• Uncover Skincare make-up

Make-up Uncover Skincare

Een paar weken geleden is mijn eigen foundation eindelijk ‘uit’ gekomen. Als je vaker mijn blog leest weet je wat voor gevecht het geweest is om de foundation te ontwikkelen en te laten voldoen aan al mijn eisen. Ik ben er zonder overdrijven jaren mee bezig geweest. Zo’n lancering is echt super spannend, mijn producten zijn in de ontwikkelfase een beetje mijn kindjes geworden en ineens moet je ze loslaten. En net als met echte kinderen vind ik ze dan wel prachtig, geweldig en super innovatief, maar wat nu als jullie er anders over denken? Gelukkig zijn de reacties op de foundation waanzinnig positief geweest en heb ik afgelopen week weer lekker kunnen slapen.

Maar, wat jullie misschien niet wisten is dat de foundation onderdeel was van een tweeling en dat afgelopen weekend de andere helft ter wereld is gekomen… een reeks poeders met verzorgende ingrediënten en de allermooiste en zachtste kwast die ik kon vinden. Hoewel ik ze natuurlijk weer prachtig, de beste en de leukste vind, wacht ik toch in spanning jullie reacties af. Laten jullie het me weten?

Groetjes, Jetske

Onderzoeksarts cosmetische dermatologie

 

Lees ook:

Lancering van mijn foundation

De ontwikkeling van mijn foundation

Gerelateerde Berichten

57 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • Hanneke augustus 8, 2016 (23:12)

  Ik ben al jaren op zoek naar een fijne foundation. Ik draag het vaak voor optredens, maar krijg er helaas snel onderhuidse (grote) puisten van. Hoe zijn de ervaringen van mensen met acne met deze producten? Ik ben er benieuwd! Matchen ze ook een beetje met een roze ondertoon. De kleuren lijken vrij geel.

  • author-avatar
   Jetske augustus 12, 2016 (15:15)

   Beste Hanneke,

   Er zijn nu ook samples verkrijgbaar van de foundation! Dan kan je even testen hoe jouw huid reageert.
   Ben benieuwd :-).

   Groetjes Jetske               

 • Marieke augustus 2, 2016 (08:44)

  Omdat ik te ongeduldig was om op de proefjes van de foundation te wachten heb ik het erop gewaagd. Ik gebruik de foundation nu een week en ben er ontzettend blij mee. Het is een fijn product om aan te brengen, je hebt maar weinig nodig en het voelt ontzettend zacht en licht aan op de huid. Mijn huid wil nog wel eens geirriteerd raken, maar dat is bij de Uncover foundation gelukkig niet het geval. De dekking is vrij licht, maar hierdoor behoudt je huid een mooie, natuurlijke uistraling. Een aanrader!

  • author-avatar
   Jetske augustus 12, 2016 (15:30)

   Wat fijn Marieke!!               

 • Matanja juli 19, 2016 (12:20)

  Beste Jetske,

  Dit is de(door u gevraagde) ingrediëntenlijst van de Youngblood Natural Loose mineral Foundation, zodat u kunt bekijken wat het verschil is met uw foundation.

  Titanium Dioxide, Bismuth Oxychloride, Mica, May Contain: Iron Oxides, Chromium Hydroxide, Green, Chromium Oxide Greens.

  Ik hoop nader antwoord van u te krijgen.

  Groetjes Matanja

  • author-avatar
   Jetske augustus 12, 2016 (14:15)

   Beste Matanja,

   Ik hoop dat het antwoord via de e-mail je wat verder geholpen heeft!

   Groetjes Jetske                

 • Puk juli 15, 2016 (11:18)

  Beste Jetske,

  Ik weet dat je een hele fijne mascara hebt die jezelf gebruikt waarvan geen irritatie is op de ogen. Komt er in je lijn ook zoiets?

  Vr groet Puk

  • author-avatar
   Jetske augustus 12, 2016 (14:15)

   Beste Puk,

   Het liefst zou ik alle soorten cosmetica die er zijn zelf willen ontwikkelen! En wie weet komt er in de toekomst ook nog eens een mascara ;-).

   Groetjes Jetske               

 • Peter juli 13, 2016 (15:33)

  Hoi Jetske,

  Als je niet in de zon gaat bakken en voldoende zonnebrand smeert, zou je huid als het “goed” is niet bruin moeten worden. Zoals bij de blog “Onze bronzer en powder” is gezegd is de bronzer een goede manier om je huid toch een kleurtje te geven.

