• ontwikkeling Foundation

De ontwikkeling van mijn foundation

Omdat ik jullie wel een beetje uitleg verschuldigd ben, dit keer een kijkje achter de schermen bij Uncover! En dan specifiek over de moeizame bevalling van de foundation.

Ik heb echt verbazend weinig met ”netwerken”, grootboekrekeningen, jaaroverzichten, marketing strategie‘n, voorraadbeheer, afspraken met leveranciers en vergelijkbare ellende. Maar hoewel ik het liefst bezig ben met onderzoek en het schrijven van mijn blogs ontkom ik toch niet aan de zakelijke aspecten van mijn werk en met veel vallen en opstaan leer ik. Bij de ontwikkeling van mijn foundation ben ik ook flink hard gestruikeld, zo is de aangekondigde lancering van dit product begin 2014 nog steeds geen feit. Het resultaat, heel veel mails, brieven en tweets van mensen met de vraag ”waar blijft die foundation nou?” en bij mij wallen onder de ogen van al die slapeloze nachten.

Hoe het idee ontstond..

Iedereen die mijn blog vaker leest weet dat ik kritisch kijk naar de ingrediënten die in huidverzorgingsproducten gebruikt worden. Geen irriterende ingrediënten die niets voor de huid doen maar wel de werkzame ingrediënten waarvan ook echt met onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek bewezen is dat ze wat voor de huid doen. Terecht kreeg ik van veel bewuste smeerders de opmerking dat ze het zo zonde vonden om goede huidverzorgingsproducten te gebruiken en daarover heen een laag rommel aan te brengen. Beetje vergelijkbaar met 3 uur in de keuken staan om een maaltijd met quinoa, boerenkool, soja en chiazaadjes te bereiden om vervolgens een moorkop toe te nemen.

Het idee was geboren: er moest dus een foundation komen die super aanvoelde, een mooie, stralende en lichte dekking gaf zonder de pori‘n te verstoppen en een ingrediëntenlijst waarop de irriterende ingrediënten ontbraken en veel werkzame ingrediënten te vinden waren. Piece of cake dacht ik want de receptuur zat duidelijk in mijn hoofd! De eerste producenten bij wie ik langsging (en dat waren geen kleintjes, te meten aan alle extreem dure potjes van bekende merken in de vitrine) dachten dat ik gek geworden was. Maar na een flinke zoektocht had ik er een gevonden die het avontuur aan wilde gaan! Ik gaf mijn ingrediëntenlijstje op en zij gingen aan de slag. Na een paar maanden kreeg ik de eerste samples, een werkelijk prachtige foundation… Maar, na twee en een halve maand in de warmtekast bij 40 graden ging mijn mooie product schiften! Formule omgegooid, weer geprobeerd, nog een keer formule omgegooid een half jaar verder maar eindelijk was het goed. Dat was het moment waarop ik blij verkondigde dat het er echt aan ging komen.

Totdat ik op een dag, waar ik niet al te graag aan terugdenk, de ingrediëntenlijst van de laatste versie nog eens goed bekeek.. Dacht echt dat ik erin bleef toen ik zag dat er ondanks mijn verzoek, een bewaarstof was gebruikt die ik er niet in wilde hebben. Hoewel de producent mij probeerde te overtuigen dat het toch echt heel veilig was en in heel veel producten werd gebruikt was ik niet over te halen. Het moest eruit! Het gevolg, het hele circus moest weer van voren af aan beginnen. En als we dachten dat het zou lukken ging het bij verhitting weer net aan het eind van de proefperiode van 3 maanden schiften. Maar de aanhouder wint, en op een mooie dag kreeg ik te horen dat het eindelijk gelukt was een stabiele formule te maken. Eentje die fijn smeert, er op de huid prachtig uitziet en ook nog voldoende werkzame stoffen bevat.

