• Dr. Jetske Ultee

‘When people support each other, incredible things happen’

Dit keer toch een beetje een andere blog dan normaal. In deze bizarre tijd waarin angst regeert en waarin sommige mensen dat enige kwijtraken wat werkelijk belangrijk is, heb ik de behoefte om even mijn persoonlijke gedachten met jullie te delen. Want ook ik maak me zorgen over de gezondheid van dierbaren. En ik pieker of de wereld ooit nog als ‘vanouds’ zal worden. Zo vroeg ik pas aan mijn kinderen of ze dachten dat mensen elkaar straks nog onbezorgd een knuffel zouden kunnen geven. Zij dachten van wel; ik hoop het zo …

L i c h t p u n t j e s  ♥

Maar ik zie ook lichtpuntjes. De meer dan noodzakelijk ‘pauze’ voor het milieu; de tijd nemen om even goed in de spiegel te kijken en na te gaan of we nog wel het juiste pad bewandelen. En het er nu écht zijn voor elkaar. Intens dankbaar ben ik voor mijn familie en vrienden. En ook voor mijn waanzinnige team met mensen die stuk voor stuk een gouden hart hebben en die allemaal onmisbaar zijn in mijn bedrijf. Mensen die tot het gaatje gaan voor mij, voor elkaar, maar vooral ook voor jullie; om jullie zo goed mogelijk te helpen met alle huidvragen of soms gewoon om een luisterend oor te bieden.

♥  V e r b i n d i n g

Openheid, eerlijkheid en verbinding vormen het dna van mijn bedrijf. Dat is altijd zo geweest. Maar misschien biedt deze situatie ook de kans om dat nog verder te verdiepen. Ik denk bijvoorbeeld aan verbinding met de natuur, verbinding met deskundigen over de hele wereld om kennis te bundelen (en dan heb ik het niet alleen over medici en wetenschappers, maar ook over de gebruiken van oude volksstammen) en het allerbelangrijkste: de verbinding met jullie. Hoe? Door nog beter te luisteren naar wat jullie willen weten, wat we nog missen en hoe we samen sterker en wijzer kunnen worden.

‘When people support each other, incredible things happen’

Laat me weten wat jullie ideeën en gedachten zijn; ik hoor ze heel graag!

 

Liefs,

Jetske ♥

 

Dr. Jetske Ultee – onderzoeksarts cosmetische dermatologie

 

 

52 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • Nienke mei 5, 2020 (10:00)

  Hey Jetske,

  Ik vroeg me wat af omtrent vitamine a. Bij aanbrengen op de huid wordt de huid dus gevoeliger voor zonlicht, voor uv-straling. Maar geldt dat ook voor vitamine a in supplementen, bijvoorbeeld in een multivitamine?

  Alvast bedankt!

  Groetjes Nienke

 • Nadine april 21, 2020 (11:54)

  Hoi Jetske,

  Allereerst wil ik aangeven dat ik super blij dat er eindelijk iemand eerlijk, oprecht en wetenschappelijk onderbouwd producten ontwikkeld die helemaal top zijn. Ik volg je al vanaf het begin en gebruik alleen nog maar jouw producten, wat een top kwaliteit en service! Omdat ik zo een fan ben, hunker ik heel erg naar een goede douchegel, shampoo en conditioner. Mijn haren blijven helaas erg droog en pluizig uitzien ook na de adviezen die jij geeft over shampoo en conditioners… Verder zou ik ook graag een make-up remover zien en een mascara en oogpotlood.

  Veel liefs!

 • Albertha Terpstra april 16, 2020 (19:39)

  Dag Jetske + team,

  De Repaircrême beveel je ook aan om eventueel te gebruiken als hand- en voetcrême. Inderdaad werkt het voor mijn handen uitstekend – maar zou bij drie keer per dag gebruik – zeker twee zo niet drie pompjes per maand nodig hebben. Dit is voor mij een te dure investering en denk dat ik niet de enige zal zijn. Daarom een suggestie voor twee nieuwe produkten: een hand- en voetencrême.