  Wat ik mij afvraag is wat jij van zelfbruiners vindt. Er verschijnen toch wel steeds meer artikelen waaruit blijkt dat de kans op huidirritatie groot is, en dat het de vorming van vrije radicalen sterk vergroot, zeker wanneer je je huid binnen 24 uur aan Uv-straling blootstelt. Aangezien je het eigenlijk ook om de 3-4 dagen moet smeren lijkt het mij dan toch een product wat je liever niet gebruikt, zonde van alle moeite die je doet met je zonnebrand en creme met anti-oxidanten.

  Een bronzer is theoretisch in dat opzicht beter, alhoewel bijna altijd titanium dioxide wordt toegevoegd, en dit verhoogt toch ook weer de vorming van vrije radicalen? Is een poeder met zonbescherming van titanium dioxide en zink oxide dan ook goed?

 • Leonie juli 13, 2016 (10:52)

  Hi Jetske,

  Een aantal dagen geleden heb ik je foundation gekocht. Ik vond het kiezen van de kleur wel lastig (je moet het doen met één afbeelding), maar aangezien ik een hele lichte huid heb, heb ik gekozen voor de lichtste kleur. En deze matcht precies! Deze foundation heeft een vrij neutrale/licht gele ondertoon. Ik heb de foundation eerst met een kwast aangebracht, maar dat ging niet heel goed. Dat werd wat streperig. Nu denk ik persoonlijk dat dat niet aan deze foundation ligt. Ik heb dat met bijna alle vloeibare foundations. Wellicht ligt het aan mijn kwast (Real Techniques expert face brush), of is mijn zonnebrandcrème nog niet volledig ingetrokken. Anyway, gisteren heb ik een make up sponge gekocht (Real Techniques miracle complexion sponge) en vanochtend daarmee de foundation aangebracht (deppend en licht vegend). Prachtig resultaat! Flawless. Het wordt aangeraden om de sponge nat te gebruiken, maar dat was ik helemaal vergeten en ik hem gewoon droog gebruikt. Dat ging prima. Bovendien zuigt hij dan ook minder foundation op. Helemaal happy:).

  Groeten,

  Leonie

  • Leonie juli 13, 2016 (10:58)

   En oh ja, de foundation blijft ook prima zitten gedurende de dag. Ik poeder de foundation s ochtends wel goed af. Ik heb een normale tot droge huid. Ik weet niet of dit ook geldt voor iemand met een vette huid.

  • author-avatar
   Jetske augustus 12, 2016 (14:00)

   Wow Leonie, wat enorm leuk om te lezen!!               

 • Joke juli 7, 2016 (23:02)

  Het verrast me dat zoveel mensen de foundation al hebben aangeschaft zonder dat ze hem geprobeerd hebben. Ik zou nooit een (dure) foundation kopen zonder te weten of de kleur en de textuur bij mijn gezicht passen. Anderzijds heb ik best behoorlijk wat geld over voor een foundation die qua kleur en textuur heel goed bij mijn huid past. Ik wacht dus tot de proefjes beschikbaar zijn, en hoop dat ze goed bij mijn huid passen, dus dat het lijkt of ik een perfecte huid heb zonder dat je ziet dat ik foundation draag.

 • Lilly juli 3, 2016 (21:58)

  Hi Jetske,

  Ik heb een vraag. Ik zocht op je site naar een exfoliant voor mijn lichaamshuid. Ik wil namelijk een zelfbruiner opdoen, maar weet dat scrubben vaak te agressief is. Nu heb je in een ander topic gezegd dat een bodylotion met salicylzuur of glycolzuur of een milde scrub voor je lichaam gebruikt kan worden. De bodylotion met salicylzuur/glycolzuur kan ik helaas niet vinden. (Misschien heeft iemand tips?) Maar ik heb wel een milde lichaamspeeling gevonden van Avène. Ik ben benieuwd wat je van de ingrediënten vindt!

  AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA) WATER (AQUA) POLYETHYLENE DISODIUM COCOAMPHODIACETATE SODIUM LAURETH SULFATE COCO-GLUCOSIDE DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE SODIUM CHLORIDE ACRYLATES COPOLYMER PHENOXYETHANOL PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE

  Misschien een idee om ook een blogpost te schrijven over productadvies voor lichaamsexfolianten? Alvast bedankt!