Vervolgens diende het tweede probleem zich aan, de verpakking. Om de werkzame stoffen goed te houden wilde ik een airless dispenser (een flesje waardoor er zo min mogelijk zuurstof bij het product komt) hebben. Vast een tipje van de sluier, een mat zwarte! Honderden dispensers zag ik voorbij komen maar ik vond ze te lang, lomp, dik of gewoon super lelijk. Tot ik de ware tegenkwam. De nieuwe formule moest vervolgens weer drie maanden getest worden in de verpakking. Dit ging allemaal goed tot na 3 maanden bleek dat het oppompen niet zo goed meer ging. Mmmm. Had inmiddels vele duizenden flesjes besteld! Zal je alle details besparen maar kan je zeggen dat na veel zorg, ergernis en wanhoop ook dit probleem opgelost is en we een nieuwe goed werkende en mooie verpakking hebben staan. Overigens wel met een levertijd van 6 maanden! Gelukkig rolde de foundation vloeiend door de bacteriologische en dermatologische testen.

Dan was er nog een hobbel te nemen, de sample verpakkingen. Als je via internet verkoopt is het belangrijk om mensen een goede tester aan te kunnen bieden. Gezien de noodzaak van een airless verpakking wilde ik ook hiervoor mat zwarte mini airless dispensers hebben. Na een enorme zoektocht hebben we een mooi exemplaar gevonden, wat ook in het zwart leverbaar was en waar ik er niet direct 500.000 van af hoefde te nemen. Nu maar hopen dat hij de testfase doorkomt! Vervolgens kan ik ze bestellen en kunnen alle verpakkingen gedrukt worden! En dan, dan kunnen jullie hem eindelijk uitproberen…

Nog een beetje goed nieuws, bij de foundation komen ook twee mooie poeders. Een transparante die je huid prachtig egaal en zacht maakt en een sunpowder die je een mooie stralende glow geeft. De poeders liggen al helemaal klaar om opgehaald te worden door de vrachtwagen die ze naar het distributiecentrum brengt. Ik vind ze prachtig geworden.

Groetjes, Jetske

Onderzoeksarts cosmetische dermatologie

Gerelateerde Berichten

103 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • Anke december 28, 2015 (11:25)

  Hallo,

  Ik ben ook zeer benieuwd naar de foundation en powder van Uncover. Gebruik de producten nu enige tijd met een goed resultaat. Toch is mijn huidige powder op en wil ik graag nieuwe kopen. Met het oog op alle schadelijke ingrediënten, kwam ik bij deze uit van the body shop, is dit een goed product om te gebruiken?

  Loose Face Powder:

  Talc, Nylon-12, Polyethylene, Silica, Mica, PTFE, Boron Nitride, Sclerocarya birrea (maroela-olie), Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate (vitamine-E-acetaat), Methylparaben, Tetrasodium EDTA, kleurstoffen: +/- CI 77492, CI 77491, CI 77891, CI 77499, CI 77742.

  Groet.

 • Malika december 23, 2015 (21:07)

  welke foundation raad je aan. Ik heb een droge gevoelige huid en is heel lastig om een goede foundation te vinden.

 • Christa december 9, 2015 (13:29)

  ik ben inmiddels ook fan van jouw producten. Hopelijk is de foundations snel te verkrijgen :). Kun je mij voor die tijd een foundation aanbevelen die niet irriterend werkt op mijn (acne) gevoelige huid? Dank!