  Wat betreft de verpakking van de producten: vooropgesteld, iedere verpakking kent nadelen. Als het gebruikte plastic recyclebaar is, dan zou ik het erg jammer vinden als de huidige verpakking ingewisseld zou worden. Ik vind het zeer prettig in gebruik en het oogt eenvoudig. Zo houden dus!

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:29)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Misschien is de Body Cream in dat geval een goede optie voor je?

   Take care en stay safe!

 • Cas april 16, 2020 (11:37)

  Ik lees veel vragen over de verpakkingen, vond toch ook een antwoord op de website:

  Welke verpakkingen zijn recyclebaar?

  Bijna alle productverpakkingen zijn trouwens gemaakt van recyclebaar plastic. Alle flessen mogen daarom gewoon bij het plastic afval. Dat geldt alleen niet voor de Concealer, Bronzer en Powder. Die moet je dus even apart weggooien.

  The New Plastics Economy

  En het laatste nieuws: Dr. Jetske Ultee heeft recent The New Plastics Economy Global Commitment van de Ellen MacArthur Foundation ondertekend. Een wereldwijd initiatief dat als doel heeft dat er in 2025 alleen nog maar plastics worden gebruikt die volledig recyclebaar, herbruikbaar of composteerbaar zijn. In die ‘nieuwe plastic economie’ belandt er straks geen plastic meer in het milieu, maar gebruiken we de verpakkingen en andere materialen gewoon steeds opnieuw. Een mooi streven, waaraan dr. Jetske Ultee graag wil meewerken.

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:30)

   Bedankt voor je reactie 🙂 Inderdaad! En we blijven bezig met het onderzoeken van nieuwe verpakkings- en bezorgmogelijkheden.

   Take care en stay safe!

 • Kimberley april 16, 2020 (09:38)

  Hoi Jetkse en team,

  Wat goed dat je dit schrijft en daarnaast durft te vragen naar onze, ongetwijfeld uitgebreide wensen. Ik ben sinds juli 2018 groot fan van je producten en je website.

  Laat ik beginnen met waar jullie al ongelofelijk sterk in zijn:
  – Goede uitleg in het gebruik van de producten, met filmpjes, uitgebreide uitleg, ingrediëntenbeschrijving en veel gestelde vragen op de productpagina, online flyers;
  – Prachtige website met kwalitatief sterke inhoud en eerlijke berichten, die op een goed leesbare manier zijn geschreven;
  – Super snelle levering, waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden van het verloop;
  – Ontzettend fijne en kwalitatief geweldige producten (ik gebruik de gezichtsverzorging, vitamine A serum, repair crème, body crème en natuurlijk de zonnebrandcrème). Echt, ik wil niets anders meer. Mijn huid is er zó van opgeknapt;
  – Snel kunnen ‘herbestellen’, in plaats van alle productpagina’s afgaan om je producten opnieuw te bestellen.

  Waar jullie nog verder in kunnen groeien:
  – Onderzoeken of hergebruik van de verpakkingen mogelijk is. Bijvoorbeeld bij elke levering de mogelijkheid geven om lege verpakkingen meteen aan de bezorger mee terug te geven. Of bij je bestelling aangeven dat je graag een retour-sticker wilt ontvangen zodat je dezelfde verpakking kunt gebruiken om je lege verpakkingen terug te sturen. Extra stimulans is het geven van korting bij het terugsturen van meerdere verpakkingen of een klein cadeautje die je bij je volgende bestelling kunt uitzoeken;
  – Dicht bij je filosofie blijven; mensen helpen aan een mooie huid, dan zou een mooie aanvulling op je huidige productenlijn kunnen zijn: het ontwikkelen van een make-up reiniger.

  Ik lees hierboven reacties over de vulling in de verpakking, reisverpakkingen, zonnebrandcrème verwerkt in dagcrème en getinte zonnebrandcrème. Maar mijn inziens heb je daar al goed over nagedacht en stappen in gemaakt (vulschuimpjes van maïs zijn volledig afbreekbaar) én op je website aangegeven waarom zaken als reisverpakkingen niet past bij jullie werkwijze en filosofie. Plus als je de blogs leest, zou je kunnen weten waarom het niet aan te raden is om spf of bruiningsstoffen aan dagcrèmes toe te voegen.

