
  45. zegt :

   Heb via de uitzending van Kassa de zonnebrand besteld van de campagne "Smeer je in". Ik ga je volgen! Zou ook heel graag alles uit het huidboek willen lezen, dus hoop hier kans op te maken! Tot de volgende blog!

   reageren
  46. zegt :

   Lezen van je blog is elke keer zo'n momentje van genieten en leren hoe mn huid er mooier uit kan gaan zien. Ben daar al vanaf mn 12e mee bezig en met jou producten pas echt tevreden over t resultaat. Super!

   reageren
  47. zegt :

   Hallo Jetske,

   Heb volgens mij al je stukjes gelezen. Gebruik je zonnebrand bijna dagelijks (hij is lekker fris) en was toevallig! vandaag bij de Velthuis Kliniek voor een consult voor mijzelf en voor mijn dochter. Wat de huidtherapeute mij over de huid in het algemeen vertelde; dat wist ik natuurlijk allemaal al :-). En nu wil ik graag je boek! :-)

   reageren
  48. zegt :

   Super mooie nieuwe blog en een heerlijke productenlijn. Ik ben fan!! Vooral van de zon producten. Eindelijk producten waar ik géén reactie van krijg! Ga zo door!:)

   reageren
  49. zegt :

   Het ziet er prachtig uit! Een jaartje geleden ben ik jouw adviezen gaan volgen, en mijn huid is al maanden pukkelvrij! Ik had nooit verwacht dat dat ooit nog zou lukken, ben superblij. Yeah!

   reageren
  50. zegt :

   Leuk zeg! Hier zijn de kids (2 dames van 4 en 9) erg enthousiast over de grote fles zonnebrand. Ze smeren zich iedere dag keurig in. Ik heb al veel handige tips uit je blog gehaald en ben uiteindelijk toch gezwicht voor jouw producten. Keep up the good work!

   reageren
  51. zegt :

   Top! Niks meer, niks minder! Geniet ervan!

   reageren
  52. zegt :

   Ben gewoon heel blij met jouw adviezen en producten!

   reageren
  53. zegt :

   Hoi Jetske, Gefeliciteerd met je nieuwe blog, ziet er super mooi uit! Heb heel veel geleerd van je site en blog en de rest van het advies op tv enz.. Ik heb je Huidboek al van de eerste druk ;-) Dus doe hm iemand cadeau die hm nog niet heeft!!! Moisturizer Normale/vette huid ben ik verslaafd aan en de Suncover net besteld alvast voor het mooie weer! Had nog Uncover Suncare spf 30 voor mn gezicht :-) Suc6 met alles..

   Groetjes Mariska

   reageren
  54. zegt :

   Jouw produkten bevallen mij erg goed, ik verdraag ze heel goed en mijn huid ziet er echt goed uit. Ben er erg blij mee. Blij dat ik uncover ontdekt heb.

   reageren
  55. zegt :

   Wat leuk, een blog! Ik gebruik allemaal Jetske Ultee-proof producten voor mijn huid en het heeft tot nu toe veel goeds gebracht! Ik ben erg nieuwsgierig naar je Huidboek, lijkt me heel interessant en ik zou er graag nog veel meer over willen leren!

   reageren
  56. zegt :

   Wauw ziet er fris uit, gefeliciteerd met je nieuwe blog.

   Dank je voor het plaatsen van alle leerzame blogs van de afgelopen jaren. Heb ze met veel interesse gelezen en veel van geleerd. Ik hoop dat je nog lang doorgaat met je blog.

   reageren
  57. zegt :

   Hallo Jetske, hartelijk gefeliciteerd met de "face lift" van je blog. Ik heb zelf een huidverzorgingssalon en ik verslind al de informatie die je publiceert, ik zie natuurlijk heel wat huiden maar heb veel van je geleerd en hoop dat in de toekomst nog meer te doen! Succes met alles! Grtjs Belinda Roex/Beau&Jolie

   reageren
  58. zegt :

   Wat een eye-opener deze blog! Zo blij dat ik hem gevonden heb en wat kan je huid opknappen in relatief korte tijd! Kan wel huilen van geluk. Weer helemaal happy!!!!

   reageren
  59. zegt :

   Ik vind je blog super! Ik lees je webpagina voor informatie over wat ik kan gebruiken voor mijn huid en dat heeft mijn enorm geholpen .Ik gebruik sinds kort je producten en ik merk al een verschil op mijn huid .Ik blijf kijken op je webpagina voor meer nuttige informatie .:)

   reageren
  60. zegt :

   Niet om het boek, maar ik lees erg graag je adviezen. Zijn gewoon duidelijk en goed!

   reageren
  61. zegt :

   Helder en duidelijke producten! TOP!

   reageren
  62. zegt :

   Jetske, van harte proficiat met je nieuwe blog. Ik volg al erg lang je adviezen op. En mijn huid is er stukken beter uit gaan zien sinds ik je uncover skin care producten ben gaan gebruiken. En ik vindt het SUPER van je dat je je inzet om mensen bewust te maken wat de zon met je huid kan doen als je hem niet beschermt. Helemaal voor zon bescherming voor kinderen. Ik wens je heel veel geluk en succes met alles wat je nog gaat doen. Ik blijf je blog op de voet volgen. mvg. Mieke

   reageren
  63. zegt :

   Hoera Jetske! Ik ben heel benieuwd naar al je goede adviezen, tips en nieuws die je ons bij kan brengen met je blog in de toekomst :).

   reageren
  64. zegt :

   zelfs tot in België wordt je blog gevolgd ;-) zoveel slimme weetjes ....en de huidverzorgingsproducten zijn super !vandaag bestellen morgen al geleverd ...toppie :-)

   reageren
  65. zegt :

   Hoi Jetske, wat n mooie nieuwe layout! De nieuwe uitstraling past echt goed bij de kwaliteit van de inhoud. Ik zou ontzettend graag een kopie van je boek winnen om een wat betere kennis van de huid in z'n algemeen op te doen en in gestructureerd verhaal te lezen ipv losse artikelen. Ik ben jou namelijk ontzettend dankbaar mijn huid is door jouw tips zo erg vooruit gegaan. Ik ben jaren bezig geweest met allerlei crempjes, antibiotica en zelfs roacutane tegen acne. Dat deed allemaal wel wat, zeker de roacutane, maar ja dan heb je het ook wel over n paardenmiddel. Maar de laatste grote knock out van mijn acne heb ik bereikt door het gebruik van de producten die jij aanraadt! Ik vindt het verbazingwekkend dat mijn dermatologen me hier nooit op gewezen hebben. Inmiddels gebruik ik glycolzuur en heb dit ook aan twee vriendinnen aangeraden en ook zij zijn overweldigd door het snelle resultaat, en ik heb ze op het hart gedrukt zich echt goed in te smeren!! Iedereen die het maar wil horen vertel ik over jou blog en de goede tips! Ik zag je producten laatst in n tijdschrift staan en hoop van harte dat ze er vaker in voorkomen en dat de effectiviteit wint van de advertentiegelden van de grote producenten! Ga zo door, veel succes! Lynn Seveke

   reageren
  66. zegt :

   IK BEN ERG NIEUWSGIERIG NAAR JOU EN JE VERHALEN😄

   reageren
  67. zegt :

   Van harte gefeliciteerd met je verjaardag nog zo op de valreep. Dankzij jouw adviezen & producten vind ik het niet meer zo erg een jaartje ouder te worden :) Ook van harte met je nieuwe blog. Dat je nog maar veel mensen mag informeren en voorzien van down-to-earth kennis. Lieve groetjes!

   reageren
  68. zegt :

   Mooie blog met,met leuke layout en goeie info

   reageren
  69. zegt :

   Hi Jetske,

   Gefeliciteerd! Ik ben heel benieuwd. En ik maak natuurlijk graag kans op het boek.

   reageren
  70. zegt :

   Van Harte Gefeliciteerd met je Nieuwe Blog, én je Verjaardag. Wat een mooi cadeau op een mooie dag! Ga door met je goede werk, en ik persoonlijk kan niet wachten op je Foundation!

   reageren
  71. zegt :

   Het ziet er super gaaf uit Jetske, echt heel modern, gefeliciteerd! :) Ik als trouwe volger sinds het begin vind het een verbetering.

   reageren
  72. zegt :

   Hee Jetske, van harte gefeliciteerd met je nieuwe blog lay-out! Het ziet er nu heel overzichtelijk en modern uit. Ik ben een jonge twintiger en jouw blog was een echte openbaring voor me. Eindelijk iemand die objectief en wetenschappelijk onderbouwd haar kennis over huidverzorging wou delen en zo de vele beloftes en reclamepraatjes van de grote cosmeticabedrijven kon doorprikken. Mijn huid is je er heel al dankbaar om geweest :) Ik verwijs dan ook regelmatig naar je blog bij mensen uit m'n omgeving, omdat je zeker nog wat bekender mag worden! Je boek zou ik ook uitlenen aan anderen, het lijkt me namelijk de ideale kennismaking met Jetske Ultee ;) Ik wens je verder nog alle succes en keep up the good work!