 • Hanne oktober 19, 2015 (18:55)

  Ha Jetske, gebruik jouw producten vanaf het begin en ben er nog steeds enorm blij mee. Ben heel verheugd dat er nu ook een foundation en poeders aankomen. kannietwachten

  • author-avatar
   Jetske november 6, 2015 (14:00)

   Beste Hanne,

   Leuk om te lezen dat je fan bent van mijn producten. Ik wacht ook met smart op de foundation en poeder. Het laat helaas nog even op zich wachten…

   Groetjes Jetske

 • Angela oktober 9, 2015 (13:34)

  Hoi beste jetske,

  Waarschijnlijk ben ik niet de enige die zeer benieuwd is naar de datum waarop jouw foundation in de verkoop gaat. Daarbij las ik dat de bronzing poeders al klaar liggen. Worden die tegelijkertijd net de foundation in de verkoop gebracht of kan ik daar al een bestelling voor plaatsen? Ik ben benieuwd!! Met vriendelijke groet Angela

  • author-avatar
   Jetske december 1, 2015 (16:45)

   Beste Angela,

   Helaas moet je nog even wachten op de foundation (en poeders). Het zit allemaal niet mee…

   Groetjes Jetske

 • Danoszki september 4, 2015 (11:01)

  Ik kan niet wachten op de foundation!

  Weet je al meer? 🙁

  • author-avatar
   Jetske oktober 26, 2015 (11:00)

   Beste Danoszki,

   Helaas duurt het allemaal wat langer dan verwacht. Zodra de foundation te koop is zal ik dit natuurlijk aan iedereen laten weten!

   Groetjes Jetske

 • carolien juli 1, 2015 (11:40)

  Hoi Jetske,

  las ik nou hierboven ergens dat ik proef samples kan bestellen via de mail? Van de foundation bedoel ik dan 😉 Ik ben zo goed als door mijn bb cream van Catrice heen ! ( helaas niet meer te koop ! help …verder nog niets naar mijn zin gevonden. Ook PC helaas niet de juiste kleuren of verkeerde ingredienten )

  Ik hoop dat je een fijn antwoord voor me hebt haha…:-))

  groet van ” vrouwtje ongeduld ” …

  • author-avatar
   Jetske juli 16, 2015 (12:45)

   Beste Carolien,

   Helaas weten we nog steeds niet wanneer de foundations klaar zijn.
   Hou de nieuwsbrief in de gaten, want daarin wordt vermeldt als de foundations einde klaar zijn! Ik hoop dat het er snel is.

   Groetjes Jetske

 • Laila juni 23, 2015 (15:12)

  Dag Jetske

  als ik het goed begrijp, dan mag u foundation geen substanties bevatten van de verbode ingredienten ?.

  mvg

  Ps uw blog onlangs ontdekt en dit is dagelijks mijn ontspanning : )

  • author-avatar
   Jetske juli 16, 2015 (12:30)

   Hoi Laila,

   Dat klopt inderdaad. Ook de foundation mag geen irriterende ingrediënten bevatten.

   Groetjes Jetske

 • Irene Andringa juni 23, 2015 (10:29)

  Beste Jetske,

  Hier ook een fan van je producten. Mijn huid zag er nog nooit zo goed uit. Ik kijk ook erg uit naar je foundation. Erg nieuwsgierig naar de kleuren, de producten, zit er een zon beschermende factor in? Ik kan me voorstellen dat er altijd meer tijd in gaat zitten dan verwacht. Succes!

  Groet!

  • author-avatar
   Jetske augustus 24, 2015 (14:45)

   Beste Irene,

   Wat fijn dat je fan bent van mijn producten! De foundation komt er echt aan, maar wanneer het precies komt weet ik nog niet. Uiteraard laat ik jullie direct weten wanneer de foundation er is!
   In de foundation zit geen SPF. Lees onderstaande blog hierover maar:
   http://www.dr-jetskeultee.nl/voorlichting-zonbescherming/obj7777527

   Groetjes Jetske

 • Stephanie juni 18, 2015 (08:52)

  Beste Jetske,

  Enig idee wanneer de foundation en poeder uitkomt? Ik ben al jaren van van de Uncover skincare lijn en zit met smart te wachten op de nieuwe producten!

  • Kim juni 27, 2015 (16:10)

   same here!