  Ga zo door! Hele fijne dag gewenst.

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:31)

   Wow, bedankt voor je reactie 🙂

   Enne ook helemaal eens over die make-up reiniger… To be continued 😉

   Take care en stay safe!

 • Nienke april 15, 2020 (17:11)

  Hey Jetske,

  Ik vroeg me wat af over de Suncover zonnebrandcrème. Als je deze een tijdje hebt opgehad en je huid wat begint de glimmen, kun je je huid dan voorzichtig met een tissue deppen zonder af te doen aan de UV-bescherming? Dit kun je denk ik sowieso wel doen op het moment dat je toch weer gaat smeren, dan smeer je niet over de ‘glimlaag’ heen. Ik wil niet dat de UV-bescherming minder wordt, maar ik weet niet of het diep genoeg in de huid zit om het met deppen niet teniet te doen.

  Alvast bedankt, en sterkte en gezondheid toegewenst in deze tijden.

  Groetjes Nienke

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:34)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Misschien is het ‘na een tijdje’ ook al wel weer tijd om opnieuw te smeren? Als je de hele dag buiten bent… Lichtjes deppen, of een beetje bij poederen met een transparante poeder is wel helemaal goed hoor. Ik gebruik altijd direct na de zonnebrandcrème mijn Powder, werkt echt heel goed!

   Take care en stay safe!

 • Sharon april 14, 2020 (21:24)

  Hallo Jetske en team Uncover Skincare,

  Hoop dat jullie allen in goede gezondheid verkeren. Ik gebruik nu al ruim 2 jaar je producten (zowel het 5 stappen plan, de bodylotion, suncare en suncover en de make-up) en ben groot fan.
  Ik waardeer je eerlijkheid en openheid over je producten en ingrediënten.
  Ik zou het fantastisch vinden als er ook nog een mascara toegevoegd zou worden met, net als al jullie producten, werkzame veilige stoffen.

  Hartelijke groet, Sharon

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:36)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Nou, daar zit ik dus wel aan te denken. En al heel lang. Er zijn heel veel mensen die last hebben van hun mascara, heb jij dat ook? Het is zo belangrijk om een goed product te hebben zonder irriterende ingrediënten.

   Take care en stay safe!

 • Marijke april 14, 2020 (14:19)

  Hoi Jetske,

  Ik geniet van je producten, toch heb ik nog een paar wensen. Ik heb nl een hele bleke en een beetje doffe huid. De bronzer staat dan ook wat onnatuurlijk bij mij en maakt mijn huid nog doffer. Wat ik dan ook graag als aanvulling zou willen, is:
  – een product dat zowel een natuurlijk tintje geeft als een mooie glanslaag. Iets in crèmevorm. En rood haalt mijn huid altijd op, dus als er een rode ondertoon in zit, zou het nog fijner zijn.
  – een blusher die ook een mooi glanzend resultaat heeft, zou ook heel welkom zijn.
  Heb een fijne dag!

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:37)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Take care en stay safe!

 • Anne april 14, 2020 (10:01)

  Ik waardeer je blog heel erg! Ik zou zeggen: blijf betrouwbaar advies geven en blijf actueel (dus ga vooral zo door). Er verschijnen vaak nieuwe dingen in skincare die moeilijk zijn om op hun waarde te schatten dus het helpt als jij als expert ons wegwijs maakt. Ik vind de blogs over productadvies, schadelijke en goede (en juiste vorm) ingredienten heel handig. Ik vind het ook fijn dat je je bronnen erbij vermeldt, ik ben geneeskunde student dus ik kan de artikelen een beetje ontcijferen. Ook je aandacht voor huidproblemen als eczeem en acne is goed!

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:37)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Take care en stay safe!