   Groetjes, Tina

   reageren
  73. zegt :

   Gefeliciteerd met je nieuwe blog! Wat ziet het er heerlijk fris en overzichtelijk uit, heel mooi! Nu is het zelfs nog leuker om je blog te volgen! Je boek heb ik ook in 1 dag uitgelezen, wat een goede duidelijke informatie! Het laat me echt nadenken over mijn huidverzorging. Maar natuurlijk blijven er altijd vragen over, waardoor ik natuurlijk ook een vraag ingestuurd heb voor je nieuwe boek! Spannend! :)

   reageren
  74. zegt :

   Je site ziet er heel mooi en overzichtelijk uit! Deze lay-out is iets fijner om al je onderwerpen nog eens na te lezen. De UV-index in de side bar zetten is ook heel leuk bedacht, daar ga ik gelijk een app voor opzoeken op mijn telefoon!

   reageren
  75. zegt :

   Hoi Jetske,

   Gefeliciteerd! Wow echt een ontzettend mooie nieuwe site! Goed gedaan! ;-)

   Sinds ik je blog begon te lezen enkele jaren geleden is mijn huid zoveel beter geworden. Ik had altijd last van eczeem, acne en rimpeltjes. Ik heb zoveel aan je tips gehad en mijn huid straalt weer dankzij creme met niacinamide, vitamine a zuur, cleanser zonder irriterende stoffen en een hele goede zonnebrandcreme 365 dagen per jaar! Veel mensen in mijn omgeving zeggen het zelfs tegen me dat mijn huid zo is verbeterd. Dank Jetske! Keep up the good work!

   reageren
  76. zegt :

   Gefeliciteerd!! Het ziet er super uit! Net zo super als je produkten. Ik heb jou en je produkten ongeveer een half jaar geleden ontdekt en ik wil niet meer anders! En natuurlijk: we smeren, smeren, smeren!

   reageren
  77. zegt :

   Heerlijk om de dames bij de parfumerieën haarfijn te kunnen uitleggen waarom hun producten niet goed zijn. Muhaha ;-) Ik kom nooit meer met te dure producten thuis die slecht zijn voor mijn huid. Thanks!

   reageren
  78. zegt :

   Beste Jetske,

   Bijna een jaar geleden had ik het helemaal gehad met het kopen van dure gezichtscreme's. Werkten deze dure creme's nou écht of was ik toch een dief van m'n eigen portemonnee? Ik ging googlen naar de waarheid over dure creme's en kwam vervolgens op jouw blog terecht. Ik begon met lezen en kon er zelfs niet meer mee stoppen. Urenlang ben ik aandachtig blijven lezen... Jarenlang had ik niet goed voor mijn huid gezorgd, door veel vuldig zonnebanken en mijn huid enorm veel schade toegebracht. Ik had geen egaal huidje meer en er was zelfs pigmentatie ontstaan. Na het lezen van je blog was ik volledig om! Ik ben accuut gestopt het met smeren van dure creme's, die erg veel beloven, maar je huid eigelijk maar weinig goed doen. Ik heb vervolgens de huidanalyse gedaan en heb de producten van UnCover SkinCare aangeschaft, sindsdien ben ik trouw aan het smeren! Smeren, smeren en nog eens smeren!

   Mijnn huid is aanzienlijk verbeterd. Daarnaast ben ik behandeling van 8 glycolzuurpeelings ondergaan om de schade door de zon terug te brengen. Dit gaat niet zomaar van de ene op de andere dag. Ik heb tenslotte ook jarenlang slecht voor m'n huid gezorgd en zal, dan ook geduld moeten hebben voordat de pigmentatie zal verminderen... Ik heb bijzonder veel geleerd na het lezen van je blog en hoe je écht goed voor je huid moet zorgen. Zonder factor ga ik niet meer de deur uit en de zonnebank heb ik voorgoed vaarwel gezegd. Ik heb zelfs al een mooie zonnehoek gekocht, voor als ik straks op vakantie ga om m'n gezicht nog meer te beschermen tegen de zon!

   Ik blijf een trouwe lezer van je (vernieuwde) blog en kijk uit naar de nieuwe producten, die je in de toekomst gaat lanceren.

   Warme Groet! Bernice

   reageren
  79. zegt :

   Gefeliciteerd met je nieuwe blog Jetske!!!!!! Ik ben zo blij dat ik je blog heb leren kennen, ik ken geen enkele blog die leerzamer is dan die van jou.. Dank je voor je goede informatie .... Marleny.

   reageren
  80. zegt :

   gefeliciteerd Jetske, je nieuwe blog straalt ook rust uit en de kleur is prachtig.

   reageren
  81. zegt :

   Ik woon sinds ein 2013 in Sydney en mis mijn uncover moisturizer voor de vette huid nu al. Voor mijn verjaardag krijg ik hem hopelijk snel opgestuurd. Mijn vriend is ook helemaal fan. Wat een prachtige layout is het geworden en de uv index app is erg handig.

   reageren
  82. zegt :

   Gefeliciteerd Jetske! Ziet er super uit! Ik smeer al een aantal jaren al je producten en ik vind het super! Ik smeer, nu mijn dochtertje 1 is geworden, ook haar in met je zonnebrand. Dan weet ik tenminste zeker dat ze geen troep op haar kostbare lijfje krijgt:) ik hoop dat je nog heeeeel lang doorgaat! Dan kunnen wij met zijn allen nog heel lang jong blijven...

   reageren
  83. zegt :

   Gefeliciteerd met je nieuwe blog Jetske. Hij is erg mooi,subtiel en overzichtelijk. Bedankt voor de goede informatie.

   Vriendelijke groeten, Wilma

   reageren
  84. zegt :

   Gefeliciteerd! Het ziet er supermooi en overzichtelijk uit!!

   reageren
  85. zegt :

   Wat heerlijk lijkt het me om zo'n mooi boek te mogen ontvangen. Bedankt voor al je betrouwbare informatie. Daar hebben we tenminste wat aan en ik lees heel graag je blog. Tot ziens in de digitale wereld. (En misschien ook de wereld van het boek)

   reageren
  86. zegt :

   Ik vind je site echt geweldig! Sinds ik je adviezen opvolg is mijn huid erg opgeknapt :)

   reageren
  87. zegt :

   Supermooie site Jetske! Wat moet het een goed gevoel geven om sinds 2009 stapje voor stapje de DO's en DON'TS en de ZIN en ONZIN van de cosmetica-industrie voor je lezers te ontrafelen. Ik heb je site begin 2010 ontdekt en heb keer op keer uren zitten struinen en smullen van al je weetjes. Heb inmiddels op mijn 44e eindelijk een acnevrije huid en ben heel blij met je Uncover skincare producten. Als juf hamer ik nu bij elk uitstapje met mijn leerlingen op het goed insmeren met zonnebrandcrème. Dankjewel voor het delen van je kennis!! :-) grtjs Nancy

   reageren
  88. zegt :

   Wat een mooie nieuwe layout: zacht roze, net als de tere huid! Het fijne aan je blog is, vind ik, dat er niet veel wordt gepost, maar dat wat er te lezen valt onwijs informatief is en zonder veel poespas. Gewoon feitelijke informatie en toch toegankelijk voor de eventueel niet zo biologische of chemisch geschoolde lezer.

   reageren
  89. zegt :

   Wauw!! Mooie nieuwe site! Net als je huidverzorgingslijn , met de juiste ingrediënten : Geen irriterende toevoegingen, maar zuiver en puur, alleen het beste, zonder poespas.!!

   reageren
  90. zegt :

   Bedankt voor al je fijne adviezen en je prachtige lijn. Gebruik het nu twee weken en ben fan net als mijn dochter van 14 die veel minder puistjes heeft en daar superblij van wordt! Kijk uit naar je foundation en ben ook benieuwd naar het boek. Veel succes met alle nieuwe ontwikkelingen.

   reageren
  91. zegt :

   Dank voor je mooie adviezen. Eindelijk een rustige huid en geen overbodige uitgaves meer aan verkeerde potjes creme!

   reageren
  92. zegt :

   Wauw je nieuwe blog is echt heel erg mooi geworden :) Gefeliciteerd!

   Nu nog wachten op je foundation, daar ben ik zo nieuwsgierig naar!!

   reageren
  93. zegt :

   Een geweldige site met een geweldig nieuwe lay-out. Echt enorm wat er allemaal is bereikt, van eigen boek tot eigen product lijn!

   Een trotse en trouwe lezer

   reageren
  94. zegt :

   Geweldige layout is het geworden, wauw! Gefeliciteerd!!

   reageren
  95. zegt :

   Gefeliciteerd met je nieuwe blog! Op naar nog meer gezonde huidjes!

   reageren
  96. zegt :

   Mooie overzichtelijke site! Ik vind je producten, eerlijke (goede) adviezen en huidboek in 1 woord geweldig :-)

   reageren
  97. zegt :

   Hoi jetske,

   Je blog ziet er top uit! Lekker overzichtelijk, mooie lay-out. Lees je informatie altijd weer met plezier! Hopelijk kunnen we nog lang van je genieten en leren!

   reageren
  98. zegt :

   Super toffe nieuwe, maar zeker ook vertrouwde omgeving. Ik wens je veel blog plezier. Ik kan iedereen deze site aanbevelen voor eerlijke en interessante informatie. Bedankt jetske! Good luck 🍀

   reageren
  99. zegt :

   Gefeliciteerd met je Blog. Ik gebruik al geruime tijd je producten en ben er zeer tevreden over. las onlangs een interview in de Grazia, waarin lifestylejournalist Karin Kuijpers, Jetske Ultee als beautyprof noemde die het meeste indruk op haar heeft gemaakt. vanwege haar kennis over ingredienten en werking van cosmeticaproducten. Steek die maar in je zak! En laat ons nog lang van je schitterende producten genieten. Ik wacht met smart op een Uncover foundation!

   reageren
  100. zegt :

   Van harte gefeliciteerd met je nieuwe blog! Jij bent er erg blij mee maar ik denk dat wij als lezers er ook super blij mee zijn :). Ik hoop dat we nog veel van je gaan leren. Zelf ben ik laaiend enthousiast over je producten, ik kan niet meer zonder.

   Groetjes natascha

   reageren
  101. zegt :

   Je nieuwe blog ziet er heerlijk fris uit! De afgelopen 5 jaar heb ik veel aan je blog gehad en heb ik mijn cystische acne eindelijk redelijk onder controle. Ik ben benieuwd wat er de komende tijd allemaal nog voorbij komt.

   reageren
  102. zegt :

   Jetske,

   Je bent een vrouw met een hart van goud! Dit is het blog waar ik van houd. Het kwam als het perfecte antwoord op mijn vraag:

   Wat is nou de beste voor mijn huid? Toen vond ik dit. En nu ziet mijn huid er stralend uit!

   Met warme groet! Carolien

   reageren
  103. zegt :

   gefeliciteerd met je nieuwe blog. het ziet er prachtig uit. Ik zal al een vraag voorbij komen of de lijn nog uitgebreid zou worden met een serum. ik ben voor.

   reageren
  104. zegt :

   Yes een nieuwe blog! Heel mooi geworden en keep up the good work. Wat mij erg aanspreekt dat je je droom achter na bent gegaan. En daar ben ik op dit moment ook mee bezig. Alleen kwam ik er helaas een beetje laat (25 jaar) achter dat ik model wil worden! Dat is mijn droom en ik ga er alles aan doen om dat te bereiken! Nu ik geen huidje 14 meer heb en wel wat extra hulp van tips kan gebruiken heb ik jou boek nodig!