  • Mariska van der Vet juli 7, 2016 (00:27)

   Hoi Lilly, Paula Choice heeft een exfoliant met zowel salicylzuur als glycolzuur.. groetjes Mariska

   • Lilly juli 11, 2016 (13:15)

    Hi Mariska,

    Bedankt voor je reactie! Ik ga het even opzoeken.

  • Cobi juli 11, 2016 (12:52)

   Hoi Lilly,

   Ik gebruik de exfoliant van uncover twee keer per week voor mijn lichaam en breng daarna de bodylotion op. Werkt prima.

   • Lilly juli 11, 2016 (13:17)

    Hi Cobi,

    Bedankt voor je reactie! Ik ga er nog even over nadenken. Ik vind het namelijk een wat kleine flacon voor op mijn lichaam.

  • A. juli 20, 2016 (12:17)

   Ik heb de lichaamsscrub van Decubal. Dat is een geweldig fijn product. Decubal heeft ook een gezichtsscrub met fruitzuren. Die is heel zacht en zou je voor je lichaam kunnen gebruiken. Sinds ik deze 2 scrubs heb ontdekt, gebruik ik geen andere meer.

   De lichaamsscrub voelt misschien wat grof in je hand maar bij het aanbrengen is het creme-achtig. En bij het afspoelen voelt je huid heel zacht en bijna of je met olie bent ingesmeerd.

   Over Paula s Choice lees ik ook goede dingen. Lijkt mij ook wel wat.

   • Peter juli 20, 2016 (12:46)

    De Decubal Scrub bevat wel BHA en AHA alleen je spoelt het product wel weer snel van je huid. Eigenlijk dus alleen een scrub, voor je lichaam zou het kunnen, maar Paula s Choice heeft in dat opzicht hele mooie BHA en AHA producten die je niet afspoelt voor gezicht/lichaam.

   • author-avatar
    Jetske augustus 12, 2016 (14:15)

    Beste A.,

    Persoonlijk zou ik liever een product (geen scrub) gebruiken met salicylzuur of glycolzuur die je niet afspoelt. Anders is de kans groot dat je het te snel afspoelt waardoor de stoffen geen tijd hebben werkzaam te zijn.

    Groetjes Jetske

 • Anna juli 3, 2016 (01:27)

  zou je een blogpost willen maken over voedingsuplementen &acne?

 • Karin juli 2, 2016 (18:25)

  Beste Jetske.

  Ik heb zowel je foundation als powder, bronzer en kwast aangeschaft.

  Superfijne producten en heel mooi zonder dat je eruit ziet als zo n geplamuurd make-up hoofd.

  Heb je nog plannen voor uitbreiding van je assortiment zoals bv primer en/ of een corrector tegen blauwe kringen.

  Groetjes

  • author-avatar
   Jetske juli 8, 2016 (17:15)

   Beste Karin,

   Wat enorm fijn om te lezen!
   Ik ben altijd bezig met het bedenken (of ontwikkelen) van nieuwe producten, jouw tips neem ik ook zeker mee :-).

   Groetjes Jetske               

 • Carolien juli 1, 2016 (22:53)

  Beste Jetske, is de foundation goed te verwijderen met de uncover cleanser? Mijn ervaring met andere foundations, dat ik een sterkere reiniging nodig heb om deze goed te verwijderen en dat vindt mijn droge, gevoelige huid niet prettig.

  Alvast dank, ik ben erg benieuwd naar de make up, jouw lijn is al lange tijd mijn favoriet!

  • author-avatar
   Jetske juli 15, 2016 (15:00)

   Beste Carolien,

   Wat fijn om te lezen!
   De foundation zou je met de cleanser kunnen verwijderen. Houd er wel rekening mee dat de cleanser eigenlijk geen make-up reiniger is…
   Mocht je merken dat het toch niet helemaal goed gereinigd wordt, kan je een aparte make-up reiniger gebruiken.

   Groetjes Jetske

 • Tessa juni 30, 2016 (08:19)

  Hallo Jetske!

  Als eerst gefeliciteerd met de lancering van je make-up lijn, super!!

  Ik heb een vraag meer slaat op een andere blog, namelijk die over after sun, maar ik stel de vraag maar hier omdat ik denk dat je dit eerder leest 🙂

  Ik vind het een beetje duur om moisterizer op mijn lichaam te smeren, maar ik heb een gel uit Spanje waarop staat dat het Pure Aloe Vera gel is zonder toegevoegd water. Is dit goed om zo op de huid te smeren? Het zit in een pomp en is naar mijn inziens niet lichtdoorlatend.

