• een-gelukkig-2010

Een gelukkig 2010!

Allereerst natuurlijk een heel gelukkig 2010! Zoals ik ‘vorig jaar’ al schreef, blijf ik ook in 2010 bloggen, en hoop veel mensen aan een gezonde en mooie huid te kunnen helpen. En wat er in dit jaar verder nog gaat komen? Hoe meer ik me verdiep in cosmetica, hoe meer ideeën ik krijg! Had een dag maar wat meer uren….

In ieder geval zal ik op korte termijn het stappenplan op de blog verder uitwerken. Want zonder een goede basisverzorging hebben al die mooie nieuwe technieken als laser, RF of peelings weinig zin. En ik verzeker je, je zal absoluut resultaat gaan zien!

Maar ook een snelle en eenvoudige manier om cosmeticaproducten te kunnen beoordelen is handig. Niet iedereen heeft zin om tot diep in de nacht wetenschappelijke artikelen door te pluizen, terwijl ’s ochtends de kids alweer vroeg naast je bed staan…

Over de zin en onzin van cosmetica

Maar er is meer! Bovenstaande informatie, samen met nog andere onderwerpen, zal (hopelijk!) over een paar maanden terug te vinden zijn in een boekje dat ik aan het schrijven ben over de zin en onzin van cosmetica. Echt heel erg leuk!

En uiteraard wordt er nog gewerkt aan het onderzoek naar het gebruik van cosmetica met het Erasmus MC, wat dit jaar gewoon voortgezet wordt. Er is nog veel meer, maar dat wordt wat teveel om op te noemen. Wederom dus een druk, maar zeer waarschijnlijk ook weer een leuk jaar!

Groeten Jetske

 

(Dr. Jetske Ultee- onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

lees ook mijn blog over “een gezonde huid” en “werkt skincare?

Gerelateerde Berichten

2 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
  • Bas januari 8, 2010 (09:57)

    Beste wensen allemaal!

  • Chantal januari 7, 2010 (19:40)

    Jij natuurlijk ook veel goeds voor 2010!

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!