   Advies aan iedereen: Volg je droom en je gaat nog meer stralen.

   Liefs xx

   reageren
  105. zegt :

   Proficiat met je nieuwe blog, heel veel succes en wellicht maak je me blij met het boek, er is nog zoveel te leren.....Thanks en kleurrijke groetjes

   reageren
  106. zegt :

   Gefeliciteerd met je nieuwe blog; mooi! Ben al van het begin af aan fan van je producten. Hoop dat je nog veel andere soorten producten mag maken en met ons deelt!

   reageren
  107. zegt :

   Ach, ik ben gewend dat je kwaliteit levert en dat is met deze blog weer helemaal gelukt. Mooi hoor! Ik ben zo iemand die zeker al 45 jaar met zware huidproblemen tobte tot ik bij toeval jouw producten ontdekte. Sindsdien voel ik me weer toonbaar en een stuk gelukkiger. Dank daarvoor! Mijn omgeving heeft je inmiddels ook ontdekt, want stiekem ben ik natuurlijk ambassadeur geworden voor Uncover. Ik gun iedereen hetzelfde plezier dat ik er aan beleef. Ik hoop dat je ons nog lang voorziet van de broodnodige informatie en goede producten die waarmaken wat ze beloven. Geweldig!

   reageren
  108. zegt :

   Hoi Jetske. Wat een leuke blog! Ik wil even laten weten hoe enthousiast ik ben over jouw producten. Ik heb van mezelf wel een makkelijke huid, maar dat betekend niet dat ik nooit last had van roodheden en bultjes op mn voorhoofd. Welk product ik ook gebruikte, het ging niet weg. Nu ik een tijdje Uncover gebruik, wil ik geen ander merk meer! Ik ben zo blij met mijn egale gezonde en gehydrateerde huid ;) Bedankt voor dit mooie geschenk Jetske!

   reageren
  109. zegt :

   Ziet er mooi en overzichtelijk uit. Ik zie dat je al veel reacties hebt gehad. Wie weet maak ik nog een kans. Zou het wel te gek vinden. Lees met alle plezier je bruikbare tips. Het doet mijn huid erg goed. Bedankt daarvoor.

   reageren
  110. zegt :

   Jetske, je nieuwe blog ziet er prachtig uit. Ik lees al jaren met veel plezier je blogs en weet steeds meer vriendinnen enthousiast te maken voor jouw stappenplan en de door jou aangeraden producten. Het is zo fijn om transparant en objectief advies te krijgen over huidverzorging. (juist omdat iedere fabrikant claimt de beste te zijn). Al wordt ik in een vliegtuig regelmatig raar aangekeken als ik mijn etui open doe en met mijn verzorgingsregime begin. Vooral een gezicht vol met vaseline trekt de aandacht, maar alles voor een mooie gezonde huid :-) Enorm bedankt en blijf zo doorgaan!

   reageren
  111. zegt :

   Mooie blog geworden, mooie styling, overzichtelijk en vooral heel erg informatief en nuttig!

   reageren
  112. zegt :

   Gefeliciteerd met je vernieuwde blog, je boek heb ik al en heb daar veel aan gehad ook je blog lees ik met plezier!

   reageren
  113. zegt :

   Wat een mooie blog zeg, ziet er prachtig uit! Ik gebruik nu een jaar jouw producten en mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Door je heldere uitleg over de producten die werken voor je huid trap ik ook niet meer in alle nieuwe middeltjes. Dit scheelt me bakken met geld. Keep up the good work!!

   reageren
  114. zegt :

   gefelicitaart! Ik blijf ook hier lekker meelezen en adviezen opvolgen.

   reageren
  115. zegt :

   Hallo Jetske, Ik ben zo blij met jouw adviezen! Ik heb mijn oude vertrouwde smeerpatroon helemaal omgegooit! Alle verouderde uv-smeersels de deur uit gewerkt.. Geen idee dat de beschermingsfactor kon verminderen?!? Ik heb de literfles van factor 30 en ik vind 'm erg fijn. Mijn kinderen smeren ook trouw iedere dag voor ze naar school gaan...de geur was even wennen, maar nu is het helemaal goed! Vraagje: is de webshop de hele zomer bereikbaar? Mijn literfles gaat heel hard, dus wil ik voor mijn reis (augustus) naar Italië een nieuwe aanschaffen..

   reageren
  116. zegt :

   Beste Jetske,

   Wat ziet jouw nieuwe blog er mooi uit! Erg strak en fris, maar niet té, echt super! Ik moet eerlijk bekennen dat ik een echte lurker ben; ik kom al een tijdje op jouw blog (na een ernstige tweedegraads zonnebrand werd het toch echt tijd om beter voor mijn huid te gaan zorgen, en zo kwam ik hier terecht), zonder een berichtje achter te laten, maar nu kon ik het niet laten. Echt, mijn complimenten!

   Ga zo door!

   Groetjes, Wendy

   reageren
  117. zegt :

   Hallo Jetske,

   Gefeliciteerd met je nieuwe blog, het ziet er geweldig uit, net als je website! Helaas heb ik je site sinds kort pas ontdekt, maar heb al gezien dat ik nog heel veel van je kan leren.

   Ik ben sinds 2 jaar chronisch ziek en heb daarbij de nodige huidproblemen gekregen, voornamelijk in mijn gezicht. Zelfs op je 45e ben je nooit te oud om te leren en heb al een aantal goede tips gezien!

   Nogmaals gefeliciteerd enne ... you go girl! xxx

   reageren

  118. Hi allemaal,

   Wat enorm fijn dat jullie allemaal zo enthousiast reageren. Hier doe ik het voor :-). Volgende week maak ik de winnaars per e-mail bekend.

   Geniet allemaal (beschermd) van het zonnige weekend!

   Groetjes Jetske

   6 juni 2014 om 16:31
  119. zegt :

   Voor mij is deze blog echt een verademing. Dit omdat er zo ontzettend veel beweerd wordt op internet, in de bladen. Ik vind het dan ook zo leuk als je weer iets nieuws hebt gepost waar ik me in kan verdiepen. :)

   reageren
  120. zegt :

   Gefeliciteerd Jetske, Als trouwe bezoekster van je blog en van de Velthuis kliniek in Hilversum bij mw van Ierland (ga inmiddels beginnen aan mijn 3e abonnement van de peelings, zo tevreden ben ik!) ben ik erg blij met de nieuwe blog!

   reageren
  121. zegt :

   Wauw, wat een prachtige blog! In mijn favoriete kleur roze nog wel:) Gefeliciteerd! &Dankjewel voor alle tips &tricks die je de afgelopen jaren gegeven hebt. Ik ben zoveel bewuster geworden wat ingrediënten doen met je huid en mn huid is ook echt super opgeknapt! Ik zit lekkerder in mn vel en verberg niet alles meer met make up. Ik ben ontzettend blij dat er een deskundige is die oprecht haar mening en kennis met ons deelt. Daar komt de wereld zoveel verder mee!

   reageren
  122. zegt :

   Super leuk! En natuurlijk gefeliciteerd! Ben zeer benieuwd naar je nieuwe blog. Liefs x p.s. ik zal me goed insmeren ;)

   reageren
  123. zegt :

   Hartelijk gefeliciteerd met uw nieuwe blog! Ik lees de blog met veel plezier en vind deze nieuwe lay-out geweldig! Bedankt.

   reageren
  124. zegt :

   Van harte gefeliciteerd met de nieuwe blog! Ik was de laatste tijd weer wat nonchalanter in mijn huidverzorging en merk het direct. Tijd om je tips weer ter harte te nemen. Dus volg ik je nu ook op Twitter. Prettige stok achter de deur. ;-)

   reageren
  125. zegt :

   Dear Jetske and team ! I am a blogger myself, I do know how much work it goes into a total "facelift" of a blog ; ) I like the new design, is clean and professional. The best as always... the content, your articles, your explanations, I am soooooo happy that I found this blog and your products ! My skin has never looked better and I keep on putting sun cream onto myself and all my family. LOVE

   reageren
  126. zegt :

   Wauwie, je blog is veel mooier, rustiger en overzichtelijker! Ben eigenlijk wel heel benieuwd naar je boek, aangezien mijn huid echt een ramp is.

   reageren
  127. zegt :

   Super! lekker lezen deze zomer geweldige tips opdoen voor mijn huid, en die van mijn kinderen, next generation. xx Diana

   reageren
  128. zegt :

   Allereerst gefeliciteerd!! Je nieuwe blog ziet er fantastisch uit. De kleuren zijn goed uitgekozen, het geeft een frisse blik. Ik volg je met passie. Daarmee ben ik niet de enigste, want ook mijn huidtherapeut volgt jou. Je bent een inspiratie voor ons allemaal! Ik denk dat je nieuwe blog veel nieuwe lezers zal aantrekken. De teksten die je schrijft kan jong en oud begrijpen wat maakt dat je veel lezers hebt. De waardevolle informatie verdient iedereen om te begrijpen. You go girl!

   reageren
  129. zegt :

   Ik wist niet dat Angelina Jolie dit allemaal naast haar acteerwerk deed! Fascinerend! Ga zo door!

   reageren
  130. zegt :

   Heel mooi geworden je nieuwe blog gefeliciteerd!,

   Gebruik al jaren skincover naar volle tevredenheid topproducten!!

