• Vermoeide huid

Als je er moe uit blijft zien ondanks alle adviezen

Dr. Laura Zaal-MoojenVelen zullen het waarschijnlijk wel herkennen, je mascara blijft op je bovenoogleden plakken, je oogpotloodlijntje is niet meer te zien en ondanks alle goede adviezen van Jetske, blijf je er maar vermoeid uitzien. Vooral ’s avonds krijg je dan wel eens de vraag of je slecht geslapen hebt.

 

Een verslapping van de huid…

Heel vaak komt dit echter door een verslapping van de huid van de bovenoogleden. In het begin corrigeer je dit onbewust door de hele dag je wenkbrauwen actief te heffen. Maar naarmate je vermoeider wordt, of als er een foto van je gemaakt wordt net als jij lekker even ontspannend zit, valt pas echt op dat er te veel huid op je wimpers van je bovenoogleden rust en je mooie arcadeboog van een paar jaar geleden verdwenen is.

Een correctie van het bovenooglid

Gelukkig is hier een hele goede, simpele en veilige oplossing voor; een bovenooglidcorrectie onder plaatselijke verdoving. Dit is een zeer dankbare pijnloze ingreep die slechts twintig minuten duurt. Het enige nadeel is dat je er door de zwelling na de ingreep een week niet representatief uitziet. Belangrijk is dat je deze ingreep door een geregistreerde plastisch chirurg laat doen, die dit bovendien frequent doet. Als je meer wilt lezen over een bovenooglidcorrectie kijk dan even op mijn website.

Groeten Laura

Dr. Laura Zaal-Moojen is gespecialiseerd in de esthetische chirurgie. Ze schrijft als mijn gast-blogger.

Lees ook de blogs:
– Is er een oplossing voor wallen?
– Is er een oplossing voor een donkere verkleuring onder de ogen
– Een alternatief voor een facelift. Of toch niet…
– Laserbehandelingen en crèmes
De werkzaamheid van een crème

Geen reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
    Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!