• Wishing you - 2020

Wishing you … Wie stuur jij een van mijn wenskaartjes?

Update: deze actie is helaas afgelopen. Maar bij elke bestelling ontvang je het hele jaar door zo’n mooi kaartje. Helemaal gratis.

Ik weet, het jaar is nog niet voorbij, maar ik voel even een momentje om stil te staan bij de afgelopen maanden. Wat een bizarre tijden, hé? Ik weet nog goed dat ik jullie in het voorjaar hetzelfde schreef. Daarna leek de grootste spanning een beetje voorbij, maar nu … Tja, we moeten er voorlopig het beste van maken samen. En omdat we het jaar een stuk minder uitbundig kunnen uitluiden, wilde ik toch een heel klein beetje feestelijk afsluiten. Voor alle mensen die mij trouw volgen en mijn producten gebruiken, zit er daarom wat extra’s in de pakketjes.

Hoe fijn is het om zo’n klein gebaar te ontvangen?

Laat ik beginnen met de speciale wenskaartjes die ik samen met alle creatieve mensen in mijn team heb laten maken. Ik laat trouwens iedere maand een nieuw ontwerp maken voor in de bestellingen. Na al die jaren, vind ik het nog steeds een feestje als de nieuwe kaartjes dan bij de drukker vandaan komen. Maar nu wilde ik een compleet setje om mee te sturen. Speciaal voor nu, speciaal voor deze tijd. Want, hoe simpel het ook klinkt, hoe fijn is het om zo’n klein gebaar te ontvangen? Ik word er in ieder geval altijd blij van.

En dat ik daarin niet alleen sta, bleek deze week al uit een reactie die een van mijn huidtherapeuten kreeg van een trouwe klant. Deze mevrouw bleek mijn kaartjes al een tijd lang te sparen, en nu stuurt ze die naar ouderen in haar omgeving die zich extra alleen voelen. We waren allemaal zo ontroerd door dit bericht in onze kantoorapp. Ik kan alleen maar hopen dat het setje nieuwe Wishing you-kaartjes net zo goed in de smaak valt. Dat de kaartjes maar bij veel mensen zullen worden bezorgd die best even een lieve boodschap kunnen gebruiken!

Scratch & Win! Welke cadeautje kras jij?

Het andere cadeautje dat ik voor de komende weken had bedacht, is een kraskaart. Ook weer ontworpen door mijn geweldige team. Op de kaart zie je een pakje. En onder dat pakje heb ik heel wat van mijn producten verstopt. Kras het maar open! Misschien kras je wel het complete 5 Stappenplan (die zit er 25 keer in)? Of je wint een van de vijftien Beautyboxen met álle producten uit mijn make-uplijn. Maar er zijn ook vijf Giftcards van 250 euro te winnen. Nou ja, en nog veel meer!

Ik zou zeggen: Wishing You … good luck!
En bovenal natuurlijk heel veel liefde en gezondheid.

O, enne … laten jullie me weten aan wie jullie mijn kaartjes sturen? Ik ben benieuwd naar jullie verhalen.

 

Liefs Jetske ♥ ♥

8 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • Erika februari 11, 2021 (13:56)

  Zelfs de jongste generatie in huis vindt de kaartjes super leuk: vandaag heeft mijn 12-jarige zoon het kaartje ‘Big hug’ aan zijn vriendinnetje gestuurd voor Valentijnsdag. Lief toch?

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee februari 12, 2021 (09:36)

   Hoi Erika,

   Wat leuk om te lezen en wat lief van je zoon!

 • Annette november 26, 2020 (18:54)

  Ik vind jouw kaartjes altijd een kadootje om te ontvangen. Ik word er altijd blij van. Sommige hang ik in een kastje dat ik elke dag open doen om mijn huid te verzorgen. Ik zie dan gelijk ook een positieve tekst om de dag mee te beginnen.
  Vaak stuur ik een kaartje naar iemand die het kan gebruiken, maar ik vind het ook leuk om zo’n kaart aan een kadootje te hangen, voor een lieve vriendin of collega.

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee december 1, 2020 (14:04)

   Hoi Annette,

   Daar maak je mij ook heel blij mee! Bedankt voor je reactie.

 • Nadine november 26, 2020 (12:29)

  Wat een super lief bericht en mooie cadeautjes! Ik spaar altijd jouw kaartjes doe ze aan een kaartenrek. Ze staan allemaal bij elkaar echt een eye catcher!

  Blij met jouw super producten en eerlijke adviezen!

  Liefs Nadine

  • author-avatar
   dr. Jetske Ultee december 1, 2020 (14:03)

   Hoi Nadine,

   Bedankt voor je bericht, zo leuk om te lezen!

   • Nadine december 8, 2020 (14:02)

    Graag gedaan! Ben ontzettend met je producten en met de behandelingen die je aanbiedt. Echt top!

    Ik ben nog wel zoekende naar een goede douchegel, welke gebruik jij zelf?

    Groetjes, Nadine