   Keep up the goog job

   reageren
  131. zegt :

   Hoi Jetske,

   Ik ben onder de indruk van je wetenschappelijke kennis, die je layman's terms toegankelijk hebt willen maken op je blog. Je blog-volgers kunnen nu veel beter door alle marketing heen kijken wat rust geeft. Bedankt.

   reageren
  132. zegt :

   Hoi Jetske, Wat is het blog mooi geworden! Ik ben sinds een maand of vier voor mijn huidverzorging helemaal overgestapt op jouw 'Uncover' producten. Ik ben 47 jaar en heb een gevoelige/gemengde huid met couperose die goed reageert op de Uncover producten. Mijn huid is veel beter in balans en ziet er mooier uit. De tonic (normale-droge huid) en de moisturizer (normale-vette huid) zijn mijn favorieten Mijn vijftienjarige dochter heeft je producten ook al ontdekt want toen haar gevoelige huid zowel puistjes als erg droge plekken vertoonde heb ik haar 'mijn' Uncover spulletjes laten gebruiken. Haar tienerhuid knapte binnen een paar dagen al op dus ik denk dat ze binnenkort een eigen set krijgt. Groetjes, Karin.

   reageren
  133. zegt :

   Gefeliciteerd met je nieuwe blog. Ziet er super uit. Ben een trouwe volger en geef je tips door aan iedereen die het maar wil horen. Ik geef je huidboek ook aan al mijn vriendinnen cadeau, maar bedacht me laatst dat ik er zelf nog niet eens 1 heb! Succes met je blog, ik kan niet wachten op alle fijne nieuwe tips.

   reageren
  134. zegt :

   Beste Jetske

   Proficiat met de nieuwe look van jouw blog! Ik hou van het "toned down" ontwerp met de nog steeds easy-on-the-eyes roze achtergrondskleur.

   Toen ik 3 jaar geleden jouw blog vond, was ik zo blij om eens eerlijke informatie te krijgen over huidverzorgingsproducten. Sindsdien sta je bij mijn favorieten en kijk ik uit naar elke nieuwe post.

   Een grote verbetering vond ik het toen je specifiek productadvies begon te geven. Ervoor moest ik jou daar specifiek informatie over vragen bij de comments. Wat ik nu nog mis en een troef zou vinden voor jouw blog, zijn tutorials: hoe de huid reinigen, bijvoorbeeld, of een bespreking van producten die jij goedkeurt. Je zal er misschien nog meer geïnteresseerden mee bereiken.

   Het is leuk de blog zo te zien evolueren. Veel succes nog ermee en ongetwijfeld hoor je nog van mij!

   reageren
  135. zegt :

   Gefeliciteerd, Je zit haast "onder" mijn huid!

   reageren
  136. zegt :

   Hallo Jetske. Ik ben op internet een zonnebrandcreme tegengekomen met zeer weinig ingrediënten. Ik zie dat ie wel maar 1 zonnefilter heeft. Wat vind je er van? https://www.heelnatuurlijk.nl/webwinkel/lichaamsverzorging/zonproducten/sun-cream-factor-20.html

   reageren

   1. Beste Marielle,

    Eerder op de blog heb ik een reactie gegeven op dit product:

    Het klopt dat het product weinig ingrediënten bevat, maar in principe ziet de lijst er goed uit (geen parfum of gedenatureerde alcohol). Het viel me wel op dat het product geen bewaarstoffen bevat. Ik zou het eens vragen aan de fabrikant of er testen gedaan zijn om de bacterie en schimmelgroei te bepalen. Over het algemeen worden dit soort testen gedaan voordat een merk op de markt wordt gebracht. Als dit niet het geval is geweest moet je erg voorzichtig doen met een product, bij voorkeur dan koel bewaren en nooit met je vinger in de pot! Ook niet te lang bewaren. Ik zou persoonlijk het risico dan liever niet nemen.

    Groetjes Jetske

    23 juni 2014 om 15:57
   2. zegt :

    Hallo Jetske,

    Dit ziet er heel mooi uit, heel luxe en vrouwelijk, gefeliciteerd :)

    Blijf doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe producten, alles wat je maakt is top. Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien en ik neem nu zelfs ook producten mee naar vrienden in het buitenland.

    Groetjes, Ingrid

    reageren
   3. zegt :

    Hartelijk gefeliciteerd Jetske met het jubileum. Wat is de blog mooi geworden.

    ik feliciteer ook mijzelf met het feit, dat ik jou op internet gevonden heb. Een slechte huid is niet alleen een zichtbaar ongemak. Het heeft ook psychische gevolgen. Je voelt je onzeker, je hebt de neiging je af te zonderen en zegt afspraken af, als je net weer grote ontstekingen hebt. Je koopt steeds weer nieuwe producten en niets helpt. En dan zijn daar jouw blogs en wordt alles overzichtelijk. Door jouw uitleg en producten verbetert mijn huid aanzienlijk en durf ik weer in de spiegel te kijken. Ik ben jou daar heel dankbaar voor. Je bent heel waardevol voor mij en voor mijn lotgenoten.

    reageren
   4. zegt :

    Hallo Jetske,

    Gefeliciteerd met je nieuwe blog!! Het ziet er echt fantastisch uit. Dankzij jou blog heb ik nu eindelijk de goede huidproducten gevonden. Bedankt dat je dit met ons wilt delen! Ik zou heel graag je boek willen lezen, zodat ik me nog beter kan verdiepen in de huid en haar verzorging. Ga zo door!!

    reageren
   5. zegt :

    Gefeliciteerd met je nieuwe blog echt een hele verbetering ik heb er al veel mooie informatie uit mogen halen en mogen delen met andere die ik weer verder heb mogen informeren om er mooier uit te zien in de toekomst.Je bent een juweeltje voor vele.Super ga zo door op naar je volgende leuke informatie en super adviezen.

    reageren
   6. zegt :

    Leuk Kan ik je nog gemakkelijker volgen.

    reageren
   7. zegt :

    Jou site is voor mij zo'n eye opener geweest! Er ging een wereld voor me open, eentje zonder bedrog en winstbejag maar met duidelijke een nuttige informatie! Jou Sunwiser stichting vind ik dan ook geweldig! Onlangs voor onze vakantie een grote bus zonnebrandmelk gekocht bij jou en hij is echt super! Zeker met een kleintje van 2! Smeert geweldig, ruikt goed en werkt perfect! Top hoe je nieuwe blog in elkaar zit! Succes en laten we hopen dat er voor veel mensen nog een wereld mag open gaan!

    reageren
   8. zegt :

    mooi ,heel mooi ,en zo worden we allen mooier dikke proficiat

    reageren
   9. zegt :

    Van harte gefeliciteerd met je blog! Ik volg je nu een jaartje en vooral de laatste tijd kom ik weer vaker kijken want na m'n zwangerschap is mn huidje weer onrustig geworden. Ik hoop dat ik er ooit vanaf kom en ben benieuwd of er in je boek tips voor mij staan..!

    reageren
   10. zegt :

    Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe blog. Het ziet er goed uit en het belangrijkste van alles is dat ik veel aan uw artikelen heb gehad.Met name doordat het overzichtelijk is geschreven, verschillende onderwerpen aan bod komen, en voor iedere huidtype relevante onderwerpen staan waar iedereen wat aan heeft.Het heeft me bewust gemaakt om beter op mijn huid te letten,door bepaalde ingredienten te vermijden. Ik zou het daarom een eer vinden om uw boek te krijgen doormiddel van een winactie. Succes! Groetjes, Ayse

    reageren
   11. zegt :

    Het ziet er prachtig uit!

    reageren
   12. zegt :

    Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe blog. Het ziet er goed uit en het belangrijkste van alles is dat ik veel aan uw artikelen heb gehad.Met name doordat het overzichtelijk is geschreven, verschillende onderwerpen aan bod komen, en voor iedere huidtype relevante onderwerpen staan waar iedereen wat aan heeft.Het heeft me bewust gemaakt om beter op mijn huid te letten,door bepaalde ingredienten te vermijden. Ik zou het daarom een eer vinden om uw boek te krijgen doormiddel van een winactie. Succes! Groetjes, Ayse

    reageren
   13. zegt :

    Hoi Jetske, Gefeliciteerd met je nieuwe blog! Ik heb je pas ontdekt en ik ben zeer tevreden over de produkten die ik onlangs heb aangeschaft. De informatie op je web site en je blog heeft mijn ogen geopend en me doen inzien hoe belangrijk het is om je huid goed te verzorgen. En vooral... hoe je dat doet! Bedankt voor alle nuttige informatie en ik hoop nog veel van je te lezen!

    Groetjes, Chantal

    reageren
   14. zegt :

    Prachtige site! Ik kijk weer uit naar je volgende berichten. Groet, Monique

    reageren
   15. zegt :

    Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van de blog! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe blog posts!

    reageren
   16. zegt :

    Oh jee, 5 boeken, en al 150 reacties, mijn kansen worden steeds kleiner, maar ik wil hem wel heeeeeel graag!

    reageren
   17. zegt :

    En wat is je blog mooi geworden! Je blog is voor mij een grote bron van informatie die ik dan ook zeer regelmatig raadpleeg. Mijn dochters van 3 en 5 krijgen nu al mee dat smeren belangrijk is. Mijn oudste dochter heeft standaard een flesje zonnebrand van Uncover Skincare in haar lade liggen op school zodat de juf haar in kan smeren voordat ze buiten gaan spelen.

    reageren
   18. zegt :

    Ziet er super uit! Ik heb pas ook je producten aan geschaft en ze bevallen tot nu toe erg goed!

    reageren
   19. zegt :

    Van harte gefeliciteerd Jeske met je nieuwe blog! Iedereen die het beste wil voor zijn/haar huid zou je blog moeten volgen, echt zo leerzaam!

    reageren
   20. zegt :

    Hoi Jetske, via Koffietijd ben ik je op het spoor gekomen en volg je al een tijdje. Prachtig blog, heel veel succes. Ik ben me al langere tijd aan het oriënteren op huidgebied. Omdat ik me er bewust van ben geworden dat er zoveel troep in de crèmes zit en ik door de bomen het bos niet meer zag heb ik een jaar geleden besloten alleen nog maar af en toe olie op mijn gezicht te doen. Dat is vast niet voldoende dus ik ben me nu aan het informeren op je site en je blog omdat mijn huid (52 jaar) toch echt wel vocht e.d. nodig heeft. Als ik alles op je blogs lees en de reacties van alle mensen hierboven denk ik dat ik bij jou aan het goede adres ben! Heel veel succes en dank voor al je informatie.

    reageren
   21. zegt :

    Beste Jetske,

    Je nieuwe blog ziet er gelikt uit. Mooi rustig, zonder tierelantijnen die afleiden. Chapeau!

    reageren
   22. zegt :

    Wauw wat is het mooi geworden .gefeliciteerd met je nieuwe blog heb Laatst je producten gekocht en ben er zo blij mee .

