• cellulite

Wat doen crèmes tegen cellulitis?

Even geleden heb ik een interview gedaan voor de Gezondgids van de Consumentenbond. Ze vroegen me of de crèmes die te koop zijn tegen cellulitis ook werkelijk kunnen doen wat ze beloven…

In het nummer van april/mei 2010 kun je mijn mening hierover lezen (om het stuk goed te kunnen lezen: klik op de afbeelding en vervolgens nog eens om hem uit te vergroten).

Groeten Jetske

 

(Dr. Jetske Ultee- onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

Lees hier meer over gebruikte claims als hypoallergeen, de minimale percentages werkzame stoffen in cosmetica (angel dusting), en de mythe over dag- en nachtcrème.

Gerelateerde Berichten

1 Reactie

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • Wafae april 6, 2013 (10:58)

  Hoi Jetske,

  Ik ben net begonnen met afvallen, en dat gaat goed! Ik eet gezond en loop dagelijks uurtje voor beweging.

  Maar wat kan ik, cosmetisch gezien, wél doen ipv van een afslankcreme om mijn huid mooier te maken. Ik ben namelijk erg bang voor een slappe huid aangezien ik best veel moet afvallen (40kg in totaal).

  Daarnaast had ik nog een andere vraag. Ik heb last van hirsutisme, ik hoop dat dit minder word naarmate ik meer ga afvallen. Maar wat ik nu doe is regelmatig mijn lichaam scrubben en harsen. Maar ik merk dat ik veel last heb van ingegroeide haartjes en ontstekingen op mijn huid, zowel lichaam als gezicht. Heb jij hier misschien een tip voor?

  Alvast bedankt voor je antwoord!

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!