A beautiful new year to you!

Deze maand realiseerde ik me ineens dat het al bijna tien jaar geleden is dat ik met mijn blog begon. Ik ben nooit gestart om ‘groot’ te worden, maar ik wilde graag de kennis delen die ik verzameld had over huidverzorging …

Want hoe meer ik me ging verdiepen in cosmetica, hoe groter mijn verbazing groeide over de halve waarheden die je er overal over leest en ziet. En dat terwijl een goede huidverzorging met de juiste ingrediënten juist zo ontzettend veel voor je kan doen.

Stapje voor stapje

Grappig genoeg is het met mijn andere projecten net zo gegaan. Mijn cosmeticalijn heb ik eigenlijk voor mezelf ontworpen; ik kon de producten die in mijn hoofd zaten niet vinden en heb vervolgens besloten deze gewoon zelf te maken. Mijn Skincare Centre is ontstaan omdat we mensen weliswaar goed via e-mail en telefoon kunnen helpen, maar niet altijd. En ik wist niet goed waar ik ze dan naar toe moest sturen. Zo is het ook gelopen met ons researchinstituut, dat ontwikkelde zich ook stapje voor stapje en altijd met de achterliggende gedachte om mensen aan een mooiere huid te kunnen helpen.

Ook weer heel veel fijne dingen in 2019

Ook voor 2019 staan er weer heel veel fijne dingen in de agenda. In juni gaan we verhuizen naar een nieuw pand waarin ook een skincare laboratorium komt. Zo kunnen we de werkzaamheid van cosmetische ingrediënten nog beter testen. In samenwerking met de Universiteit Maastricht gaan we een groot en mooi onderzoek doen naar de rol van bacteriën bij huidklachten. En dan kunnen we in het nieuwe jaar ook eindelijk mijn Body Cream lanceren. We zijn er bijna drie jaar mee bezig geweest, maar wat ben ik trots op het resultaat. Ik hoop dat jullie er ook blij van worden.

Op jullie hef ik het glas

Heel graag wil ik ook nog even bij jullie stilstaan. Nog elke dag vind ik het vertrouwen in mijn producten heel bijzonder, net als al die lieve berichtjes, leuke reacties op social media en die grote berg interessante vragen. Ik wil jullie daar echt voor bedanken. Het maakt me niet alleen heel blij, het inspireert me om te blijven leren en groeien. Ik hef het glas dus op jullie en ik wens iedereen een gelukkig, liefdevol en mooi 2019!

 

Groetjes,

Jetske

Onderzoekarts cosmetische dermatologie

Gerelateerde Berichten

15 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • Lyn december 30, 2018 (14:37)

  U ook een gelukkig nieuw jaar gewenst, Jetske!
  En ik ben ontzettend benieuwd naar de BodyCream, kan niet wachten om deze te proberen 🙂

  • comment-avatar
   dr. Jetske Ultee januari 3, 2019 (09:40)

   Dank je Lyn 🙂

 • Chloé januari 4, 2019 (21:00)

  Ik ben je enorm dankbaar voor je eerlijke en goed onderbouwde blogs, so keep up the good work! Ik ga 2019 beginnen met uw productenlijn omdat ik tot nu toe nooit de juiste verzorging heb kunnen vinden voor mijn gecombineerde huid. Ik ben super benieuwd!

  • comment-avatar
   dr. Jetske Ultee januari 10, 2019 (13:11)

   Hoi Chloé, wat leuk dat je zo enthousiast bent! Laat je weten hoe het bevalt en heb je nog vragen stel ze gerust 🙂

 • Nadine januari 4, 2019 (21:23)

  Hoi Jetske, voor jou ook de beste wensen! Ik ben hartstikke blij met zo een eerlijk en onderbouwde productlijn, ik heb gebruik al je producten en wacht met smart op je bodylotion😄. Voor mij nooit meer iets anders! Heb je nog wel een goed advies voor een make up remover?

  • comment-avatar
   dr. Jetske Ultee januari 10, 2019 (13:14)

   Hoi Nadine,
   Wat ontzettend fijn om te lezen, dat je blij bent met mijn producten. De bodylotion komt eraan, nog even geduld 😉 Pure jojoba-olie is een fijne olie om je make-up te verwijderen.

   • nadine januari 11, 2019 (08:42)

    Dank je wel voor je reactie. Ik heb deze vaker gebruikt, maar het is flesje is binnen een week dan al op en deze zijn best duur. Heb je nog een alternatief?

    • comment-avatar
     dr. Jetske Ultee januari 11, 2019 (13:58)

     Hoi Nadine,
     Je kan de De Express Oog- en Lipmake-up remover van L’Oreal Paris proberen 😉

 • Maris januari 11, 2019 (17:59)

  Jetske, heb je al ergens in je blog vitamine C producten genoemd die Jetske -proof zijn ? Ik kan ze niet vinden ….. Ik wil het gaan gebruiken ivm ouderdomsvlekjes.
  Zou emerginc vit c serum goed zijn of zijn er goedkopere goede alternatieven ?

  Emerginc vit c serum : ingrediënten

  12% Sodium Ascorbyl Phosphate (Stay-C 50), Magnesium Ascorbyl Phosphate, Ascorbyl Palmitate, Vitamin E, Vitamin F, Ginseng and Gynostemma Complex (Actigen 02), Allantoin, Orange Extract, Glycerin, Sunflower Seed Oil.

  • comment-avatar
   dr. Jetske Ultee januari 15, 2019 (13:31)

   Hoi Maris,
   Het Serum ziet er prima uit alleen jammer dat er orange extract in zit. Orange extract kan de huid irriteren en kan een fototoxische reactie geven. Heb je mijn Moisturizer al eens geprobeerd? Hierin zit voldoende vitamine C om ouderdomsvlekjes aan te pakken.

   • Maris januari 15, 2019 (13:39)

    Dank je wel Jetske voor je je antwoord terug ! Ja je moisturizers heb ik beide al geprobeerd. Die voor de droge huid in de winter is net niet “vet” genoeg helaas. En ik vind “het gladde laagje gevoel” ( siliconen ???? ) niet fijn. Sorry !!

    The Ordinary heeft verschillende vitamine C producten ook zag ik. Maar welk product dan te kiezen ? Ik zie producten met 20- 23 en zelfs 30% vitamine C. Misschien wel een beetje hoog ?
    Hier een opsomming van hun producten : https://theordinary.com/vitcguide

 • Celine januari 13, 2019 (10:52)

  Beste Jetske,
  De allerbeste wensen voor jou en je medewerkers! Ik ben erg blij met je blog en je productlijn! In 2018 heb ik twee laserbehandelingen in het Skincare Centre gehad en ik ben heel tevreden met het resultaat.

  • comment-avatar
   dr. Jetske Ultee januari 15, 2019 (13:35)

   Hoi Celine,
   Bedankt voor je enthousiaste berichtje. Jij ook een gelukkig 2019 toegewenst! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met het resultaat van de laserbehandeling 🙂

 • Matanja januari 14, 2019 (12:42)

  Beste Jetske,
  Wat ben ik super blij dat ik uw gezichts producten ben gaan gebruiken, mijn gevoelige acne huid is zogoed als verdwenen (moet ook op de zoetigheden letten) maar mijn huid is er zoveel beter en mooier door geworden,en mijn couperose/rosacea is ook iets minder gevoelig, ik ben super blij!!
  Nou ben ik nog super benieuwd naar uw bodylotion!!

  • comment-avatar
   dr. Jetske Ultee januari 15, 2019 (13:43)

   Hoi Matanja,
   Leuk dat je laat weten dat het zo goed gaat met je huid. Nog veel plezier met de producten en ik hoop dat de Body Cream je ook goed gaat bevallen.