 • F april 13, 2020 (16:27)

  Beste Jetske,
  Met veel plezier lees ik je blog. Ook bovenstaand bericht, over verbinding maken, vind ik erg mooi (inclusief hartje).
  Ik onderschrijf de wens van mensen om over te schakelen op plasticvrije verpakkingen. Of anders misschien een statiegeldmethode?
  Maar de reden dat ik nu schrijf is dat ik graag ook zou willen de de ingrediënten van de producten veganistisch zijn.
  Een tip is misschien om een lijst met criteria op te stellen (heb je natuurlijk al voor een deel) en daar plasticvrij, herbruikbare verpakking, vegan, etc. aan toe te voegen. Of een statement van Hier zijn we, hier willen we naartoe en dit is op dit moment haalbaar en gaan we doen.

 • Gaby Jacobs april 13, 2020 (11:26)

  Dag Jetske,

  Wat ben ik blij en tevreden met jou producten!
  Mijn huid is sinds tijden niet zo rustig en gevoed. Ook de contacten met je team als er vragen zijn, direct contact, superfijn !!
  Een toevoeging in je assortiment zou kunnen zijn: een primer, en de make- up lijn uitbreiden met lipstick en mascara, zachte tinten en zoveel mogelijk natuurlijk , natuurlijk 🙂
  Keep safe,
  Gaby Jacobs

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:43)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Take care en stay safe!

 • Kitty april 13, 2020 (08:28)

  Wat een mooie en inspirerende blog, het is een bizarre tijd.
  Ik ben heel blij dat ik je ontdekt hebt. Ik gebruik de producten nog niet zo lang, had een hele onrustige rosacea-huid, maar tot mijn grote vreugde is mijn huid al veel rustiger geworden. Ik weet niet wat er gebeurt.
  Het zou inderdaad wel een grote pre zijn als de plastic verpakkingen gerecycled konden worden en bij het toezenden van de producten in de dozen geen “vulfrieten” erbij, maar een natuurlijker vulmateriaal (papier?).
  Wat betreft de samenstelling van de producten: die zijn van zeer hoge kwaliteit!!!

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:46)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Zo fijn om te lezen dat je huid zo verbeterd is!

   Grappig dat je over de ‘vulfrieten’ begint. De ‘schuimpjes’ die we gebruiken, zijn juist veel liever voor ons milieu. Ze zijn gemaakt van biomaïs. De opvulchips (de vormpjes lijken een beetje op chips) zijn composteerbaar (volgens het certificaat US ASTM D6400, http://www.astm.org en de Europese normen EN 13432, http://www.european-bioplastics.org). In contact met water of vocht, zal het materiaal direct afbreken. Je mag de chips daarom ook gewoon samen met het biologisch afval weggooien. Een ander aardig punt om erover te vermelden, is dat de chips zo licht zijn, dat ze bij het transport uiteindelijk voor brandstofbesparing zouden moeten zorgen.

   Take care en stay safe!

 • Juul april 12, 2020 (20:55)

  Ik vind een douchegel, blusher of masker wel een toegevoegde waarde bij de bestaande lijn. Qua verbeterpunten zal ik de zonneproducten minder vet willen zien. Maar verder erg tevreden over alles!

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:47)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Take care en stay safe!

 • Melanie april 12, 2020 (08:43)

  Ik mis nog reisverpakking die ik na kan vullen. En primer voor voorafgaand aan de foundation. En make-up remover misschien. Yoe yoe!

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:47)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Take care en stay safe!

 • Jose april 11, 2020 (21:49)

  Ik zou het fijn vinden als de zonnebrand een klein beetje getint zou zijn,ik gebruik de sunblock van Clinique ,die is licht getint,dus ideaal,geen make-up nodig!
  Groet

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:47)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Take care en stay safe!

