• Recap 2022

Happy New Year!

Wat kijk ik terug op een prachtig jaar! Een kleine greep uit de beelden: we introduceerden een nieuwe behandeling (microneedling) in mijn Skincare Centre; de Suncover kwam weer als Beste uit de Test bij de Consumentenbond (én als Groene Keuze!); we gaven twee leuke mini’s weg: de mini-Suncover en recent nog de mini-Body Cream; we bereikten 10.000 volgers op Instagram (@drjetskeulteeskincare). En nog veel en veel meer …

2022 recap

When the time is right …

Toch had ik nog zoveel meer plannen voor 2022: de ontwikkeling van nieuwe producten, nog veel meer onderzoek, mijn volgende boek. Maar hoeveel energie ik er ook in stopte, het liep niet zoals ik wilde.

Tot ik besloot het los te laten.

En grappig genoeg kwamen de projecten die ik helemaal losgelaten had vorige maand ineens vanzelf in beweging. Ik snap nu pas waarom ik daar echt even geduld voor moest hebben … En dan blijkt de boeddhistische uitspraak (die ik altijd zo dicht bij me draag) weer helemaal te kloppen:

Don’t rush anything.
When the time is right it will happen.

 

Over mijn nieuwe projecten …

En een van die projecten kan ik inmiddels verklappen. Zo komt er nieuwe locatie in Huizen, waar een extra Skincare Centre komt en een innovatiecentrum! We gaan ook verder met het verduurzamen en verbeteren van de huidige producten en verpakkingen. En natuurlijk komt er nog veel meer moois aan.

Op een geweldig 2023!

Ik wens jullie alvast een fantastisch 2023. En als het toch even wat minder soepel loopt, hoop ik dat jullie erop vertrouwen dat het allemaal goedkomt. Misschien wordt het wel beter dan ooit!

Groetjes, Jetske

Gerelateerde Berichten

Geen reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen