• Logo Dr. Jetske Ultee

Gepromoveerd van drs. naar dr.

In mijn blog Promoveren in de plastische chirurgie had ik al aangekondigd dat ik twee weken lang even ‘uit de lucht zou zijn’. Alle vragen die ik via de blog heb gekregen,zijn op de stapel blijven liggen, maar ook mijn kids, geliefde en vrienden hebben het moeten ontgelden. De laatste week heb ik mezelf echt opgesloten met stapels aantekeningen, literatuur en mijn proefschrift. En ik geloof niet dat er ook nog maar iemand moed had op de deur van mijn werkkamer te kloppen.

15 juni: het uur van de waarheid!

Dinsdagmiddag, stipt om 13.30 uur was het dan eindelijk zo ver. Een uur lang moest ik me weren tegen de kritische vragen van acht professoren. Ik denk niet dat iemand zich kan voorstellen hoe zenuwslopend dit is… Pffff. Gek eigenlijk dat zo’n verzameling ‘oude mannen’ in toga je zo de stuipen op het lijf kan jagen. Wat was ik blij toen ik om 14.30 de belletjes van de stok van de pedel hoorde! Gelukkig is het niet allemaal voor niets geweest, tien minuten later mocht ik mijn bul in ontvangst nemen!!! Wat een opluchting.

Tot in de late uurtjes heb ik gefeest en ik ben daar nu nog steeds een beetje van aan het bijkomen. Aanstaande maandag ben ik er weer helemaal klaar voor om me met volle kracht op alle vragen en de blog te storten. Wordt vervolg dus….

Een fijn weekend allemaal!

Groeten Jetske

(Dr. Jetske Ultee- onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

 

6 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • author-avatar
  Jetske juli 16, 2010 (11:17)

  Hallo Anja,
  Dankje voor je felicitaties en leuk te lezen dat jij mijn blog volgt! Gelukkig zit ik de aankomende jaren niet om onderwerpen verlegen, want er is nog zo ontzettend veel te schrijven… En gelukkig heb ik ook lezers die me goede en soms hele kritische vragen stellen. Alleen maar goed!
  Fijn dat je een goede vakantie hebt gehad, gelukkig is het hier in Nederland ook lekker s zomers weer op het moment. Groeten Jetske

 • Anja W. juli 9, 2010 (14:21)

  Hallo Jetske. Ben terug van een 4 weekse vakantie en heb nu weer tijd om je te blog te lezen (ben een vaste lezeres:-) om weer helemaal op de hoogte te zijn van wat er speelt in cosmeticawereld. Ik lees dat je gepromoveerd bent en wilde je daar heel hartelijk mee feliciteren:) Hopelijk blijf je ons op de hoogte houden van alles wat er speelt rondom cosmetica/gezichtsverzorging e.d.. M.vr.gr., Anja W..

 • author-avatar
  Jetske juni 25, 2010 (15:53)

  Beste Hilda, Diana, Chantal en iedereen die me via de mail heeft gefeliciteerd, bedankt voor jullie felicitaties.
  Echt heel erg leuk!
  Groeten Jetske

 • Chantal juni 19, 2010 (12:13)

  Gefeliciteerd met het behalen van je doctorstitel!

 • Anoniem juni 18, 2010 (16:50)

  Daar sluit ik me volledig bij aan!

 • Hilda juni 18, 2010 (15:33)

  Van harte gefeliciteerd!

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!