Week van de foundation

Het was een spannende week voor me. De week dat ein-de-lijk mijn eigen foundation een feit werd. Nog een laatste fotoshoot met niemand minder dan topmodel Chelsey, tussendoor interviews en nog maar een keer goed kijken naar de verpakkingen, alle teksten en productinfo. Er is lang aan gewerkt. En ik ben blij en trots. Maar vooral reuze benieuwd naar jullie ervaringen!

Waarom was er nog geen foundation?

Het was afgelopen jaren een steeds terugkerende vraag: waarom heeft Uncover Skincare eigenlijk geen make up-lijn? Een mooie foundation bijvoorbeeld? Een fijne poeder of bronzer? Doodzonde immers om je gezicht dagelijks met mooie ingrediënten te verzorgen en dan alsnog verkeerde make-up aan te brengen. Natuurlijk wilde ik daar graag wat mee doen. Het was alleen nog een heel proces om met “het juiste antwoord” op de markt te komen.

Zonder irriterende ingrediënten

Ik heb jullie regelmatig op de hoogte gehouden van alle hobbels die we onderweg tegenkwamen. Het bleek nog lang niet zo gemakkelijk om een product te ontwikkelen dat precies aansloot bij mijn idee‘n en wensen. Om te beginnen moest het een foundation worden die zijdezacht zou aanvoelen. Een crème ook die voor een mooie, lichte dekking kon zorgen, zonder de poriën te verstoppen. Vanzelfsprekend mochten er geen irriterende stoffen worden gebruikt, maar alleen werkzame ingrediënten. En dat alles dan ook graag in een fraai airless pompje voor het behoud van het product. Veeleisend? Zeker, maar het is uiteindelijk mooi gelukt!

Natuurlijke uitstraling

Naast de huidverzorgingslijn heeft Uncover Skincare nu dus ook een fijne foundation. Eentje die vlekjes en plekjes op subtiele wijze verdoezelt en er volgens ons prachtig uitziet op de huid. De crème mengt goed met de eigen huidskleur en geeft een lichte dekking zonder dat dit zichtbaar is. Het product smeert dankzij de zachte, lichte structuur heel prettig uit, vinden wij. Maar het belangrijkste: de foundation bevat alleen goede, milde en kalmerende ingrediënten.

Foundation is niet om te bruinen

Een groot misverstand dat erg lelijk kan uitpakken, is dat je met foundation een kleurtje aanbrengt op je huid. Niet doen! Foundation is echt bedoeld om oneffenheden weg te werken en de huid te egaliseren, niet om te bruinen. Ga dus niet voor een tintje donkerder, maar kies altijd de kleur die het dichtst bij de eigen huidskleur komt. Voor een kleurtje gebruik je een blusher of bronzing powder. Wist je trouwens dat ik daar ook druk mee bezig ben? Binnenkort verschijnen twee mooie poeders. Een transparante, die je huid egaal en zacht maakt, en een sun powder die voor een stralende glow zorgt. En beloofd: er komt ook zo snel mogelijk een sample kit voor de foundations. Dat is immers een stuk makkelijker bij de keuze van de juist kleur. Ik wilde echter niet langer wachten met de lancering.

Bewust geen SPF in foundation

Er zit geen SPF in onze foundation. Bewust niet. Om de juiste bescherming tegen de zon te bereiken zou je dan namelijk wel een heel dikke laag make-up moeten aanbrengen. Dat doet niemand; het ziet er ook niet zo mooi uit. Heb je mijn item hierover gezien op EditieNL? Uiteindelijk is het echt het beste om een aparte zonnebrandcrème te gebruiken. Breng overigens altijd je zonnebrandproduct aan. Daarna kun je de foundation aanbrengen.

