• Personal skin coaching

Nieuw! Personal Skin Coaching

Een onrustige huid, wat komt het helaas veel voor! Een huid dus die vaak rood ziet, met vlekjes, bultjes of puistjes. Voor deze groep heb ik een geheel nieuwe skin tool ontwikkeld: ik noem het maar even mijn Huidanalyse 2.0. Ik vertel je er graag meer over.

Ik heb al een huidanalyse op mijn website, daarin kom je te weten wat je huidtype is én welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid. De Huidanalyse 2.0 (of preciezer: Personal Skin Coaching) gaat nog een stapje verder. Zo kijken we nu niet alleen naar je (huidige) huidverzorging, maar ook naar je voeding en naar je leefstijl. Verder bestuderen we foto’s van je huid. Mijn huidtherapeuten zullen samen met de voedingswetenschapper uit mijn team de tijd nemen om al jouw gegevens door te nemen. Misschien willen zij daarna ook nog wat extra vragen stellen.

Advies op maat

Binnen zeven werkdagen krijg je vervolgens een op maat gemaakt advies. Om alle adviezen zo goed mogelijk op te volgen, blijven we ‘in de buurt’ om je te helpen. Je krijgt namelijk online begeleiding, zodat je tussentijds altijd even kunt aangeven wat er goed gaat, en wat niet.

Mijn nieuwe skin tool richt zich voor nu vooral op klachten die we vaak zien bij acne en rosacea. Maar als het goed werkt en jullie vinden het fijn, dan ga ik de tool uitbreiden.

Trouwens, mijn Personal Skin Coaching is helemaal gratis.

 

 

Gerelateerde Berichten

5 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • Nadine maart 21, 2021 (19:57)

  Hoi Jetske, zou je hier nog op willen reageren? Liefs Nadine

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee maart 25, 2021 (13:30)

   Hoi Nadine,

   Die heb ik inderdaad gebruikt maar kreeg hier helaas gevoelige tanden van. Nu gebruik ik Bluem tandpasta.

   • Nadine maart 26, 2021 (12:59)

    Dank je! En gebruik je die dan zonder fluoride? Je hebt er namelijk meerdere varianten van. En gebruik je ook een specifieke (elektrische) tandenborstel?

    Dank je wel weer!

    • author-avatar
     dr. Jetske Ultee maart 30, 2021 (10:05)

     Hoi Nadine, Dat klopt inderdaad. Wat betreft tandenborstel niet iets specifieks, je kan altijd raadt vragen bij tandarts!

 • Nadine februari 21, 2021 (20:21)

  Hoi Jetske!

  Wat een super aanbod! Ik heb meteen gereageerd. Ik heb nog een vraag: jij gebruikt toch de tandpasta van Himalaya Neem & Pomegranate? Is deze beter dan de reguliere tandpasta’s zoals sensodyne etc? En is die wat jij gebruikt ook goed om witte tanden te krijgen?

  Ik hoor het graag!

  Groetjes Nadine