• Dr. Jetske Ultee

Interviews over laserbehandelingen en crèmes

Beroepsfanaat, cosmetica-addict, ‘onderzoeknerd’; allemaal op mij van toepassing! Wat ik met mijn uit de hand gegroeide werk/hobby vooral wil bereiken is dat consumenten kritischer naar hun cosmeticaproducten gaan kijken en leren begrijpen hoe huidverzorging echt ‘werkt’.
Een mooie huid is bijna voor iedereen echt mogelijk, als je maar weet hoe. Dat ondervind ik in mijn werk als arts vrijwel dagelijks. Daarom ben ik ook zo blij als ik hierover interviews mag geven. Uiteindelijk hoop ik dat mijn boodschap zal overkomen!

Huidverzorging

Op de site Gezondheidsplein staat een uitgebreid interview over huidcrèmes. Hier kun je het lezen. Ik leg uit wat er nu wel en niet werkt, en waarom. Het stuk gaat ook in op schadelijke bestanddelen, antioxidanten, ‘foute crèmes’ en een boel fabels en feiten in de wereld van huidverzorging.

Laserbehandelingen

Ook heb ik (namens de Velthuis Kliniek) voor deze site een interview gegeven over laserbehandelingen voor huidproblemen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld rimpels, slappe huid, wallen, acne, cellulite, couperoserosacea, wijnvlekken en pigmentvlekken.

Veel leesplezier! Groeten Jetske.

 

(Dr. Jetske Ultee, onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

Lees hier meer over wallen, acne, rosacea en pigmentvlekken. Lees ook Onderzoek heeft aangetoond dat… en De ideale oogcrème?

Gerelateerde Berichten

Geen reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
    Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!