• Uncover Skincare samples

Let op: Dr. Jetske Ultee biedt geen samples meer aan. Je kunt alle producten 30 dagen op proef gebruiken. Lees hier waarom →

Samples Uncover Skincare

Hoewel de meesten wel weten dat ik ook een eigen productlijn heb, vertel ik er in mijn blogs bijna nooit over. Dat wil ik ook graag zo houden, maar voor één keer maak ik een uitzondering…
Vanaf vandaag liggen de nieuwe samples van mijn huidverzorgingsproducten in de shop! Ik ben er super trots op; ze zien er heel mooi uit en zijn denk ik ook handig om mee te nemen. Maar wat ik vooral belangrijk vind- en wat ik ook altijd adviseer- het geeft je de mogelijkheid om de producten eerst te testen, voordat je het aanschaft.

Voor elk huidtype

Er zijn 3 varianten: één voor de normaal tot droge huid, één voor de normaal tot vette huid en één voor de droge en gevoelige huid. Weet je niet precies welk huidtype je hebt? Doe dan de huidanalyse of mail of bel met één van onze huiddeskundigen. En als je besluit ze te gaan uitproberen, laat mij dan ook even weten wat je er van vindt…
Uncover Skincare samples

Uncover Skincare samples

Groetjes, Jetske

(Dr. Jetske Ultee- onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

Gerelateerde Berichten

30 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • martine januari 14, 2016 (07:38)

  erg fijne producten in handige verpakkingen, alleen was de moisturizer na 3 dagen al op.

  • author-avatar
   Jetske januari 14, 2016 (17:00)

   Beste Martine,

   Wat leuk om te lezen dat je de producten fijn vindt!
   Ik ga ervoor zorgen dat er iemand van de klantenservice van Uncover Skincare contact met je opneemt.

   Groetjes Jetske               

 • Marielle december 14, 2015 (21:52)

  Ik heb een overgevoelige, onzuivere, vette en clownseczeem huid, zwarte puntjes en grote porien. Hoe minder ik doe aan mijn huid hoe mooier mijn huid word. In de avond gebruik ik arganolie of olijfolie (ik heb al verschillende merken geprobeerd en van sommige kreeg ik allergie en puisten door nu gebruik ik Bio Extra vierge olijfolie van Delaize en deze is fantastisch voor mijn huid ook ruikt ie niet zo sterk als al de andere dat ik al heb geprobeerd). Eerst gebruik doe ik zonnebloemolie op mijn ogen om mijn oogmake-up te verwijderen dit wrijf ik dan af aan een handdoek daarna gebruik ik de Kruidvat Skin science gentle cleansing oli die ik op mijn vingers giet en dan mijn huid mee in masseer en daarna afspoel dan gebruik ik face wash van Balea Ultra Sensitive Waschgel en daarna de olie. En 3X per week of zo gebruik ik de Paula s Choice Skin Perfecting 2% BHA Gel. In de ochtend was ik mijn gezicht niet maar dep ik het vet wat weg van de T-zone en gebruik ik mijn foundation van La Roche Possay en daarna mijn Catrice transparante compact poeder. Thats it. En omdat ik mijn gezicht maar 1X per dag was is mijn huid minder vettig geworden.

  • Lydia december 17, 2015 (13:39)

   Wat fijn dat je steeds een betere weg vindt. Je zou ook in de ochtend een toner kunnen gebruiken in plaats van gezicht wassen; doe ik ook. Zo wordt toch je huid nog even van vuil verlost en wordt hij ook nog gehydrateerd. Wat de foundation van LRP betreft. Mijn dochter gebruikte die ook altijd met een mooi effect. Maar toch, sinds ze hem niet meer gebruikt is haar huid veel mooier geworden. Ze gebruikt nu alleen nog de minerale poeder van LRP en alleen nog maar op de plekjes waar nog wat oneffenheden zijn. Het is in het begin even lastig om de cirkel te doorbreken maar de huid niet dicht plamuren elke dag helpt; in elk geval bij haar.

   • Marielle december 18, 2015 (22:43)

    Ik zou ook heel graag geen foundation meer willen gebruiken maar dat gaat gewoon niet bij mij. Ik heb rode vlekken (soort acne littekens) en gewone littekens, en soms nog een grote puist wanneer ik een zuivelproduct heb gegeten. En grote kringen onder mijn ogen en de huid van mijn gezicht is veel bleker dan die van mijn lichaam. En ik gebruik da aller lichtste kleur van LRP nr 10 deze is tussen de kleur van mijn gezicht en die van mijn lichaam en dan dus nog gewone poeder en bronspoeder zo steekt het nog minder af. Vroeger gebruikte ik zelfbruiner voor mijn gezicht maar ik ben aan allemaal allergisch geworden. Ik weet dat mijn poeder phenoxethanol bevat waar ik allergisch aan ben maar het staat achteraan de ingrediëntenlijst en ik gebruik het over de foundation waar deze stof niet in zit en zo valt het nog wel mee ik heb wel als ik goed kijk zo van die kleine allergie bultjes, maar ze zijn alleen te zien als ik echt heel goed kijk ze springen zeker niet in het oog. Ik heb al gedacht om ipv poeder maïzena te gebruiken.