    reageren
   23. zegt :

    Al geruime tijd gebruik ik alle producten van de Uncover lijn met zeer grote tevredenheid! Puistjes zijn verleden tijd, en mijn pigmentvlekken lijken ook wat te zijn vervaagd! Maar wat voor mij nog belangrijker is, is het gevoel te hebben producten op mijn gezicht te smeren die écht goed zijn voor de huid, zonder al de slechte ingrediënten erin! Ik woon in België en de Uncoverlijn is hier niet zo bekend, maar ik heb al heel wat mensen attent gemaakt op de lijn, en ook zij zijn zeer enthousiast. Proficiat trouwens met de nieuwe blog, die zeer overzichtelijk is! Voor mij persoonlijk verandert er echter niet veel, want het gaat mij vooral om de kwaliteitsvolle teksten die je schrijft, en die lees ik altijd met veel plezier! Het boek is het enige wat nog ontbreekt in de Uncoverlijn die ik bezit, dus ik hoop ... :) Verder kijk ik ook uit naar de toekomstige producten, die ik vast ook met volle tevredenheid zal gebruiken!

    reageren
   24. zegt :

    Een rimpelloze nieuwe blog ... Staat je goed! Veel succes verder voor jou en je team :-)

    reageren
   25. zegt :

    Hoi Jetske! Van harte gefeliciteerd met je nieuwe blog, hij ziet er goed uit! Ik heb in het verleden al heel wat interessante artikelen van je gelezen. Zo fijn om op deze manier tips te krijgen van iemand die er echt verstand van heeft! Ik heb echt bewondering voor de manier waarop je het aanpakt, het kan niet anders dan dat je er ontzettend veel tijd in steekt. Bedankt daarvoor en veel succes en geluk voor de toekomst! Vriendelijke groet, Tirza

    reageren
   26. zegt :

    Oh wat mooi en overzichtelijk nu! Super!

    En bedankt dat door jouw tips mijn huid in nu ruim anderhalf jaar tijd zoveel rustiger en mooier is geworden :)

    reageren
   27. zegt :

    Ongeveer een maand geleden je blog ontdekt en heb nu al twee zonnebrandcremes gekocht! Ben wel erg benieuwd naar je nieuwe ontwikkelingen en de huidige producten, maar ik ga eerst langs de dermatoloog voordat ik al m'n gezichtsverzorging vervang voor de skincare lijn. Dus wie weet staat m'n badkamer vol met skincare! Trouwens gefeliciteerd met je blog... ;)

    reageren
   28. zegt :

    Sinds een aantal jaar ben Ik geïnspireerd door Jetske Ultee en haar verzorgingstips. Was ik hier maar eerder van op de hoogte geweest. Mijn huid is nog nooit zo dankbaar sinds ik de tips van Jetske opvolg.

    reageren
   29. zegt :

    Net terug van een heerlijk dagje sauna. Mijn vriendin had uw producten bij zich en ik heb het, na een uitgebreide toelichting, meteen uit kunnen proberen op deze zonnige dag. Ik denk dat heel veel mensen, die ook in die sauna waren, niet zo lekker zullen slapen vannacht...zo rood als een kreeft! Wat jammer voor ze dat ze Jetske Ultee nog niet kennen!!! Wij hebben de aanwijzingen op de verpakking goed opgevolgd en zullen slapen als een roos! Ik ga morgen eens rustig de informatie op de site lezen en meteen verschillende producten bestellen, weltrusten!

    reageren
   30. zegt :

    Ziet er mooi uit Jetske! Heb vandaag alweer fijn profijt gehad van je Uncover Suncare :)

    reageren
   31. zegt :

    Mooie site en fijne produkten! Ik vind t fijn dat ik mijn kind veilig kan insmeren. Ga zo door.

    reageren
   32. zegt :

    WOW JETSKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! In één woord GE-WEL-DIG!!!!!!!

    ps. Ik lees altijd met veel plezier je blogs en sta als ik je op tv spot versteld hoe smooth je huid er uit ziet, net als de website nu ;)

    reageren
   33. zegt :

    Beste Jetske,

    Gefeliciteerd met je nieuwe blog.

    Jouw informatie over de zin en onzin van cosmetica spreekt mij enorm aan. Ik blijf je volgen!

    Groet Janet

    reageren
   34. zegt :

    Beste Jetske,

    Gefeliciteerd met je nieuwe blog.

    Jouw informatie over de zin en onzin van cosmetica spreekt mij enorm aan. Ik blijf je volgen!

    Groet Janet

    reageren
   35. zegt :

    Gefeliciteerd met je blog. Ik volgde Paula Begoun al jaren. Maar nu volg ik jou. Ik vind jou producten en adviezen zeker zo waardevol. Ik ben blij dat wij in Nederland een deskundige hebben met eerlijke adviezen die zich bekommerd om onze gezondheid en niet alleen commercieel.

    reageren
   36. zegt :

    Je nieuwe blog ziet er erg mooi uit, gefeliciteerd. Ik maak erg graag kans op het boek.

    reageren
   37. zegt :

    Wauw, ziet er mooi en transparant uit. Sinds ik je adviezen opvolg is mijn huid een stuk rustiger. En mijn portemonnee een stuk voller;-)

    reageren
   38. zegt :

    Proficiat! Het ziet er wonderschoon uit! Ook ik maak graag kans op het boek. Ik kan nog zoveel leren over huisverzorging.

    reageren
   39. zegt :

    Jaaaa wat mooi!! gefeliciteerd!! Kijk nu al uit naar je volgende blog. Door jou literfles suncover eindelijk genoeg voor de zomer ipv 6 flessen meesjouwen!

    reageren
   40. zegt :

    Beste Jetske, ik ben echt een fan van jou en van jouw producten. Ik kon nooit met mijn huid een goed werkend product vinden, en nu gebruik ik alleen nog maar jouw producten. Ik hoop dat je er nooit mee stopt, want ik zou niet weten wat ik moest. Ook de service is prima. Ik volg je al een paar jaar. Succes met je blog!

    Hartelijke groet, Teresa Eva

    reageren
   41. zegt :

    Hoi Jetske, gefeliciteerd met je nieuwe blog. Ziet er mooi en fris uit. Bedankt voor alle tips die ik van je de afgelopen jaren heb mogen ontvangen en hopelijk volgen er nog veel meer...Succes!

    reageren
   42. zegt :

    Informatief, helder en vooral vrouwelijk, zo komt dit blog mij voor. Na een jaar andere producten te hebben gebruikt ben ik weer "thuis"! Het boek heb ik al een paar jaren in bezit en uitgeleend aan twee schoonheidspecialisten en zij konden er nog van leren dus geef het boek aan iemand die het kan gebruiken.

    reageren
   43. zegt :

    Hi Jetske, gefeliciteerd met je nieuwe blog! Het ziet er heel mooi en overzichtelijk uit. Ik ben altijd heel geinteresseerd in goede huidverzorgingsproducten en ik surf heel veel op internet om zelf alles uit te zoeken over huidproblemen, verzorging en de laatste weetjes. Daarbij kom ik ook steevast op jouw blogs terecht. Erg leerzaam! Ik gebruik ook al een aantal jaren je producten en ben er erg tevreden over!

    reageren
   44. zegt :

    Beste Jetske Zo'n anderhalf jaar geleden werd bij mij, vrouw van 57 jaar, huidkanker geconstateerd op mijn neusvleugel. Gelukkig de best geneesbare vorm van een basaalcelcarcinoom, maar het was toch wel pijnlijk en ingrijpend om je halve neusvleugel weg te moeten laten snijden en een transplantatie te ondergaan. Uiteraard stelt het niets voor in verhouding tot vele andere ziekten, maar toch... Deze gebeurtenis was de aanleiding om me meer te verdiepen in huidproducten en zo kwam ik op het spoor van jouw site en producten. Deze gebruik ik trouw en natuurlijk ook de suncare, want ik moet nu erg blijven oppassen met de zon. Ik laat me niet meer verleiden door mooie potjes en reclame, nu ik meer kennis van zaken heb dankzij jou. Succes met belangrijke werk en het zou leuk zijn om het boek te winnen. Lea

    reageren
   45. zegt :

    Van harte gefeliciteerd met de nieuwe uitstraling van je blog, ziet er heel fris uit. Leuk!

    Ik heb vanochtend je producten ontvangen, ik ben heel benieuwd wat ik reageer echt overal op. Voor mij is huidverzorging al een jarenlange zoektocht die hopelijk nu ten einde komt.

    Je boek wil ik op den duur ook graag bestellen, maar wie weet maak ik er nu ook kans op, fingers crossed! :-)

    reageren
   46. zegt :

    Hoi Jetske je blog ziet er super uit zo! Ik gebruik nu aantal maanden je producten en het bevalt erg goed. Ik kijk erg uit naar je aangekondigde foundation; en ik hoop heel erg dat je ook een keer mini's gaat maken / verkopen van de verzorgings lijn want op een vakantie van een week is het wel heel veel om de 4 grote flessen mee te nemen..... En tevens nog 1 tip; misschien kan je wat duidelijker aangeven wat het verschil is tussen de suncare en suncover; het prijsverschil is zeer groot maar het is met niet helemaal helder waarom ik nou de een of juist de ander moet hebben. Veel succes verder met alles; ga zo door!!! groetjes maaike

    reageren
   47. zegt :

    Beautiful Lovely, Original and Generous , (BLOG) thats Jetske

    reageren
   48. zegt :

    Gefeliciteerd met je mooie nieuwe blog! Vanochtend lag ik om half 10 ingesmeerd met de Uncover factor 30 op Kijkduin. Wat een heerlijk spul zeg! Smeert goed, geen witte strepen en ook niet plakkerig. Jammer dat de zon verdween... Maar de creme trekt direct goed in dus hup kleren er gewoon lekker over aan, super!

    reageren
   49. zegt :

    Eindelijk de huidverzorgingsproducten gevonden die werken voor een huid van 43 jaar. Ik ben er zo blij mee. Succes met je nieuwe blog. Ik lees de informatie met veel interesse.

    reageren
   50. zegt :

    Wat een mooie lay out zo. Het maakt jouw site nog fijner om te bezoeken. Ik heb ontzettend veel van jouw blog geleerd, keep up the good work.

    Wellicht een kleine tip; ik moest een heel eind naar beneden scrollen om bij de commentbox te komen. Wellicht dat deze naar boven kan of dat de comments over meerdere pagina's verspreid kunnen worden?

    reageren
   51. zegt :

    Het ziet er super uit! Ik geniet van je blogposts, mijn huid is je dankbaar!

    reageren
   52. zegt :

    Wat een mooie blog!!!!Het straalt zuiverheid uit. Ik ben een groot fan van je en lees alles over huidverzorging en hoe daar het beste mee kan om gaan. Mooi op een natuurlijke manier !!!

    reageren
   53. zegt :

    MOOI! Gefeliciteerd met je mooie nieuwe blog. Ik gebruik nu een paar maanden jou producten en ik ben er tot nu toe erg tevreden over. Zo tevreden dat ik al mijn vriendinnen over deze blog en jou producten verteld heb! Ga zo door! Je maakt heel veel meiden en vrouwen blij!

    reageren
   54. zegt :

    Mooie blog en ik ga je hier ook weer met veel plezier volgen en van je leren. Ik heb het huidboek nog niet en ik hoop dat je me heel blij gaat maken :-) Ga zo door!!

    reageren
   55. zegt :

    hoi jetske, hier heb ik maar 1 woord voor gewoon FANTASTISCH !!!! grtj .yvonne

    reageren
   56. zegt :

    AAAAAAUUUUW van het weekend helemaal verbrand. Had ik toch beter moeten smeren. Vroeger zou ik me van top tot teen insmeren met een dikke vette creme, maar nu ben ik de koelkast aan het afspeuren naar melk om mijn huidje te kalmeren. Bedankt voor alle goede tips en gefeliciteerd met de nieuwe blog! Het ziet er mooi uit!

    reageren
   57. zegt :

    Hij is prachtig, net als jij! Heel mooie verfrissing! Het oogt professioneel, maar ook sympathiek en toegankelijk. Mooi mooi!

    reageren
   58. zegt :

    Hoera, eindelijk iemand die de waarheid spreekt over de huid en over cosmetica, zonder commercieel belang! Er is een hele nieuwe wereld voor me open gegaan sinds ik jouw blog heb ontdekt. Ik heb nog een hoop te leren.... Je boek zou daarbij wel van pas komen ;-)

    reageren
   59. zegt :

    Wat is de blog mooi geworden zeg, wauw! Gefeliciteerd!

    reageren
   60. zegt :

    Ik bewonder je passie. Wat mij echt over de streep heeft getrokken is de presentatie bij mijn schoonheidsspecialiste. Het blog is goed en overzichtelijk maar het face to face contact is nog belangrijker. Ik hoop dat je nog lang blijft investeren in kwalitatief hoogstaande en betaalbare huidproducten. Succes!

    reageren
   61. zegt :

    Het ziet er prachtig uit! Keep up the good work :)

    reageren
   62. zegt :

    Mooi dat je een nieuwetijdse blog hebt! Ik vind je blog heel interessant. Jouw kijk op huidverzorging heeft voor mij veel veranderd. Van tig verschillende potjes en tubes naar een enkele nog maar. Je zonprodukten worden door heel het gezin gebruikt. Keep up the good work!

    reageren
   63. zegt :

    Je huidboek heb ik al dus daar mag je iemand anders blij mee maken. Ben blij met alle informatie die je met ons deelt en de fijne Uncover producten. Dankjewel!

    reageren
   64. zegt :

    Mooie, frisse, vrouwelijke maar duidelijke blog! Ik vind 'm prachtig. Gefeliciteerd met dit nieuwe frisse begin van je blog. Geniet ervan!

    reageren
   65. zegt :

    Geweldig! Ziet er super uit! Ik ben een grote fan van je blogs onderzoeken en producten!! Groetjes Liza

    reageren
   66. zegt :

    In 1 woord "TOP", en gefeliciteerd!!, dit is wat we nodig hebben.

    reageren
   67. zegt :

    Hallo Jetske, sinds vorig jaar gebruik ik jouw producten. Dit komt omdat ik in de Veldhuis kliniek ben geweest en ze mij dit hebben aangeraden. Nu gebruik ik ook Alle producten en het bevalt heeeeel goed. Ik ben 67 en zie verbetering van de huid en de rimpeltjes, haha. Het boek ontbreekt nog maar dat kan ik uiteraard ook kopen. Veel succes

    reageren
   68. zegt :

    Hallo Jetske, Ik ben een vrouw van 67 en gebruik sinds vorig jaar jouw producten. Eerst alleen de crème en de zonnebrand. Bij het zien van de goede resultaten gebruik ik nu alles en ik moet zeggen echt fantastisch. Het boek ontbreekt nog maar wie weet komt dat volgende week helemaal goed, haha. Ga zo door. Groetjes

    reageren
   69. zegt :

    Hoi Jetske Ben erg blij met je advies en fijn dat je eerst proefmonsters mag uit proberen. Hoop dat er nog meer producten volgen. Succes.

    reageren
   70. zegt :

    Wat heerlijk dat er nu een nieuwe Nederlandse Paula Begoun is opgestaan: Een vakvrouw, die heel goed weet waar ze het over heeft en wat bescheidener : Hollandse nuchterheid en geen sprookjes! Binnenkort bestel ik de huid en zonneproducten van Jetske Ultee! MVG, Irene

    reageren
   71. zegt :

    Dag Jetske, Proficiat en dat je met je vernieuwde blog nog meer mensen zal weten te bereiken! Ik kom hier heel weinig, maar weet je wel te vinden als ik specifieke informatie wil zoals vandaag (over BB crème). Toch heb je bij ons thuis veel ten goede teweeg gebracht. Door de smeer je in campagne is een dagelijkse insmeerdrama bij ons namelijk veranderd in een vrolijke bedoening met kleuters die zichzelf al swingend van top tot teen insmeren ;-). Zelf gebruikte ik tot voor kort (uit gemakzucht) al jaren vooral vaseline, maar sinds die enorme fles met smeer-je-in zonnebrand onder handbereik in de badkamer staat, pomp ik er lustig op los voor ik de deur uitga en dat ervaar ik als enorme progressie. Ik waardeer dat je je kennis op deze wijze deelt en ook dat je de moeite neemt om op vragen van lezers te reageren. Veel succes!

    reageren
   72. zegt :

    Gefeliciteerd met je vernieuwde blog! Ik heb je site gevonden via een vriendin. Mond tot mond reclame werkt toch het best en heb pas Suncover spf30 besteld. Wat een heerlijke zonnebrand. Zodra mijn andere huidproducten op zijn, ga ik deze vervangen voor jouw natuurlijke huidproducten. En wat fijn dat er zoveel extra/duidelijke informatie over is.

    Ik wens je heel veel succes met je blogs en hoop dat er zoveel mogelijk personen gebruik zullen maken van je natuurlijke producten. Ik ga je zeker in mijn kennissen, vrienden en familie kring aanbevelen!

    reageren
   73. zegt :

    Jetske. Goed hoor. Het is je gelukt. En ik ben blij met al je informatie. Ga maar zo door graag. Veel succes en dank.

    reageren
   74. zegt :

    Van harte gefeliciteerd met je nieuwe blog, het ziet er super uit! Bedankt voor alle inspirerende artikelen, ik heb er echt veel van geleerd. Door jou lig ik nu met een dikke laag zonbescherming van Suncover in de zon! Ik hoop dat steeds meer mensen jouw blog mogen lezen, zodat we allemaal leren goed voor onze huid te zorgen! Ga zo door! Liefs, Thirza

    reageren
   75. zegt :

    Gefeliciteerd met je nieuwe blog! Wat een mooie nieuwe lay-out! Strak, maar toch vrouwelijk door het roze. Ik hoop hier nog steeds veel te kunnen bijleren. Ik vind je artikels heel erg leerzaam en duidelijk (wat niet vanzelfsprekend is denk ik). Een vriendin van mij heeft recent ook jouw blog ontdekt en heeft al heel veel gehad aan je product aanraders. Ikzelf gebruik uit gemakzucht gewoon de Uncover Skincare lijn en ben er heel tevreden van! Ik weet nog de eerste keer dat ik de exfoliant gebruikte, wat een speciaal gevoel :)

    reageren
   76. zegt :

    Beste Jetske, dankzij jouw overleefde ik mijn middelbaar met een gezonde huid en meer zelfvertrouwen. Ik kijk ernaar uit om met je nieuwe blog de grote stap naar de universiteit te maken! Bedankt voor alles xxx

    reageren
   77. zegt :

    Het is nooit te laat om iets liefs te zeggen. Als mijn huid praten kon zou zij jou bedanken met de mooiste woorden ;)

    reageren
   78. zegt :

    Beste Jetske,

    Ik vind je hele huidverzorgingslijn fijn, maar ben helemaal fan van de zonnebrandcreme. Ik ben heel erg van het smeren, maar mijn 3 kleine kinderen vonden de zonnebrandcreme altijd erg vervelend op het gezicht en kregen er vaak ontzettende traanogen van. Maar jouw zonnebrandcreme voelt aan als een fijne crème, die je lekker onzorgvuldig over de hele snoetjes kunt smeren, zonder traanogen! Heel blij mee!

    reageren
   79. zegt :

    Hij is mooi! Heel fris en clean, net als mijn huid sinds ik alleen jetske -proof producten gebruik ;)

    reageren
   80. zegt :

    Geachte mevrouw Ultee,

    hartelijk dank voor de geweldige informatie over huidverzorging! Uw producten zijn fantastisch, ik zit alleen nog te wachten op de Uncover Bodylotion^^ :)

    Met vriendelijke Groet!

    reageren
   81. zegt :

    Wauw, ziet er goed uit zeg! Ik kijk uit naar meer blogposten. Heb zo veel van je geleerd. Je hebt echt mijn ogen geopend als het gaat over huidverzorging. Maar dat hoor je natuurlijk wel veel vaker haha. Gefeliciteerd met je nieuwe layout!

    reageren
   82. zegt :

    Van harte gefeliciteerd met de nieuwe lay-out van je blog prachtig! Je bent mijn betrouwbare gids in het oerwoud van huidverzorgingsproducten. Dankjewel voor al je interessante artikelen. Lieve groetjes, Carla

    reageren
   83. zegt :