  • author-avatar
   Jetske september 29, 2015 (13:30)

   Beste Stephanie,

   Helaas weet ik nog niet exact wanneer de poeder en foundation te koop is. Achter de schermen zijn we er nog steeds druk mee bezig. Er zijn helaas een aantal dingen die tegen zitten. Zo zijn we weer op zoek gegaan naar een nieuwe verpakking, omdat er op de oude variant snel krassen te zien waren. We hebben nu wel weer een nieuwe verpakking, maar deze moet dus wederom uitgebreid getest worden… 🙁 Je wordt op de hoogte gehouden via social media en de nieuwsbrief .

   Groetjes Jetske               

 • B mei 21, 2015 (14:22)

  Ook ik was nieuwsgierig maar weer eens aan het zoeken of je foundation toevallig al op de markt was. Wat een proces waar je doorheen moet. Maar dit geeft wel aan dat je echt super bezig bent wb ingrediënten en afwerking, dat geeft mij alleen maar meer vertrouwen in je producten!

  Ik ben erg nieuwsgierig en benieuwd wanneer het product verkrijgbaar gaat zijn. Heb je toevallig ook al een richtprijs?

  Laat je vooral niet opjagen, succes met alles!

  • author-avatar
   Jetske oktober 15, 2015 (14:30)

   Beste B.,

   Helaas heb ik nog geen richtprijs maar zodra ik meer weet laat ik dit jullie uiteraard weten!

   Groetjes Jetske

 • Derya Sanli mei 21, 2015 (11:57)

  Sorry 🙂 er ginng iets mis met mijn toetsenbord. Nogmaals mijn bericht .

  Hoi Jetske, Ik heb net wat sampels aangevraagd op je site. Ik kom net van mijn dermataloog mevrouw Leenarts. Ze heeft mij j Efracea caps voorgeschreven en een creme metronidazol. Ook zijjn adviseerde mij jouw producten. Ik heb nu sampels aangevraagd voor droge gevoelige huid spf 30.

  Voor jou foundations moet ik nog even geduld voor hebben :)) maar zou je mij wel foundation kunnen aanraden om te gebruiken met natuurlijke en de dekkende effect.?? Ik heb een lang tijd mineraal poeder foundatiom gebruikt van youngblood. . Natural Mineral Foundation is een lichte en zijdeachtige foundation, die werkt als concealer, foundation en poeder ineen. En de Vichy Dermablend Foundation probeer ik nu uit

  Welke advies heb jij voor mij?

  Ik ben erg benieuwd naar je foundations en je producten.

  Alvast bedankt voor je tijd en aandacht.

  Liefs Derya

  • author-avatar
   Jetske oktober 15, 2015 (14:30)

   Beste Derya,

   Hoe zijn de samples bevallen? Je kunt zeker een foundation gebruiken. Let er dan wel op dat het product geen irriterende ingrediënten bevat. Vooral met rosacea is het belangrijk milde producten te gebruiken. Hoe bevalt de Dermablend?

   Groetjes Jetske

 • Mandy Vink mei 3, 2015 (20:23)

  Nou Jetske,

  Als die foundation geen topper wordt dan weet ik t ook niet meer 😉 potentiële kopers genoeg in ieder geval. We staan allemaal te popelen!

  Wat een powervrouw en doorzetter ben je!

  Ben zelf schoonheidspecialiste en heel zuinig op mijn huid en die van mijn klanten.

  Heb je samples besteld en ben uiterst tevreden.

  Mijn verlanglijst begint lang te worden:

  Cleanser

  Toner

  Exfoliant

  Moisturiser

  Fundation

  Poeder

  Boek 1

  Boek 2

  😀

  Liefs

  • author-avatar
   Jetske september 2, 2015 (12:00)

   Beste Mandy,

   Wat enorm leuk om je enthousiaste reactie te lezen!

   Groetjes Jetske

 • Sylvia Sampimon april 23, 2015 (12:36)

  net als reactie Kim op 11april ben ik benieuwd wanneer je de foundation verwacht. Ik wil ook een bestelling plaatsen en foundation aanschaffen. Ik hoor het graag van je.