 

Nog wat behind the scenes – foto’s van de shoot

Groetjes, Jetske

(Dr. Jetske Ultee- onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

 

Gerelateerde Berichten

68 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • Liesbeth juli 31, 2016 (16:40)

  Zodra de samples er zijn wil ik zeker de lichtste kleur, nr.10 proberen. Ik heb een heel gevoelige, droge huid met Rosacea en na honderden merken en kleuren geprobeerd te hebben zijn er tot nog toe maar twee die geschikt zijn voor mijn extreem gevoelige, zeer bleke huid. Mijn huid heeft een neutrale ondertoon en ik moet een beetje geel getinte foundation hebben om de roodheid van mijn Rosacea te camoufleren: Nars Sheer Glow Foundation Siberia (prima voor de zomer; te mat in de winter) en Bobbi Brown Foundation Stick Porcelain. Die zijn ook aardig aan de prijs en het zou geweldig zijn om een geschikte vloeibare foundation te hebben zonder irriterende ingrediënten en zonnefilter in de juiste kleur (heel licht en zonder roze) die ik ook nog eens gewoon op een Nederlandse website kan bestellen. Ik ben benieuwd!

  • author-avatar
   Jetske augustus 12, 2016 (15:30)

   Beste Liesbeth,

   De samples van de foundation zijn inmiddels verkrijgbaar.
   Ik ben benieuwd wat je ervan vindt :-).

   Groetjes Jetske

 • Jette juli 14, 2016 (13:46)

  N.a.v een review lees ik : ” Ik zie wel dat de foundationkleuren allemaal een gele ondertoon hebben en dat vind ik heel fijn, dat staat namelijk iedereen goed omdat het roodheid in de huid neutraliseert en zorgt voor een stralende huid.”. Mij is destijds geadviseerd om geen foundation te gebruiken m.b.t. een gele ondertoon ( Colour Me Beautiful ) Het effect is ook duidelijk zichtbaar, voor mij geen gele ondertoon ! ( Dit wordt ook bevestigd in de schoonheidssalon en parfumerie ) Komen er nog tinten met een roze / koele ondertoon ?

  • author-avatar
   Jetske augustus 12, 2016 (14:15)

   Beste Jette,

   Ik denk dat het een kwestie van uitproberen is. Normaal gesproken staat wat gelere foundations mij minder mooi, maar in dit geval niet!
   Probeer het dus zeker even uit :-), en laat mij dan natuurlijk weten wat je ervan vindt!

   Groetjes Jetske             

 • Carolien juli 11, 2016 (16:30)

  Hallo Jetske,

  Ik heb de kleur voor de lichte huid gekocht. Deze kleur past prima. De verpakking is super! Compliment. Verder vind ik de textuur v d crème ook fijn. Beetje creme-gel gevoel. Echter blijft het teveel in mijn poriën zitten op mijn wangen. Deze zijn ook wat droger dan rest van mijn gezicht. Ik gebruik altijd jou zonneverzorging. Maar wrss moet ik daarna nog iets dagcreme smeren. Ik ga het uitproberen. Ik vind het heel fijn dat deze crème mijn huid rustig houd en zelfs wat verzorgd. Niet goedkoop maar ik gebruik het ook niet elke dag. En dankzij het pompje zuinig in gebruik. Hij doseert heel goed!😃 Ik ben heel blij !

  • author-avatar
   Jetske augustus 12, 2016 (14:00)

   Beste Carolien,

   Wat fijn dat je blij bent met de foundation! Heb je al geprobeerd of wat extra dagcrème helpt?

   Groetjes Jetske

 • Maris juni 26, 2016 (15:30)

  Zelf ben ik niet zo n cosmetica gebruikster, maar gefeliciteerd met je nieuwe producten hoor Jetske !

 • Suzanne juni 25, 2016 (19:57)

  Wauw wat een prachtige make-up lijn! Ik heb ik de loop vd jaren echt (bijna) alles wel geprobeerd maar ik ben echt onder de indruk. De foundation gelijk besteld nadat deze beschikbaar was en vandaag powder + brush ontvangen. Wat een prachtige kwaliteitskwast! Nog nooit zo n zachte, volle kwast gezien! Groot compliment Jetske!!