  Groetjes!

  • author-avatar
   Jetske juli 15, 2016 (15:00)

   Beste Tessa,

   Bedankt voor je felicitaties!
   Bevat het product verder geen bewaarstoffen o.i.d.? Is het echt alleen de gel?
   De ingrediëntenlijst kan je ook altijd mailen naar: info@dr-jetskeultee.nl.

   Groetjes Jetske              

 • Maris juni 29, 2016 (19:24)

  hoe lang zijn de foundation en poeders te gebruiken na opening ?

  • author-avatar
   Jetske juni 30, 2016 (16:00)

   Beste Maris,

   Na openen zijn ze 12 maanden houdbaar.

   Groetjes Jetske               

  • Maris juni 30, 2016 (16:07)

   dank je wel !

 • Bianca Suik juni 29, 2016 (18:53)

  de foundation en de brons poeder en kwast zijn heerlijk! De kwast is ook super zacht! Ben heel tevreden.gr

  • author-avatar
   Jetske juni 30, 2016 (15:45)

   Wat fijn Bianca!!               

 • Anna juni 29, 2016 (18:00)

  Ik heb de poeder en brush gekocht en ben over beiden heel tevreden, ook met mijn droge huid! …mag ik een opmerking plaatsen…ik vond het een gemiste kans dat je niet een proefje van jouw foundation in de doos had gedaan. maar misschien had ik daar ook gewoon om moeten vragen…Foundation moet je eerst proberen (vind ik).

  • author-avatar
   Jetske juni 30, 2016 (15:45)

   Beste Anna,

   Wat fijn dat je tevreden bent!
   Helaas zijn er op dit moment nog geen samples van de foundation. Die komen eind juli.
   Anders was het een heel goed idee geweest!

   Groetjes Jetske

 • Anna juni 29, 2016 (18:00)

  Ik heb de poeder en brush gekocht en ben over beiden heel tevreden, ook met mijn droge huid! …mag ik een opmerking plaatsen…ik vond het een gemiste kans dat je niet een proefje van jouw foundation in de doos had gedaan. maar misschien had ik daar ook gewoon om moeten vragen…Foundation moet je eerst proberen (vind ik).

 • Yoline juni 29, 2016 (17:45)

  Ik moet de make-up line nog aanschaffen, maar dat ga ik binnenkort zeker doen!!!!

  • author-avatar
   Jetske juni 30, 2016 (15:45)

   Leuk! Laat je me weten wat je ervan vindt Yoline?

   Groetjes Jetske      

 • Amber juni 29, 2016 (17:33)

  Heel blij met de foundation nr 40 alleen mis ik het geel pigment in nr 30 en 40. Zijn eigenkijk wat te rozig qua ondertoon voor mij.

  Rest moet ik nog proberen!

 • Josje Groeneveld juni 28, 2016 (17:39)

  Gebruik naast de foundation nu ook de powder met de kwast en kan alleen maar laaiend enthousiast reageren echt helemaal top, Heb echt nog nooit zo n zachte kwast gehad echt super. De Foundation en powder hoort nu bij mijn dagelijkse ritueel en binnenkort ook de bronzer bestellen voor de vakantie in Italie.

  Groetjes Josje

  • author-avatar
   Jetske juni 30, 2016 (15:45)

   Wat enorm leuk om te lezen Josje!!!            

 • Lidy juni 28, 2016 (16:19)

  Complimenten voor de lijn, de kwast is ook helemaal geweldig! De bronzer vind ik aan de lichte kant, je kun bijna niet zien dat ik hem op heb. Op de foto hierboven ziet de kleur er wel donkerder uit.

  • author-avatar
   Jetske juni 30, 2016 (15:45)

   Dank je Lidy!
   Met betrekking tot vragen/opmerkingen over de producten kan je natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice van Uncover Skincare:
   uncoverskincare@dr-jetskeultee.nl. Zij helpen je graag verder!

   Groetjes Jetske

 • Lilly juni 28, 2016 (14:56)

  Hi Jetske,

  Ik zie rechtsonder op de foto een foundation brush. Komt deze ook nog uit?

  • author-avatar
   Jetske juni 30, 2016 (15:45)

   Beste Lilly,

   Daar zijn op dit moment geen concrete plannen voor!