 • Jen april 11, 2020 (20:39)

  Hai Jetske, helaas is er in deze tijden nog geen creme met oxytocine op de markt 😉
  Ik ben benieuwd naar of microstroom en microneedling helpen bij een dunne huid? Mijn huid is denk ik door rosacea en door levenslang gebruik van inhalatiecorticosteroiden erg dun. Ik zou deze willen verdikken en gebruik al vita b3, vita a creme durf ik niet, en vollere cremes zorgen weer voor pustels en grove porien…
  Ten tweede een tip: de app clean beauty is heel handig om te checken of er dubieuze ingedrienten in je creme zitten. Hoewel ik denk dat parabenen niet perse altijd slecht zijn, toch? Alsnog is het makkelijk dat je een foto kunt maken in die app van dw ingrediënten die dat heel snel geanalyseerd worden. En nee, ik heb geen enkel belang bij deze app 🙂
  Fijne pasen en ga zo door!

  Grtz, Jen

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:49)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Is misschien mijn vitamine A serum iets voor je? Een milde vorm van vitamine A, die wel helpt je huid steviger (stimuleert de collageenproductie) te worden…

   Take care en stay safe!

 • Marijke april 11, 2020 (17:45)

  Het is niet nuttig om een spf aan dagverzorging e/o foundation toe te voegen.
  Spf neemt (kostbare) ruimte in en dat zou dan ten koste gaan van een ander waardevol ingrediënt. Ook maakt spf een crème vaak iets “stroever”. Daar komt bij dat je een theelepel aan dient te brengen op je gezicht om daadwerkelijk de bescherming te bereiken die op de verpakking staat. Dat is een hele dikke laag foundation. Ook moet je als je buiten (in de zon) bent, fietsen, tuinieren etc de spf elke twee uur opnieuw aanbrengen. Dat ga je niet gauw doen met je foundation of dagcrème.
  Ook zijn er mensen die allergisch reageren op een spf.

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:28)

   Bedankt voor je reactie 🙂 Mee eens..!

   Take care en stay safe!

 • Claudia april 11, 2020 (17:45)

  Stel je voor dat we geen spullen meer kunnen kopen in de winkels of online omdat alle bedrijven zijn omgevallen. Hoe zouden we dan toch onszelf kunnen verzorgen? Terug naar een paar eeuwen geleden. Met de kennis van nu.

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:28)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Take care en stay safe!

 • Kim april 11, 2020 (17:02)

  Hoi Jetske,

  Nu al zo lang fan van de blog en de producten, ik kan niet meer zonder.

  Wat betreft verbeterpunten. Ik las het hierboven ook al maar duurzaamheid. Ik weet dat je heel veel tijd en energie hebt gestopt in het vinden van goede verpakkingen. Maar het jouw producten zijn de laatste ‘plastic’ dingen in de badkamerkastje. Dat vind ik stiekem dan toch wel jammer.
  Wat daarnaast ook nog een puntje is is het kleuraanbod van de make-up. Hoewel ik zelf geen make-up draag vind ik het echt zo jammer dat er niet meer keuze is voor mensen met een andere huidskleur bij met name de foundation en concealer.

  Kortom duurzaamheid en inclusiviteit.

  Andere feedback: je bent geweldig <3

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:28)

   Bedankt voor je reactie 🙂 We zijn al aan het uitzoeken of we daar wat meer mee kunnen doen…

   Take care en stay safe!

 • Céline april 11, 2020 (16:11)

  Bedankt voor weer een mooie, inspirerende blog! Juist in deze tijd is het belangrijk om naar de lichtpuntjes te kijken en dankbaar te zijn voor de goede band met familie en vrienden. En ik ben ook nog steeds dankbaar dat mijn huid een stuk rustiger is sinds ik de Uncoverproducten gebruik. 🙂 Fijne paasdagen!

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:27)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Take care en stay safe!

 • Jannet april 11, 2020 (14:48)

  Helemaal voor verbinding met de natuur! Wat een mooie blog heb je geschreven. Zo belangrijk om ook de lichtpuntjes te zien. En eerlijk gezegd koester ik deze. Ook ik heb tijd genomen om te reflecteren, een stap terug te doen en weer even de tijd genomen om dankbaar te zijn voor wat mij dierbaar is en wat ik heb.
  Wat ik heel fijn zou vinden is een foundation met spf of een dagcreme met spf. Ik gebruik nu de dagcreme en zonnebrandcreme van jou apart. Maar dat is wat omslachtig. Een lekker maskertje is ook altijd fijn. Verder mag je wat mij betreft de make-up lijn uitbreiden met bijv. oogschaduw en/of lipstick/gloss. Zachte naturel kleuren welteverstaan.
  Ben het overigens eens met de opmerking over de verpakking. Dat kan vast wel milieuvriendelijker. Zou een grote pre zijn. Fijn weekend!