  • author-avatar
   Jetske juni 30, 2016 (17:15)

   Wauw, heel erg bedankt voor de complimenten Suzanne!!

 • Marielle juni 24, 2016 (21:00)

  Jammer dat er in de foundation zo veel chemicaliën in zitten die dat ik liever niet op mijn huid wil hebben zoals: Synthetic Fluorphlogopite, Cetyl PEG/PPG 10/1 Dimethicone, Sodium Dehydroacetate, Talc , Aluminum, Triethoxycaprylylsilane, Disodium EDTA, Phenoxyethanol,…

 • Liza juni 24, 2016 (19:18)

  ik ben heel benieuwd hoe licht de lichtste kleur is. Ik ben heel erg bleek en een goeie foundation vinden met de juiste kleur is een opgave..meestal zijn ze dan ook nog eens heel roze

 • clazien juni 18, 2016 (19:19)

  Hallo Jetske . Ik heb een intolerantie voor chroom en nikkel kan ik dan toch jouw foundation gebruiken.?Ik zag ook dat er aluminum in jouw foundation zit,is dit niet irriterend voor de huid?

 • Irene juni 15, 2016 (21:48)

  Beste Jetske,

  Gefeliciteerd met je foundation! Ik heb m gelijk besteld en ben erg enthousiast over de kleur (10) en de textuur. Ik heb alleen een probleempje: wanneer ik de foundation aanbreng over de Suncover SPF 30 gaat de foundation soort van rullen op sommige plekken. Dit gebeurt ook wanneer ik een tijdje wacht na het aanbrengen van de Suncover. Heb je enig idee hoe dit komt en hoe ik dit kan voorkomen?

  Groetjes,

  Irene

  • author-avatar
   Jetske juni 17, 2016 (16:00)

   Beste Irene,

   Wat leuk dat je de foundation besteld hebt!
   Wat vervelend dat het in combinatie met Suncover rult. Heb je de foundation ook al eens aangebracht zonder Suncover?
   Ervaar je dan hetzelfde?

   Groetjes Jetske               

 • Josje Groeneveld juni 12, 2016 (14:45)

  Ik ben 50 en gebruik de foundation nu al een paar dagen en ben echt super enthousiast, het geeft een hele mooie natuurlijke dekking terwijl het wel de oneffenheden camoufleert , het ziet er gewoon heel mooi en natuurlijk uit, en wat ik helemaal super vindt het gaat niet in de lijntjes zitten. Nu wachten op de poeders spannend kan haast niet wachten.

  Van harte gefeliciteerd met deze voor mij echt superfoundation

  Groetjes Josje

  • author-avatar
   Jetske juni 17, 2016 (16:00)

   Wat enorm fijn om te lezen Josje!!

 • Irma juni 12, 2016 (12:47)

  Gefeliciteerd, ik wacht ook nog op de samples, gebruik de foundation nu van Paulaschoice, en deze bevalt ook erg goed , en het scheelt nogal met de prijs.

  Toch wil ik deze ook graag uitproberen, dus ik ben benieuwd.

 • Bea juni 11, 2016 (08:42)

  Jetske, gefeliciteerd met de foundation.

  Je hebt eerder verteld dat er ook twee poeders uitkomen, een transparante en een sunpowder. Is er al bekend wanneer deze uit komen. En komt er ook nog een consealer?

  groeten.

  • author-avatar
   Jetske juni 17, 2016 (16:00)

   Beste Bea,

   Dat klopt, die komen binnenkort :-).
   Wie weet in de toekomst ook een concealer!

   Groetjes Jetske              

 • Anne juni 10, 2016 (10:41)

  Dag Jetske,

  Iemand wees me erop dat in veel van jouw producten cyclopentasiloxane zit, ook in de nieuwe foundation. Zij vertelde dat op de website van EWG deze stof als hormoonverstorend en kankerverwekkend vermeld staat bij gebruik van “matige” dosis. Ik schrok hier van. Hoe zit dit?