    GeVEELiciteerd, ziet er prachtig uit! Ben niet zo'n 'reactie-plaatser' maar wel een trouwe volgster ;) Gebruik je producten al jaren, wil nooit meer anders, eindelijk verlost van allerlei kwaaltjes! Keep up the good work!

    reageren
   84. zegt :

    Wauw, van harte gefeliciteerd! Het ziet er super overzichtelijk uit. Ik ben al sinds het eerste begin een trouw volger (maar ook niet zo'n reageerder ;-)). Inmiddels heel wat potjes en tubetjes de deur uit gedaan en nu een fijn beperkt assortimentje van wel werkende producten staan! Mijn huid straalt! Thanks!

    reageren
   85. zegt :

    Heey Jetske van harte gefeliciteerd met je nieuwe blog! Na mijn familie op jouw site gebracht te hebben breng ik de producten nu ook in Zwitserland aan de man haha. Hier woon ik namelijk sinds 1.5 jaar, maar bestel trouw jouw producten via mijn moeder. Mijn zwitserse vriendinnen zijn maar al te nieuwschierig naar je producten en proberen vaak zelf. Bedankt voor alle goede kwaliteit die je levert, zowel als informatie als producten. Vriendelijke groeten, Valery

    reageren
   86. zegt :

    Lieve Jetske, ik lees altijd aandachtig jouw blog en gebruik jouw producten met veel plezier! Verandering is altijd goed en je nieuwe blog ziet er prachtig uit. Ga zo goed! Groetjes Jet

    reageren
   87. zegt :

    Fantastische site en fijn blog!! Zegt dat voort!!!!

    reageren
   88. zegt :

    Beste Jetske,

    Door jouw blog weet ik inmiddels zo veel van de huid dat men mij hier gekscherend het hoofd van de KWF noemt. Als ik weer iedereen achterna zit met jouw zonnebrand in grootverpakking vragen ze waar mijn KWF stand staat, haha! Hoe dan ook: keep up the good work! Ooit krijgen we iedereen zover hoor dat ze allemaal regelmatig smeeeeeeerennnnn!

    reageren
   89. zegt :

    Absoluut fan! Door jouw blog heb ik meer kennis over mijn huid, de zon en verzorging. Ik vertel nu vaker in mijn omgeving dat ze écht moet oppassen met de zon en verwijs hierbij naar de site of jouw blog. Succes!

    reageren
   90. zegt :

    Hoi Jetske, dank je wel, ik ben heel wat wijzer geworden door je blog. Hopelijk volgen er nog veel meer. Heb net je zonnebrandcrème besteld, wie weet volgen er daar ook nog meerdere van ;-)

    reageren
   91. zegt :

    Dankzij jou ben ik bewust gaan smeren. En veel van mij. Vrienden ook :) Thnx!

    reageren
   92. zegt :

    Hi Jetske!

    Wat tof dat je nieuwe blog online staat en je een aantal huidboeken weggeeft! Afgelopen weekend (7 juni) was ik jarig en ben ik 24 geworden. Ik merk dat ik al last begin te krijgen van de eerste ouderdomsverschijnselen;) Ik heb je advies dus opgevolgd en me goed ingesmeerd afgelopen weekend! Graag zou ik nog meer informatie en handige tips willen hebben wat betreft het verzorgen van je huid, dus jouw huidboek zou ideaal zijn!

    Groet en succes, Suzanne

    reageren
   93. zegt :

    Leuke vormgeving Jetske. De vorige begon inderdaad een beetje saai te worden qua lay-out. Veel plezier met je nieuwe interieur ;)

    Groetjes

    reageren
   94. zegt :

    Ziet er mooi uit Jetske!

    reageren
   95. zegt :

    Jetske Ultee geeft ons behalve een geloofwaardig en doeltreffend product ook een visie op huidverzorging mee!

    reageren
   96. zegt :

    Beste Jetske,

    Ik heb in mijn keuken 3 planken met daarop een aantal boeken met als onderwerp: koken zonder suiker, zonder e-nummers, echt eten, de zaai agenda voor het kweken van eigen groenten. Ik dacht pas nog... eigenlijk zou jouw boek daar ook tussen moeten staan. Omdat een mooie huid van binnen uit komt, maar ook van buiten af.

    Liefs Maria

    reageren
   97. zegt :

    Ik maak sieraden, maar ik zeg altijd: "Mooiste sieraad is goed haar en een goede huid!"

    Beste Jetske, gefeliciteerd met je nieuwe blog!

    Syl ~* SYLK Jewellery Design

    reageren

   98. Bedankt iedereen voor jullie enthousiaste reacties! Omdat het er zoveel zijn heb ik besloten niet 5, maar 10 Huidboeken te verloten.

    Degene die een Huidboek gewonnen hebben zien nu een e-mail in hun inbox ;-).

    Fijn weekend iedereen.

    13 juni 2014 om 15:43
   99. zegt :

    gefeliciteerd met je nieuwe blog,ziet er echt heel goed uit.ik kom nog niet zolang hier maar je tips hebben me geholpen bij mijn zoektocht naar de beste produkten voor mijn 39 jarig huidje. gr enith

    reageren
   100. zegt :

    Hallo Jetske, leuke blog! Ik krijg eerstdaags een baby, wat adviseer jij aan dagcreme en olie? Ook zonnebrandcreme? Een baby is extreem gevoelig voor zonlicht en moet geheel bedekt eerste weken naar buiten, maar dan moet het gezichtje ook nog worden beschermd...? Ik heb nu producten gekocht van Weleda...maar geen zonnebrand creme

    reageren

    1. Beste Marissa,

     De huid van een baby is vijf keer zo dun als die van een volwassene. Baby’s hoeven echt niet elke dag in bad en nóóit in een schuimbad. De haren met water spoelen is bij baby's ook eigenlijk voldoende. Vanaf enkele weken na de geboorte tot aan de puberteit is de talgproductie verwaarloosbaar en zullen haren niet snel vet worden. Als het nodig is kan je een milde, vloeibare reiniger gebruiken. Na het wassen kan je eventueel een ongeparfumeerde bodylotion of olie gebruiken. Voor producten verwijs ik je graag naar de volgende blog: http://jetskeultee.nl/de-babyhuid-en-babyverzorging/obj7777518.

     Groetjes Jetske

     23 juni 2014 om 16:17
    2. zegt :

     Je zonnebrand nanodeeltjes... ze zitten in de meeste zonnebeschermingsproducten. We hebben nog geen idee wat ze vrij in de natuurlijke leefomgeving en in ons lichaam gaan doen... Zitten er nanodeeltjes in je zonnebrand? Bv dank voor je reactie.

     reageren

     1. Beste W. Dijkgraaf,

      De resultaten van onderzoeken geven aan dat nanodeeltjes samenklonteren waardoor ze niet gemakkelijk door de huid heen kunnen. Dit geldt voor een gezonde huid. Als je een beschadigde huid hebt, bijvoorbeeld eczeem, zou ik het niet adviseren. In sprayvorm adviseer ik het in ieder geval niet. De kleine deeltjes kunnen in de luchtwegen terecht komen en daar voor problemen zorgen. Mijn producten bevatten geen nanodeeltjes.

      Groetjes Jetske

      23 juni 2014 om 16:23
     2. zegt :

      Beste Jetske, Sinds enige tijd heb ik je blog ontdekt en dat terwijl ik toch echt nooit kijk op beautywebsites of websites over huidverzorging, dit vormt een absolute uitzondering. Ik ga ook je producten bestellen en dat terwijl ik 0,0 producten überhaupt ooit heb gebruikt! Tja dan kan 't niet anders dan dat ik je een heel groot compliment moet geven voor wat jij hebt neergezet in zowel website, eerlijke informatie, productlijn als je campagne "smeer je in", ik het allemaal bekeken. Dan nog iets, ik zie dat ik (althans nu) de enige man op deze pagina ben...dat is jammer! Ik zou graag hetgeen je doet willen verspreiden ook onder de mannelijke kant maar eerlijk gezegd mijn kennis nog niet bijzonder hoog op te noemen nu. Ik ga je website dus nog eens goed verder doorlezen en dan heb je er straks misschien een ambassadeur bij aan mannelijke kant... Heel veel succes met je nieuwe blog en ga vooral zo door Jetske!

      PS: jaaa ik zou natuurlijk graag het boek willen winnen!

      Grt. Michel

      reageren
     3. zegt :

      Hoi Hoi,

      Ik gebruik nu sinds 2 weken de producten van Jetske. Nu is het zo dat ik ineens last heb van puistjes overal. Hoort dit bij het opstarten van het gebruik? Of is hier een andere reden voor?

      reageren

      1. Beste Leo,

       Puistjes kunnen in het begin even verergeren. Door de werkzame ingrediënten komt het propje uit de (verstopte) talgklieren naar boven. Na ongeveer 7 weken zal dit verminderen. Je kunt rustig doorgaan met het gebruik.

       Groetjes Jetske

       23 juni 2014 om 16:27
      2. zegt :

       Beste Jetske,

       Vanwege eczeem plekjes en jeuk op mijn hoofd, een droge huid en de wens om producten te gebruiken waarin het liefst geen onnatuurlijke/chemische/irriterende ingrediënten zitten, kwam ik op uw website terecht. Nadat ik uw lijst van te mijden ingrediënten had gelezen, evenals vele vragen en tips van uw bloggers en uw reacties hierop, ben ik mijn zoektocht gestart. Nadat ik eindeloos ingrediëntenlijsten en prijzen heb vergeleken, heb ik producten aangeschaft waarvan ik denk dat ze een goede keuze zijn (helaas heb ik niet het budget om uw producten te kopen, anders had ik dit graag gedaan). Als dank voor uw en uw bloggers' bijdrage hieraan en om kans te maken op uw boek, geef ik mijn keuzen graag weer. Wellicht kunt u erop reageren als ik goedbedoeld advies blijk te geven terwijl de keuzen niet "veilig" zijn.

