• even-lekker-tussen-uit

Er even lekker tussenuit…

Tussen alle drukke bezigheden door, ga ik er de komende twee weken even lekker tussenuit. Onze koffers (en vier kleine koffertjes) staan klaar, met daarnaast een hele rij tassen gevuld met flessen, luiers, zwembandjes, schepjes, emmertjes, zonnebrandcrème en niet te vergeten mijn laptop.

Hoewel ik mijn geliefde heb beloofd niet de gehele vakantie door te brengen met laptop op schoot, zal ik de komende tijd gewoon stukjes op mijn blog zetten. Helaas zal het voor degenen die me een mail sturen, wel iets langer duren voordat ik een reactie geef.

Groeten Jetske.

(Dr. Jetske Ultee- onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

Gerelateerde Berichten

1 Reactie

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
  • Bas mei 25, 2009 (09:08)

    Fijne vakantie!

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!