   Groetjes Jetske               

 • Niya juni 28, 2016 (13:41)

  wederom alleen voor blanke mensen…

  • author-avatar
   Jetske juni 30, 2016 (15:45)

   Beste Niya,

   We zijn altijd bezig met het (door)ontwikkelen van producten. Wellicht dat er in de toekomst meer kleuren foundation aan het assortiment toegevoegd worden!

   Groetjes Jetske

  • Matanja juli 1, 2016 (10:02)

   Beste Jetske,

   Ik heb een hele gevoelige rosacea/couperose en acne huid. Nou zie ik in uw assortiment dat u ook poederkwasten verkoopt. Zijn die ook om de Natural loose mineral foundation mee aan te brengen?(de losse poeder)Of zijn ze daar niet voor geschikt?

   Want ik heb al een kabuki kwast gekocht maar die is te hard voor mijn gevoelige huid en daar krijg ik dan irritatie van op mijn gezicht(vooral het rosacea gedeelte) En wat is dan het verschil met de Loose mineral foundation van Youngblood (waar mijn huid goed op reageerd ook qua acne)en uw nieuwe foundation?

   Groetjes Matanja

   • author-avatar
    Jetske juli 15, 2016 (15:00)

    Beste Matanja,

    De powder brush is super zacht, wellicht dat jouw gevoelige huid deze kwast wel verdraagt.
    De brush is geschikt om losse poeder aan te brengen.
    Heb je de ingrediëntenlijst van het product van Youngblood? Dan kan ik het bekijken voor je.

    Groetjes Jetske               

   • Matanja juli 19, 2016 (09:04)

    Beste Jetske,

    Dit is de(door u gevraagde) ingrediënten lijst van de Youngblood Natural Loose mineral Foundation ,om het verschil te bekijken wat het verschil is met Youngblood mineral foundation en uw foundation.

    Titanium Dioxide, Bismuth Oxychloride, Mica, May Contain: Iron Oxides, Chromium Hydroxide, Green, Chromium Oxide Greens.

    Ik hoop nader antwoord van u te krijgen.

    Groetjes Matanja

    • author-avatar
     Jetske augustus 12, 2016 (14:15)

     Beste Matanja,

     Ik hoop dat het antwoord via de e-mail je wat verder geholpen heeft!

     Groetjes Jetske               

  • Nathalie Prins juli 5, 2016 (01:19)

   Hallo

   waar kan ik de foundation en poeder kopen en tips krijgen!

   • author-avatar
    Jetske juli 8, 2016 (17:15)

    Beste Nathalie,

    Via uncover-skincare.nl en voor tips kan je contact opnemen met de klantenservice: uncoverskincare@dr-jetskeultee.nl.

    Groetjes Jetske              

  • Pw juli 16, 2016 (08:57)

   Ik ben zelf ook getint, maar ik begrijp het wel hoor. Het proces van ontwikkelen is niet zomaar gedaan en eerst kijken hoe een product aanslaat.

   Nu we het toch hebben over huidskleur, helaas laat de uncover zonnebrand creme een witte waas achter op de getinte huid. Hierdoor gebruik ik het niet meer terwijl ik het qua textuur en bescherming fantastisch vind! Is ook een prima basis voor mijn foundation. Ben nog geen andere tinisorb bescherming tegen gekomen die aan de eisen voldoet. Die van eucerin bevat helaas alcohol.

   • Peter juli 16, 2016 (11:53)

    Hoi PW,

    De Suncare laat wel een beetje een witte waas na inderdaad, het is ook wel jammer dat op de webshop juist staat dat dat niet zo zou zijn. Tinosorb M laat sowieso wel een beetje een witte waas na. Je kunt ook kijken naar producten met andere goede zonfilters, zoals uvinul a plus, of uvasorb HEB bijvoorbeeld. Een aantal voorbeelden zonder alcohol, octocrylene en parfum staan hier: https://www.dr-jetskeultee.nl/niet-verbrand-toch-schade/obj10625631#comment-91317

   • author-avatar
    Jetske augustus 12, 2016 (14:15)

    Beste Pw,

    Je hebt gelijk ;-)!

    Wat jammer dat het een witte waas achterlaat. Neem even contact op met de klantenservice: uncoverskincare@dr-jetskeultee.nl.

    Zij kunnen je verder helpen!

    Groetjes Jetske

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!