• Dr. Jetske Ultee dochters

Weer thuis van twee weken vakantie op Ibiza

Weer terug van Ibiza! Gewapend met parasols, flessen zonnebrandcrème, petjes, hoeden en zonnebrillen heb ik genoten van twee heerlijke weken vakantie met het gezin en ben ik weer helemaal bijgekomen van alle drukte.

Op Ibiza heb ik ondertussen ook goed het zongedrag van mijn medevakantiegangers kunnen bestuderen. Eenmaal uitgerust komen dan de ideeën. Nieuwe onderwerpen voor de blog, plannen voor onderzoek naar huidverzorging en nog veel meer. Er is nog heel veel werk te doen!

Overigens heb ik uiteindelijk niet helemaal stil gezeten. Tijdens mijn vakantie heb ik toch nog telefonische interviews gehad met Mind Magazine en De Telegraaf. Dit blijft toch spannend en ik ben nu al benieuwd naar de resultaten hiervan. Als het zo ver is, komen de artikelen uiteraard op de blog te staan.

Groeten Jetske

(Dr. Jetske Ultee- onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

Geen reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
    Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!