  • author-avatar
   Jetske juni 17, 2016 (16:00)

   Beste Anne,

   Daar hoef je je wat betreft mijn producten geen zorgen om te maken. Het is een lage concentratie en zeker veilig in gebruik!

   Groetjes Jetske

  • Anne juni 18, 2016 (10:24)

   Dat is een opluchting, want doordat de cyclopentasiloxane bij de moisturizer bovenaan de ingrediëntenlijst staat, dacht ik dat dit dus een behoorlijke concentratie zou zijn…Bij de SPF staat hij lager in de lijst.

   Desondanks is de moisturizer dus veilig?

   • author-avatar
    Jetske juli 15, 2016 (15:15)

    Beste Anne,

    De moisturizer is zeker helemaal veilig!

    Groetjes Jetske               

 • Lidy juni 9, 2016 (20:15)

  Beste Jetske,

  Gefeliciteerd met de lancering van je foundation na een lange tijd van testen is het jullie gelukt. Inmiddels heb ik nr. 40 in huis ik ben een blonde vrouw en ben altijd opzoek naar de juiste kleur, deze is geweldig, lekker zacht, goed smeerbaar en een mooie uitstraling. Mijn Lancôme visionair is niet beter, omdat hier de foute alcohol in zit. Super blij ben ik er mee, en na een dag ben je de prijs al vergeten, belangrijkste is dat hij goed bevalt, dus wat mij betreft kom ook maar op met de bronzen/poeder.

  • author-avatar
   Jetske juni 17, 2016 (16:00)

   Super fijn Lidy!!!               

 • maris juni 9, 2016 (19:05)

  Ik gebruik nooit een foundation, maar wel een concealer onder mijn ogen. Zou de foundation daarvoor ook te gebruiken zijn ? Of zijn dat echt 2 totaal verschillende producten ?

  • author-avatar
   Jetske juni 17, 2016 (16:00)

   Beste Maris,

   Het zijn wel twee verschillende producten, maar je kunt ook foundation onder je ogen gebruiken.
   Je kunt het altijd even proberen natuurlijk 🙂

   Groetjes Jetske             

 • marie claire juni 8, 2016 (11:50)

  Heel erg fijn dat er een foundation is. Maar…..

  Ik vind het eerlijk gezegd toch echt niet meer van deze tijd dat de donkerste kleur die verkrijgbaar is mijn eigen huidskleur is (lichtbruin).

  Dus bij deze de vraag: komt er ook nog een foundation voor de donkerder getinte dames?

  • author-avatar
   Jetske juni 17, 2016 (16:00)

   Beste Marie Claire,

   We blijven ons ontwikkelen, dus er zullen ook zeker meer kleuren komen!
   Wanneer dit is durf ik alleen niet te zeggen…

   Groetjes Jetske              

 • clazien juni 8, 2016 (10:39)

  proficiat jetske.Als de samples er zijn , ga ik ze uitproberen.De prijs valt mee ik gebruik nu die van jane iredale die is nog duurder en je doet er meestal lang mee omdat je er geen dikke laag op hoeft te doen.

  • author-avatar
   Jetske juni 17, 2016 (16:00)

   Leuk Clazien dat je het gaat proberen! Laat me vooral weten wat je ervan vindt.

   Groetjes Jetske              

 • Tom juni 7, 2016 (18:23)

  Ik lees best vaak dat silliconen niet goed voor je zijn en dat veel mensen er ook puistjes van krijgen, hoe zit dat nou precies? Er zit namelijk altijd wel silliconen in foundation, zo ook in deze.