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:26)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Take care en stay safe!

 • Jeannine april 11, 2020 (12:43)

  Komen er nog nieuwe produkten bij binnkort.zoals crème met spf erin zou heel fijn zijn.Of een nieuw produkten waar je een mooie glow van op de huid krijgt.Zodat je verder geen make- up hoeft te gebruiken.

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:26)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Heb je de Exfoliant al eens geprobeerd? Daar krijg je echt die mooie natuurlijk glow van…

   Take care en stay safe!

 • Janny veenema april 11, 2020 (11:35)

  Heel graag dat een zonnebrand crème toegevoegd zou kunnen worden aan de dagcreme en ook graag een kant en klaar maskertje de

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:25)

   Bedankt voor je reactie 🙂

   Take care en stay safe!

 • Saskia april 11, 2020 (11:19)

  Ik ben het eens met Patricia. Als je alle producten wilt gebruiken hoe jullie het aanbevelen, gebruik je een giga berg hard plastic (dat doe ik dus niet). Misschien met refills? Korting als je oude flessen terug stuurt? Ik vind het eerlijk gezegd ouderwets om duurzaamheid niet als kernwaarden mee te nemen of daar zo weinig mee te doen. Dit bedoel ik niet beschuldigend maar constructief.

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:24)

   Bedankt voor je reactie! Dit is zeker ook iets wat bij mij speelt. We zijn al aan het uitzoeken of we daar wat meer mee kunnen doen…

   Misschien wel ook leuk om te weten dat we zijn aangesloten bij The New Plastics Economy Global Commitment (lees hier eventueel meer over: https://www.uncover-skincare.nl//faq/zijn-de-producten-veilig-en-duurzaam-ontwikkeld-).

   Take care en stay safe!

 • Patricia april 11, 2020 (11:08)

  Belangrijkste voor jouw producten (en ik kom bijna op het punt te veranderen) is de verpakking in plastic. Nwe plastic verpakkingen en single use plastic (ook recycleerbaar plastic) is het laatste jaar ver verdwenen in mijn huis. In toenemende mate denk ik: hoe moet dat met mijn jetske ultee- producten? Als je iets mag veranderen is dat het voor mij. En spf 50 toevoegen. Ik lees wat je daarover zegt, maar blijft een ding voor me.

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:23)

   Bedankt voor je reactie! Dit is zeker ook iets wat bij mij speelt. We zijn al aan het uitzoeken of we daar wat meer mee kunnen doen…

   Misschien wel ook leuk om te weten dat we zijn aangesloten bij The New Plastics Economy Global Commitment (lees hier eventueel meer over: https://www.uncover-skincare.nl//faq/zijn-de-producten-veilig-en-duurzaam-ontwikkeld-).

   Take care en stay safe!

 • Louisa Dubois april 11, 2020 (09:47)

  Hallo Jetske, als een super fan van jouw mooie en eerlijke producten kan ik het alleen maar toe juichen als jij je wil verdiepen over de gebruiken van oude volksstammen!

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:16)

   Bedankt voor je lieve reactie 🙂

   Take care en stay safe!

 • Merie april 11, 2020 (09:28)

  Weet je Jetske, nu ik vaak aan t beel-bellen ben schrik ik steeds van mijn huid. Graag zou ik je advies hierover willen…
  Dank voor je bericht en hoop van je te horen of je me kunt helpen

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee april 21, 2020 (06:15)

   Wat vervelend 🙁
   Wij kunnen je zeker helpen! Sinds kort geven we online begeleiding bij acne- en rosaceaklachten. Vul de vragenlijst in wanneer je even tijd hebt, dan krijg je binnen paar dagen reactie: https://www.dr-jetskeultee.nl/enquete/

   Take care en stay safe!

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!