       • ZEEPVRIJE DOUCHE-/REINIGINGSGEL VOOR GEZICHT EN LICHAAM, (B11, 400 ml, € 10,20): INGREDIËNTEN: AQUA/WATER/EAU*, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, PROPANEDIOL, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, ZINC GLUCONATE, FRAGRANCE (PARFUM), SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE. *isodermisch water / isodermic water.

       • ZONNESPRAY ZONDER CHEMISCH FILTER 30 (B84, 190 ml, € 17,80): INGREDIËNTEN: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ZINC OXIDE*, COCO-CAPRYLATE, TITANIUM DIOXIDE*, SILICA DIMETHYL SILYLATE*, POLYHYDROXYSTEARIC ACID*, STEARIC ACID*, ALUMINA*, FRAGRANCE (PARFUM).

       • gestabiliseerde minerale filters.

       • ZONNESPRAY ZONDER CHEMISCH FILTER 15 (B83, 190 ml, € 15,60): INGREDIËNTEN: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCO-CAPRYLATE, COCOGLYCERIDES, ZINC OXIDE*, TITANIUM DIOXIDE*, SILICA DIMETHYL SILYLATE*, POLYHYDROXYSTEARIC ACID*, FRAGRANCE (PARFUM), STEARIC ACID*, ALUMINA*.

       • gestabiliseerde minerale filters

       • SCRUB/EXFOLIANT VOOR HET LICHAAM (150 ml, € 10,20): INGREDIËNTEN: AQUA/WATER/EAU*, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) SEED POWDER, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, COCO-BETAINE, XANTHAN GUM, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, CAPRYLOYL GLYCINE, SODIUM CHLORIDE, COCONUT ACID, SODIUM CITRATE, PROPANEDIOL, SODIUM GLUTAMATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, FRAGRANCE (PARFUM). *isodermisch water / isodermic water

       Deze 4 producten zijn te bestellen via www.etatpur.nl (vanaf € 40 gratis bezorging en altijd proefmonsters). Geen van deze zijn potjes met dekseltjes (maar pomp, spray of tube). Ik gebruik de producten nu enige tijd en vindt ze zeer fijn.

       HANDSCHUIM ZONDER WATER (200 ml voor € 5,31 via www.desinfecteren.com. Wordt gebruikt door professionals in de gezondheidszorg en voedingsindustrie!): Ingrediënten: Water, Actieve stoffen: mix van quaternaire ammoniumverbindingen, Trinatriumzout, natriumchloride, citroenzuur, aloë vera, Vetzuur alkanolaminen, cocamide diethanolamine, mix van kationogene oppervlakteactieve stoffen, huid verzachtende middelen.

       Heel fijn wanneer je je handen niet steeds met water en (hand)zeep wilt wassen, maar toch schone handen wenst.

       TRAAY HANDZEEP NEUTRAAL BDIH 300 ML (€ 4,95): Ingrediënten: Aqua, Decyl glucoside, Coco glucoside, Sodium cocoyl glutamate, Citric acid, Polyglyceryl-10 laurate, Xanthan gum, Cedrus atlantica, Parfum/Fragrance, Algin, Macadamia ternifolia, Potassium sorbate, Vanilla planifolia.

       PHYSIOGEL CREME HYPOALLERGEEN 150 ML (€ 20,29): Ingrediënten: Aqua, caprylic/capric triglyceride, glycerin, pentylene glycol, cocos nucifera, hydrogenated lecithin, butyrospermum parkii, hydroxyethylcellulose, squalane, sodium carbomer, xanthan gum, carbomer, ceramide 3.

       SHAMPOO EN DOUCHEGEL LOGONA PUR (250 ml, € 10,75): Ingrediënten: water, Alcohol*, Coco Glucoside, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Lactylate, Citric Acid, Phytic Acid * uit gecontroleerde biologische landbouw

       Speciaal ontwikkeld voor een zeer gevoelige- en snel geirriteerde huid. Aanbevolen door de Duitse Allergie en Astma Bond (DAAB). Aanrader voor mensen die weinig andere shampoo`s kunnen verdragen.

       Fijne shampoo vind ik dit. Ruikt "aards", reinigt mild en houd mijn lange haar dat op de kruin helaas snel vettig is toch 4 tot 5 dagen mooi.

       Deze bovenste 3 bestel ik via www.drogist.nl. Vanaf € 20 al gratis verzending.

       Leave-in conditioner Feed your ends van YAROK (€ 21,95 via www.eveskiss.com): Ingrediënten: Verzorgend vitamine water, biologische jojoba-olie (uitstekende conditioner maakt het haar zijdezacht), biologische olijfolie (hydrateert en herstelt beschadigd haar, temt pluizig, droog of verwarde haren), biologische druivenpitolie (voorkomt haaruitval), Biologische Abrikoos-olie (verzorgd en verzacht haar), biologische teunisbloemolie (hydrateert haar en de hoofdhuid, hoog in essentiële vetzuren, helpt haaruitval voorkomen), Plantaardige Natuurlijke-Koshere Veganistische xanthaangom / kaliumsorbaat (alle natuurlijke conserveermiddel), Biologische etherische olie van rozemarijn (voedt de hoofdhuid, stimuleert de haargroei, versterkt haar) en Litsea cubeba (verzorgd de hoofdhuid en voegt aangename geur toe).

       ALOE CALMING TONER (THE BODY SHOP, 200 ML, € 10 ) Ingrediënten: Aqua (water), Aloe barbadensis (aloë-veragel), Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Sorbitol, Glycerin (glycerine).

       ALOE GENTLE EXFOLIATER (THE BODY SHOP, 75 ML, € 12,50): Ingrediënten: Aqua (water), Aloe barbadensis (aloë-veragel), Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Solum Diatomeae (Diatomaceous Earth), Butylene Glycol, Glycerin (glycerine), Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Isononyl Isononanoate, Jojoba Esters, Myristyl Myristate, Hydroxyethylcellulose, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum.

       ALOE LIP CARE (THE BODY SHOP, 15 ML, € 7) Ingrediënten: Ricinus communis (wonderolie), Cocos nucifera (kokosolie), Cera alba (bijenwas), Sucrose Acetate Isobutyrate, Butyrospermum parkii (sheaboter), Glycine soja (soja-olie), Soybean Glycerides, C18-36 Acid Triglyceride, Caprylic/Capric Triglyceride, Sesamum indicum (sesamolie), Ethylcellulose (filmvormer), Aroma (smaakstof), Aloe barbadensis (aloë-veragel), Avena sativa (haverolie), Tocopheryl Acetate (vitamine-E-extract), Bisabolol, Citral.

       LICHAAMSBALSEM LIPIKAR BAUME AP VAN LA ROCHE POSAY (400 ML, € 20,70)

       Ingrediënten: Aqua / water, butyrospermum parkii butter / shea butter, glycerin, niacinamide, cyclohexasiloxane, paraffinum liquidum / mineral oil, cetearyl alcohol, brassica campestris oleifera oil / rapeseed seed oil, ammonium polyacryldimethyltauramide / ammonium polyacryloyldimethyl taurate, PEG-100 stearate, cera microcristallina / microcrystalline wax, glyceryl stearate, PEG-20 methyl glucose sesquistearate, paraffin, sorbitan tristearate, dimethicone, dimethiconol, disodium EDTA, capryloyl glycine, xanthan gum, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, sodium benzoate, phenoxyethanol.

       GEZICHTSREINIGER TOLERIANE VAN LA ROCHE POSAY (400 ML, € 15,02): INGREDIËNTEN: AQUA. ETHYLHEXYL PALMITATE. GLYCERIN. DIPROPYLENE GLYCOL. CARBOMER. SODIUM HYDROXIDE. ETHYLHEXYLGLYCERIN. CAPRYL GLYCOL.

       Deze bovenste 2 gekocht via www.farmaline.nl (vanaf € 40 gratis verzending). Deze laatste, de gezichtsreiniger, hoef je niet af te spoelen, maar ik geloof dat u dat minder goed vindt Jetske, nietwaar? Omdat deze door de toner wordt afgenomen, is het misschien niet zo erg denk ik?

       Nou, hopelijk zijn enkele mensen blij met deze informatie. Ik ben in ieder geval benieuwd of mijn keuzes zo goed als kan, verantwoord zijn.

       Tot slot Jetske, ik las dat u aanraadt mascara na 3 maanden weg te doen. Geldt dit ook voor overige make-up artikelen en wat geldt voor nagellak?

       Als iemand nog tips heeft waar betaalbare natuurlijke cosmetica producten te koop zijn, dan houd ik me aanbevolen :-).

       Heel fijn weekend allemaal en nogmaals DANK voor jullie hulp!

       Groet,

       Joyce

       reageren

       1. Beste Joyce, Bedankt voor je bericht. Fijn dat je zoveel aan deze blog hebt. Ik kom in je ingrediëntenlijsten soms nog parfum en alcohol tegen, dit zie ik liever niet terug in producten. Zeker bij eczeem kan dit snel voor problemen zorgen. De houdbaarheid ligt heel erg aan wat voor product het is en hoe het verpakt is. Je kan je voorstellen dat een foundation uit een potje eerder bederft dan een foundation uit een tube of pompje. Zo is nagellak, mits je het flesje goed afsluit, een jaar na openen houdbaar. Groetjes, Jetske

        9 juli 2014 om 17:15
       2. zegt :

        Dag Jetske, een jaar gebruik ik nu jouw producten en ik wil niets anders meer! Gefeliciteerd met je blog. Ik hoop dat je ook snel een goede foundation ontwikkelt!

        reageren

        1. Heel erg fijn om te lezen Renee! We zijn nu al druk bezig met het ontwikkelen van de foundation :-)!

         25 juli 2014 om 10:35
        2. zegt :

         Tuurlijk heb ik je boek al , en het staat te pronken in mijn kast, veel willen hem lenen , maar ik wil hem liever zelf houden , om er weer heerlijk in te neuzen als ik ergens benieuwd naar ben. Dus mijn vraag is WANNEER KOMT JE 2E BOEK.

         Ik kan niet wachten . Groetjes

         reageren

         1. Beste Irma,

          Ik ben er heel druk mee bezig maar ik kan helaas nog niet zeggen wanneer het boek er is! Eerst de foundation natuurlijk :-).

          Groetjes Jetske

          6 maart 2015 om 14:15

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Laat hier je reactie achter