  • author-avatar
   Jetske juni 17, 2016 (15:45)

   Beste Tom,

   Siliconen zijn niet slecht voor je huid. Wat je vaak hoort is dat siliconen de huid zouden afsluiten. Dit klopt niet. Je kunt de structuur van siliconen namelijk vergelijken met een gaas. Zweet bijvoorbeeld kan gewoon door het laagje siliconen heen. Overigens ademt de huid door zuurstof dat in ons bloed zit, niet door zuurstof van buitenaf. Siliconen zijn niet comedogeen maar lijken de kans op puistjes wel iets te vergroten wanneer je ze niet in de avond van de huid wast. Poriën kunnen verstoppen door het vuil en talg wat op de huid blijft liggen door de aanwezigheid van siliconen. Dat heeft dus meer te maken met het niet goed reinigen van de huid. En dat is eigenlijk altijd belangrijk voor een gezonde en egale huid.

   Groetjes Jetske

 • sabrina juni 7, 2016 (16:21)

  Ik ben absoluut fan van alle producten van uncover skincare, mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Ik heb dan ook onmiddellijk de foundation aangeschaft. Ik heb deze een aantal keer gebruikt. dit is absoluut niet mijn foundation. Hij gaat in de lijntjes zitten naloop van tijd en heeft een veel te matte finish. Hij mengt na loop van tijd ook niet goed met mijn huid/ huidverzorging(zodat het lijkt alsof ik droogte rimpeltjes heb). Jammer want de rest van de producten van uncover skincare zijn geweldig.

  • author-avatar
   Jetske juni 7, 2016 (17:00)

   Beste Sabrina,

   Wat enorm jammer zeg! Zou je even contact op kunnen nemen met de klantenservice? uncoverskincare@dr-jetskeultee.nl
   Zij kunnen je verder helpen.

   Groetjes Jetske              

 • Josee juni 7, 2016 (00:07)

  Hieperdepiep hoera

  Van harte gefeliciteerd Jetske. Fijn dat het je gelukt is na al die tijd. ( heb je blog gelezen over de weg naar deze foundation toe)

  Echt super dat de foundation er is want al je producten zijn fijn om te gebruiken.

  En dan weet ik ook dat het iets goeds doet voor mijn huid.

  Feestje 🙂

  • author-avatar
   Jetske juli 15, 2016 (15:15)

   Wat enorm leuk om je enthousiaste reactie te lezen Josee!

 • juno juni 6, 2016 (20:49)

  wow, te gek een foundation zonder spf, compliments! Daar heb ik echt heel lang naar gezocht. De enige mooie die ik vond was van Dior: zeer zwaar geparfumeerd en heeel duur.

  • author-avatar
   Jetske juli 15, 2016 (15:15)

   Bedankt voor je complimenten Juno!               

 • Jolanda juni 6, 2016 (18:51)

  Judith misschien moet je het artikel de ontwikkeling van mijn foundation nog eens doorlezen, dan snap je misschien iets beter waar deze prijs vandaan komt……

  Gefeliciteerd Jetske, ik heb de foundation in mijn postbus liggen en ga hem woensdag ophalen, kan niet wachten 😉.

  • author-avatar
   Jetske juli 15, 2016 (15:15)

   Beste Jolanda,

   Ik ben erg benieuwd wat je foundation vindt! Laat het me vooral weten :-).

   Groetjes Jetske               

 • Mariska van der Vet juni 6, 2016 (18:20)

  Gefeliciteerd met de lancering van de Foundation!!

  We hebben er allemaal lang op moeten wachten ,maar zal zijn belofte waar maken.

  Ben benieuwd of jullie er ook samples van krijgen 😉

  Groetjes Mariska

  • author-avatar
   Jetske juli 15, 2016 (15:15)

   Beste Mariska,

   Er komen zeker samples! Eind van deze maand verschijnen ze.

   Groetjes Jetske               

 • Asja juni 6, 2016 (02:05)

  het ziet er veelbelovend uit. Alleen jammer dat je net niet even een a twee tinten donkerder bent gegaan. Zo sluit je een grote groep klanten uit.

  • author-avatar
   Jetske augustus 12, 2016 (16:30)

   Beste Asja,

   De ontwikkelingen staan niet stil ;-). Meer kleuren gaan er zeker komen!

   Groetjes Jetske

 • Rene juni 4, 2016 (10:57)

  gefeliciteerd!!