 • Belgin december 14, 2015 (21:22)

  Beste Jetske, de verpakking ziet er mooi uit, ik kan me wel voorstellen dat je er trots op bent 🙂

  ik heb de creme voor de normale tot vette huid aangeschaft. momenteel gebruik ik deze alleen op miijn wangen want daar heb ik het vooral nodig maar voorhoofd eigenlijk T zone gebruik ik het liever niet dat is iets te vet daar smeer ik nog de oude creme van la roche posay mat op die is wel echt mat namelijk. waar ik ook erg tevreden over ben is de zonnebrand creme. wellicht voor de volgende keer dat ik de toner ga bestellen als een dagcreme/ vervanger.

  • author-avatar
   Jetske januari 8, 2016 (13:45)

   Beste Belgin,

   Wat fijn dat je de verpakking mooi vindt! Je kunt inderdaad voor de vette delen de toner voor de normale tot vette huid gebruiken.

   Groetjes Jetske

 • Ellen december 14, 2015 (13:51)

  Beste Jetske, Ik heb 3 setjes samples besteld om ook te testen. Kan ik die voor de droge huid en de vette huid door elkaar gebruiken?

  Ik kom nl in de test de ene keer uit op een vette huid en de andere keer op een droge huid.

  Groetjes,

  Ellen

  • author-avatar
   Jetske januari 8, 2016 (13:45)

   Beste Ellen,

   Dit kan zeker! Voor meer informatie over de producten en het gebruik kan je ook contact opnemen met de klantenservice van Uncover Skincare: uncoverskincare@dr-jetskeultee.nl.

   Groetjes Jetske

 • Brenda december 14, 2015 (13:21)

  Wat vind jij van de producten van Neoderma Jetske? Ze hebben een speciale lijn voor Rosacea die Apaline.

  Gaarne jou visie hierop.

  Verder ben ik een tevreden gebruiker van al jouw producten.

  Gr

  Brenda

  • Nanja januari 5, 2016 (21:41)

   Hoi Jetske, ik ben ook benieuwd wat jij van Neoderma vindt? Enne hoi Brenda, ik heb laatst tester van deze lijn gebruikt, waren best fijne producten maar welke producten gebruik jij van Jetske? Gr Nanja

   • author-avatar
    Jetske februari 4, 2016 (14:00)

    Beste Nanja,

    Heb je een ingrediëntenlijst van het product van Neoderma?
    En goed om te lezen dat je producten fijn vindt!

    Groetjes Jetske

  • author-avatar
   Jetske januari 8, 2016 (13:45)

   Beste Brenda,

   Wat fijn dat je tevreden bent over mijn producten!
   Zou je misschien de ingredientenlijsten van deze producten naar me toesturen? Dan kan ik het even bekijken voor je.

   Groetjes Jetske

 • marrie december 12, 2015 (14:30)

  even een hele andere vraag. Een tijdje terug was er een hype onder beautybloggers over Biafine zalf uit Frankrijk. Kan je deze zalf elke dag gebruiken?

  • Marielle december 14, 2015 (21:36)

   ik heb die ook gekocht in Frankrijk maar het doet niks speciaal. Er zit wel parfum in en dat is jammer. Het ruikt naar bloemen.

  • author-avatar
   Jetske januari 8, 2016 (13:45)

   Beste Marrie,

   Biafine wordt vooral gebruikt bij (brand)wonden en zonschade. Mocht je het willen gaan gebruiken zou ik je adviseren contact op te nemen met de huisarts.

   Groetjes Jetske

 • Mark december 11, 2015 (13:33)

  Erg handig!! Ik heb destijds van die sachets besteld als sample en dat was voor mij niet echt handig in gebruik, los van het feit dat het maar net voldoende was voor 1 a 2 keer waardoor je niet gelijk een goede indruk kan krijgen. Nu hadden deze potje ook nog wel iets groter gemogen wat mij betreft (5ml bijvoorbeeld) maar het is al een heel stuk beter. Hopelijk kan ik nu wel mijn vrouw overhalen om dit eens te gaan proberen ipv die rare Sisley rommel die ze nu gebruikt 😉

  • author-avatar
   Jetske januari 8, 2016 (13:45)

   Haha ik hoop het ook Mark ;-)!

 • tessa december 10, 2015 (20:37)

  Hallo Jetske,

  Bij deze heb ik een vraag, maar niet specifiek over dit onderwerp. Ik heb namelijk al uw gehele blog proberen af te speuren voor een antwoord op mijn vraag maar ik kan tot nu toe nog geen duidelijk antwoord vinden! Vandaar dat ik mijn vraag hier stel.

