• Jouw huid in coronatijd

Doen jullie mee aan mijn enquête?

Wat doet de coronacrisis met jouw huid? De verhalen die ik hoor zijn heel wisselend … De één heeft een onrustigere huid gekregen, terwijl de ander juist een stralendere huid in de spiegel ziet. Hoe zit dat bij jou? Daar ben ik ontzettend benieuwd naar.

Zoveel verschillen …

Ik heb laatst al aan mijn volgers op Instagram gevraagd of hun huid beter of slechter werd door het dragen van mondkapjes. Daarop kreeg ik zoveel interessante reacties binnen … Wat ik vooral merkte: de verschillen waren enorm. Zo had de een meer last van puistjes, bultjes of roodheid op de huid, terwijl de ander juist een rustigere huid had gekregen tijdens de coronacrisis. En bij weer een ander was er helemaal geen verschil.

Wil je me helpen?

Maar hoe kan dat nu precies? Daar ben ik heel nieuwsgierig naar. Daarom pak ik het nu wat ‘grootser’ aan en heb ik een uitgebreidere vragenlijst gemaakt. Zou je die voor me willen invullen? Daarin staan vragen over je huid, je leefstijl en je dieet en hoe die veranderd zijn in de afgelopen maanden (of niet). Zo kan ik exact uitvinden welke factoren de huid in de coronacrisis hebben beïnvloed. Want: had je de afgelopen tijd meer of minder stress? Is je skincareroutine hetzelfde gebleven? Of heb je daarin juist iets veranderd? Ik ben ontzettend benieuwd!

Bedankje

Er is een bedankje voor iedereen na het invullen van de vragenlijst

Deze vragenlijst is gesloten. Binnenkort deel ik de resultaten met jullie 😊

Gerelateerde Berichten

Geen reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
    Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!