  Jammer voor mij zit mijn kleur er niet in. Ben medium getint en met een gele ondertoon. Denk dat de kleuren meer ontwikkeld zijn voor de blanke huid.

  de donkerste kleur is denk ik nog net te licht, maar het heeft ook een roze ondertoon en dat staat erg onnatuurlijk op mijn huid.

  voorlopig blijf ik bij Paula s choice foundation maar zou graag die van jullie hebben geprobeerd. Vind de kwaliteit en effort die jullie in je producten steken de moeite waard.

  • author-avatar
   Jetske juni 7, 2016 (12:00)

   Beste Rene,

   Dank je! Eind juli komen de samples, wie weet kan je de foundation dan toch nog even uitproberen!
   Bij mij staan foundations met een roze ondertoon minder mooi, toch staat kleur 30 het mooist bij mij.

   Groetjes Jetske

 • Cobi Schut juni 4, 2016 (10:57)

  Ik heb de foundation gisteren binnen gekregen en direct gebruikt. Ze is zacht en verzorgend en staat natuurlijk. Trekt goed in en geeft geen reactie. Kleur keuze heb ik gedaan op basis van eerdere foundations en die klopt. In de winter denk ik dat ik kies voor de 10. Maar dan zijn de samples er vast en kan ik testen. Ook prettig, ik ben 56, ze gaat niet id lijntjes en rimpels zitten. Kortom, ik ben blij want dit is de eerste foundation waar mijn huid goed op reageert.

  Ik ben blij. Het was het wachten meer dan waard!!

  • author-avatar
   Jetske juni 7, 2016 (11:15)

   Wat enorm fijn om te lezen Cobi!!              

 • A. juni 4, 2016 (10:51)

  Gefeliciteerd Jetske! Wat fijn voor jou en je team dat t is gelukt!

  Ik wil wel even inhaken op de bovenstaande reacties:

  Jetskes producten zijn qua aanschaf wellicht wat duurder dan een aantal andere. Ik heb echter de afgelopen twee jaar eens bijgehouden wat de prijs per maand is bij gebruik ervan. Omgerekend per maand ben ik echt minder geld kwijt dan dat ik tig x wat goedkopere producten aanschaf die uiteindelijk niet werken (een pot nivea is zo aangeschaft). Temeer omdat ze 1. ECHT werken (en nee ik word niet gesponsord door Uncover) en 2. Je doet er lang mee. Bij iedere dag gebruik heb je steeds maar kleine beetjes nodig is mijn ervaring.

  Mijn beurs is ook niet groot maar met 2x bestellen per jaar van moisturizer en toner, 1x exfoliant en idem voor de zonnebrand is dat echt goedkoper. De aanschaf is even slikken, helemaal waar, maar zoiets moet je natuurlijk wel afzetten tegen gebruik en -duur.

  En ja de foundation is niet 1 van de goedkoopste , dat vind ik ook. Aan de andere kant heb ik de foundation die Jetske ooit al eens aanraadde op haar blog, eens nagekeken qua prijs en die lagen hoger.

  Een en ander om t even in perspectief te plaatsen. Voor een dubbeltje op de eerste rij zou geweldig zijn maar dat kan nu eenmaal niet. Bovendien moet er ook nog ergens enige winst worden gehaald anders kan het niet gemaakt worden.

  Ik vind het persoonlijk een beetje beschamend om vragen te stellen over de prijs. Temeer omdat Jetske niet zo dom is zichzelf uit de markt te prijzen en het product dan (dus) niet te kunnen verkopen. Het product zal dus kwalitatief goed zijn. Juist ook omdat er geen enorm team aan marketing achter staat (zoals bij l oreal en nivea).

  Kortom…..of even sparen of het niet aanschaffen maar niet de prijs ter discussie stellen op de site. Email Jetske dan persoonlijk (mijns inziens).