  Ik gebruik al uw producten, van de cleanser tot zonbescherming aan toe.

  Ik lees vaak dat u verteld om met een zonnebrand te smeren bij een UV-index van 3 of hoger. Daarom check ik iedere dag de UV-index. In deze koude maanden is de index vaak 0 of 1. Moet ik dan wel smeren?

  Aangezien u ook vaak schrijft dat het belangrijk is je te beschermen (met zonnebrandcreme) in de wintermaanden.

  Ik hoop dat u tijd ziet om hier een antwoord op te geven! 🙂

  Groetjes, Tessa

  • author-avatar
   Jetske januari 8, 2016 (13:45)

   Beste Tessa,

   In de wintermaanden is de UV-index inderdaad lager. Je kunt de zonnebrandcrème dan alleen in de ochtend aanbrengen. Om de twee uur herhalen hoeft in dit geval niet. Behalve als je op wintersport gaat!

   Groetjes Jetske

 • Erin december 9, 2015 (21:10)

  Hoi Jetske!

  Ik heb de huidanalyse gedaan en er kwam precies uit wat ik dacht wat ik had, namelijk een erg gevoelige huid (inclusief vette t-zone en droge huid op m n wangen/onder ogen) en lichte acne. Nou wordt voor het gehele stappenplan, producten aanbevolen die voor de normale/vette huid zijn; op de gezichtscrème na! Deze is dan voor de normale tot droge huid. Welk pakket zou jij mij aanraden om dan uit te proberen?

  Vind je blog trouwens erg fijn, geeft me heel wat inzicht in producten die ik nu gebruik (en eigenlijk dus ook mee moet stoppen).

  Groetjes,

  Erin

  • A. december 10, 2015 (22:32)

   Dat heb ik ook!

   Omdat ik sinds 1 jaar de producten van Jetske gebruik, wilde ik even reageren.

   Ik heb nu bijv. 1x de toner gebruikt voor de droge en gevoelige huid (nadat ik een hele verpakking van de normaal tot vette huid had gebruikt). Om te proberen eigenlijk. Ik merkte dat het wel hielp maar er meer van nodig was en de vette delen net wat vetter bleven dan met die die was aangeraden op de site. Ik zou zelf daarom voor de normaal tot vette gaan. De vette delen van je huid zijn dan weg. En de moisturizer normaal/vet is natuurlijk ook gewoon goed. Het is ook maar om te testen he. Als je gezicht dan toch wat droger aanvoelt smeer je wat vaseline over je moisturizer.

   Je kunt natuurlijk ook 2 verpakkingen bestellen zodat je t zeker weet.

   • Emily december 13, 2015 (15:00)

    juist geen vaseline gebruiken want vaseline verstopt je huid waardoor het niet kan ademen en je puistjes krijgt. Ik zou juist wat meer moisturizer aanbrengen als je gezicht wat droog aanvoelt.

  • A. december 10, 2015 (22:34)

   Dat heb ik ook!

   Omdat ik sinds 1 jaar de producten van Jetske gebruik, wilde ik even reageren.

   Ik heb nu bijv. 1x de toner gebruikt voor de droge en gevoelige huid (nadat ik een hele verpakking van de normaal tot vette huid had gebruikt). Om te proberen eigenlijk. Ik merkte dat het wel hielp maar er meer van nodig was en de vette delen net wat vetter bleven dan met die die was aangeraden op de site. Ik zou zelf daarom voor de normaal tot vette gaan. De vette delen van je huid zijn dan weg. En de moisturizer normaal/vet is natuurlijk ook gewoon goed. Het is ook maar om te testen he. Als je gezicht dan toch wat droger aanvoelt smeer je wat vaseline over je moisturizer.

   Je kunt natuurlijk ook 2 verpakkingen bestellen zodat je t zeker weet.

  • author-avatar
   Jetske januari 8, 2016 (13:45)

   Beste Erin,

   Er is (nog) geen sampleset voor de gecombineerde huid. Je kunt de sampleset voor de vette huid en de droge/gevoelige huid bestellen. Dan kan je de producten proberen die worden geadviseerd in de huidanalyse. Voor meer informatie kan je ook altijd contact opnemen met de klantenservice van Uncover Skincare: uncoverskincare@dr-jetskeultee.nl.

   Groetjes Jetske

 • Manwai december 9, 2015 (19:29)

  Thanks voor de tip. De ingredienten zien er goed uit. Een voor mij en 1 als cadeau geven.

  Ik vrees na de test dat het een dure skincare wordt haha

  • author-avatar
   Jetske januari 8, 2016 (13:45)

   Ik hoop het niet Manwai… 😉

 • Emily december 9, 2015 (19:22)

  Ik ben hier zo blij mee, zo kun je de producten veel makkelijker testen dan de andere samples! En handig voor op reis 🙂

  • author-avatar
   Jetske januari 8, 2016 (13:45)

   Leuk Emily dat je zo enthousiast bent!

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!