• Dr. Jetske Ultee

Interview met het AD

Ondanks alle kennis over huidverzorging blijft een interview met een journalist erg spannend. Het voelt alsof je nooit goed genoeg voorbereid bent. Gisteren had ik een interview voor het AD, voor een drie pagina’s groot artikel inclusief foto. Te lezen in het aankomende zaterdagnummer.

De vooraf bepaalde onderwerpen waren producten en veiligheid, maar uiteindelijk hebben we voornamelijk over ingrediënten gepraat. Er is heel veel informatie, maar helaas maar weinig tijd. Gelukkig had ik vooraf de verzamelde informatie op papier gezet en heb ik dit aan de journalist meegegeven, zodat ze dit ook kan gebruiken als ze het stuk gaat schrijven.

Een moeilijke vraag die mensen me vaker stellen, en dus ook bij dit interview, is wat wel en wat niet werkt. Mijn antwoord is dat het er aan ligt wat je verwachtingen zijn. Rimpels krijg je niet weg met een crème. Je huid kan wel een stuk rustiger worden, waardoor je dus bijvoorbeeld minder puistjes hebt of je huid minder snel geïrriteerd raakt.

Een andere vraag is welke producten ze dan moeten smeren. Maar dat is geen advies wat ik ga geven. Het is in ieder geval belangrijk om producten te kiezen die geen parfum of een hoog percentage alcohol bevatten. Verder is mijn advies om producten te kiezen die goed bij je huid passen.

Na het interview was er een fotoshoot. Ook met de fotograaf kwam ik in gesprek over skincare en op welk ingrediënten voor haar huid geschikt zouden zijn. Zaterdag ga ik in ieder geval snel naar de winkel!

Groeten Jetske

(Dr. Jetske Ultee – onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

1 Reactie

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
  • Anoniem april 21, 2009 (16:34)

    Krantje halen!

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!