  • Sabine juni 4, 2016 (12:27)

   Daar ben ik het helemaal mee eens. De producten van Uncover gaan in mijn ervaring ook erg lang mee. De cleanser heb ik in totaal 13 maanden dagelijks gebruikt voordat deze op was. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt met dergelijke cleansers…

   En zoals je zegt ben je uitgerekend per maand relatief minder geld kwijt dan dat je om de paar maanden een nieuw product moet kopen bij de drogist.

  • Judith juni 6, 2016 (16:43)

   Ik ben het helemaal eens met het kwaliteit over kwantiteit punt, en goed om te horen dat je uiteindelijk niet (veel) meer kwijt bent op jaarbasis. Maar naast kwaliteit hecht ik veel waarde aan transparantie (o.a. over de prijs en ingredienten), ik kies normaal dan ook zoveel mogelijk voor transparante merken. Als Jetske dan de keuze voor de prijs en evt. voor het model zou willen toelichten, dan zou ik daardoor meer respect voor het merk hebben en gesterkt worden in mijn motivatie om het te kopen. Zelf vind ik dit niet beschamend, transparantie zou juist normaal moeten zijn.

  • author-avatar
   Jetske juli 15, 2016 (15:15)

   Bedankt voor je felicitatie ;-)!               

 • Joke juni 4, 2016 (10:48)

  Ik ben benieuwd! Ik heb zelf een lichte huid dus denk dat kleur 20 mijn kleur zal zijn, maar een foundation koop je natuurlijk niet vanaf een plaatje, die wil je eerst een keer geprobeerd hebben. Winkels als Douglas en ICI Paris zijn ook altijd heel ruimhartig met samples. Los van de kleur is het ook belangrijk of mijn gecombineerde huid niet niet te vet en te glimmend wordt van een foundation. Als dat allemaal klopt heb ik best 40 euro over voor een foundation. Maar dan verwacht ik er dus wel veel van. Inclusief een sample op verzoek waar je zéker twee of drie keer mee kunt smeren.

  • Tamara juni 6, 2016 (12:26)

   yeah daar is het dan! Ook ik zoek samples om de juiste kleur te kunnen kiezen. Wel eentje waar genoeg in zit om het ook echt goed te testen. Ben een trouwe fan van de verzorgingsproducten en de zonnebrand. Echter wil ik niet 2 verschillende kleuren aanschaffen als ik er maar 1 nodig heb.

   • author-avatar
    Jetske juli 15, 2016 (15:15)

    Beste Tamara,

    Eind deze maand verschijnen de samples van de foundation!

    Groetjes Jetske               

 • Rachel juni 3, 2016 (22:08)

  Gefeliciteerd!

  Heb hier zo lang op gewacht! Super fijn dat de foundation er nu dan eindelijk is! Ik heb een erg vette huid, is de foundation ook geschikt voor mij in combinatie met de uncover zonnebrandcreme die ik dagelijks gebruik?

  Wel jammer van de prijs, ik gebruik graag de lijn van uncover maar het is wel echt een enorme aanslag op mijn portemonnee. Ik denk dat als de prijzen iets lager lagen dat ik vaker de producten zou kopen. Nu koop ik regelmatig producten maar sla ik af en toe over omdat ik het niet kan permitteren.

  Wat is de reden dat de foundation zo duur is? Ik begrijp dat de moisterizer etc veel werkende, dure ingrediënten bevatten, maar zie die in de ingredientenlijst van de foundation zo snel niet staan..klopt dat? Ik hoor het graag!

  • author-avatar
   Jetske juni 7, 2016 (11:45)

   Dank je Rachel!
   De foundation is geschikt voor alle huidtypen. Het blijft natuurlijk uitproberen wat fijn werkt voor je huid, maar de foundation is ook zeker geschikt voor een vette huid.
   De prijs van de foundation is tot stand gekomen door een combinatie van factoren, zoals de airless verpakking en milde, kalmerende stoffen als allantoïne. Ik wilde heel graag een product maken van hoge kwaliteit en volgens mij is dit gelukt. Ik hoor natuurlijk ook graag wat jullie ervan vinden :-)!

   Groetjes Jetske

 • Marieke juni 3, 2016 (21:46)

  Gefeliciteerd! Ik ben erg benieuwd!

  Komen er ook samples om de juiste kleur te vinden?

  • author-avatar
   Jetske juni 7, 2016 (11:15)

   Beste Marieke,

   De samples komen eind juli!

   Groetjes Jetske            

 • Maris juni 3, 2016 (14:47)

  ik zag de foundation opeens gisteren op je site ! Gefeliciteerd hoor !

  • author-avatar
   Jetske juni 7, 2016 (11:15)

   Dank je Maris!               

 • Niya juni 3, 2016 (14:03)

  ik ben ontzettend benieuwd hoe het zit met de kleurenrange… Licht getint is het donkerste wat je aanbied? Wat is de keuze daarachter geweest? Wordt je product uiteindelijk inclusiever en ga je meer kleuren aanbieden?

  • author-avatar
   Jetske juli 15, 2016 (15:15)

   Beste Niya,

   Op dit moment zijn er inderdaad vier kleuren. Het kan goed dat de kleuren in de toekomst uitgebreid gaan worden!
   Eind deze maand verschijnen overigens de samples van de foundation :-).

   Groetjes Jetske               

 • Daphne juni 3, 2016 (13:33)

  Gefeliciteerd, Jetske!

  Misschien wil je ook een keer uitleggen hoe je dat nu doet met foundation? Mijn (47-jarige) gezichtshuid is ook niet meer zonder vlekjes en wat couperose maar ik heb geen idee hoe ik foundation kan gebruiken zonder dat ik er als een onnatuurlijke, opgemaakte pop uitzie (wat ik absoluut wil vermijden).

  Mijn vraag is dus eigenlijk: waarom gebruikt een vrouw het en hoe op de juiste manier?

  Daarnaast vraag ik me af hoe je overdag opnieuw anti-zonnebrandcrème aanbrengt als je foundation op je huid hebt gesmeerd.

  Alvast bedankt voor je reactie! Misschien is de lancering van jouw foundation een goed moment om ook eens aan make-up (anders dan mascara en lipstick) te beginnen …

  Overigens vind ik het wel jammer dat het product zo duur is. Hoe lang doet een gemiddelde vrouw met zo n flesje? Had je wat dat betreft ook niet beter een voordeliger model kunnen inhuren zodat de prijs ook niet zo hoog hoeft te zijn? Ik vind jouw website en jouw producten geweldig maar ze zijn voor mijn portemonnee niet te betalen. Ik beperk me daarom meestal tot de suncover die een betaalbare prijs heeft. Had ik het geld, dan zou ik zeker graag ook de andere producten gebruiken!

  • Judith juni 3, 2016 (19:14)

   Gefeliciteerd!

   Naar bovenstaande vragen ben ik ook benieuwd als achtergrondinformatie, net als uitleg over (de keuzes die je hebt gemaakt over) de ingrediënten.

   Is het in de winter (als de uv factor minder dan 3 is) een gecombineerd product, zoals een moisturizer of foundation met spf, wel voldoende? Of heeft het dan nog steeds te weinig effect? Smeer jij dagelijks zonnebrandcrème in de winter, of vindt je het dan niet nodig?

   Alvast bedankt!

  • author-avatar
   Jetske juni 7, 2016 (11:15)

   Beste Daphne,

   Bedankt voor je felicitaties! Ben zelf ook enorm blij dat de foundation er eindelijk is 🙂

   De foundation geeft een lichte dekking, waardoor het ook niet zal gebeuren dat het er onnatuurlijk uitziet.

   Het smeert erg fijn uit en je hebt niet zoveel nodig, ongeveer een of een half pompje.

   Wat betreft het gebruik van een zonnebrandcrème en foundation, verwijs ik je graag naar mijn volgende blog: http://www.dr-jetskeultee.nl/gaan-zonnebrandcreme-en-make-up-samen/obj10624622

    

   Groetjes Jetske

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!