• rode_loper

Op de rode loper bij Mama awards

Ik heb toch echt de leukste baan van de wereld! Afgelopen woensdag was ik uitgenodigd om de Mama van het jaar-awards bij te wonen, georganiseerd door het tijdschrift Mama. Ik ben al lang fan van dit glossy magazine en af en toe word ik door ze gevraagd om mijn mening over een huidonderwerp te geven.

Met de kids!

Het leuke van dit festijn was dat de kinderen ook mee mochten. Omdat ik het een iets te grote uitdaging vond om met vier kids (waaronder twee mannetjes van net 2 en 3 jaar oud) naar een dergelijk event af te reizen had ik alleen mijn twee meiden meegenomen. Na drie rondjes Amsterdam om een parkeerplek te vinden bij hotel Arena, (”Mama wat is Amsterdam grooot…..”) konden we eindelijk die rode loper over. Met talloze fotografen en videocamera’s was dit een heel avontuur. Gelukkig hadden de meiden niet door dat dit allemaal niet voor ons bedoeld was! Sylvie Meis

Binnen bleek het een groot feest te zijn. Suikerspinnen, popcorn, ballonnen, olifantje versieren en nog veel meer. Meerdere prachtig aangeklede dames liepen aan het eind van de dag enigszins ‘beschilderd’ rond! Tijdens de uitreiking van de awards hadden alle mamma’s weer even rust. Maar dit gold niet voor Sylvie van der Vaart. Zij nam samen met Damian de prijs van Famous Mum 2010 in ontvangst. En ook in het echt is ze prachtig. En wat een mooie huid!

Strakke en stralende huidjes…

Overigens kon ik dat niet van alle celebrity mama’s zeggen. Een beetje studie leerde mij dat die strakke en stralende huidjes die we in de bladen zien toch echt gefotoshopt moeten zijn. Ik heb me ingehouden, maar het viel me af en toe zwaar om niet ‘ongewenst’ met adviezen rond te gaan strooien. Gelukkig zag ik dat in de goody bag die we achteraf meekregen de zonnebrandcrèmes ruim vertegenwoordigd waren… Nu maar hopen dat er mee gesmeerd gaat worden.

Al met al een dag was het een dag met een gouden randje. En het mooiste vond ik nog wel dat mijn oudste dochtertje Noa op de terugweg, moe van alle indrukken, in de auto aan me vroeg: ”Mam, ben ik nu ook beroemd of zo?”

Groetjes Jetske

 

(Dr. Jetske Ultee- onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

Lees ook de blogs
mijn zoontje in de zon“, en
“een gezonde huid’ .

Gerelateerde Berichten

3 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • author-avatar
  Jetske april 23, 2010 (12:54)

  Ja, zo n dagje mama awards is erg leuk. Dit wordt (mede) mogelijk gemaakt door alle leuke reacties van mijn blog lezers en lezeressen die zo enthousiast reageren! Een super motivatie om mijn kennis te blijven delen met jullie!

  Groeten Jetske

 • Mandy april 17, 2010 (08:51)

  Leuk om ook dit soort verhalen op je blog te lezen!

 • Chantal april 16, 2010 (22:06)

  Hahah, geweldig hoe de kinderen reageren!

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!