  • author-avatar
   Jetske juli 22, 2015 (09:15)

   Beste Sylvia,

   Helaas kan ik hier nog niets over zeggen.. Als ik meer weet laat het jullie uiteraard weten!

   Groetjes Jetske

 • clazien april 11, 2015 (09:58)

  Hallo Els

  Bedankt voor je antwoord.Heb dat al geprobeerd ging ook niet echt.Heb weer allergieën gehad en ben ook erg gevoelig voor cocamidopropylbetaine .Dit zit in praktisch alles ook neutral en dermolin.Heb wel gehoord dat dermolin met een speciale lijn uitkomt zonder die stoffen omdat steeds meer mensen reageren op bovenstaande.We moeten nog even geduld hebben en maar denken dat we geen jeuk hebben.

 • clazien april 11, 2015 (09:57)

  Hallo Els

  Bedankt voor je antwoord.Heb dat al geprobeerd ging ook niet echt.Heb weer allergieën gehad en ben ook erg gevoelig voor cocamidopropylbetaine .Dit zit in praktisch alles ook neutral en dermolin.Heb wel gehoord dat dermolin met een speciale lijn uitkomt zonder die stoffen omdat steeds meer mensen reageren op bovenstaande.We moeten nog even geduld hebben en maar denken dat we geen jeuk hebben.

 • Kim april 11, 2015 (09:16)

  Hoi Jetske,

  Wanneer verwacht je dat de foundations en poeders te koop zullen zijn? Ik wil binnenkort graag een bestelling plaatsen en het zou makkelijk zijn als dit ook meteen besteld kan worden!

  Groet,

  Kim

  • author-avatar
   Jetske juni 29, 2015 (12:00)

   Beste Kim,

   Ik hoop uiteraard heel snel, maar weet niet wanneer…

   Groetjes Jetske

 • Kim april 11, 2015 (09:16)

  Hoi Jetske,

  Wanneer verwacht je dat de foundations en poeders te koop zullen zijn? Ik wil binnenkort graag een bestelling plaatsen en het zou makkelijk zijn als dit ook meteen besteld kan worden!

  Groet,

  Kim

 • Eva maart 12, 2015 (12:01)

  ik wacht in spanning af. Wanneer is het zover denk je?

  • author-avatar
   Jetske mei 22, 2015 (14:00)

   Hoe graag ik het ook zou willen vertellen, ik weet het echt nog niet helaas!

 • Marieke maart 9, 2015 (10:00)

  Ik ben erg blij om te horen dat de foundation eraan zit te komen. Ik kan nog steeds geen fijne foundation vinden zonder irriterende stoffen.

  Kun je een indicatie geven wanneer de foundation verkrijgbaar is?

  • Jetske april 23, 2015 (16:00)

   Beste Marieke,

   Dit zou ik graag willen maar helaas weet ik het echt nog niet…

   Groetjes Jetske

 • Fiona maart 7, 2015 (11:36)

  Ben heel nieuwsgierig geworden, bij mij werkt foundation altijd “verstikkend”

  wil het graag uitproberen.4G

 • clazien maart 5, 2015 (13:30)

  Jetske kun jij mij een advies geven welke producten ik kan gebruiken nu bekend is dat ik allergisch ben voor chroom, nikkel, lanoline en parfum. De dermatoloog adviseerd neutral maar daar gebruik ik alles al van en toch blijft mijn huid over heel mijn lichaam jeukerig net of er allemaal naaldjes ingestoken worden en als ik dan wrijf worden het blauwe plekken en is de jeuk weg. Misschien herkent zich iemand in mijn verhaal.Ik weet ook niet welke make up nu het beste is overal zit wel iets in waar ik op reageer.

  • Els april 1, 2015 (10:19)

   Beste Clazien,

   Ik herken je verhaal, en na een lange zoektocht ben ik nu uitgekomen bij Toleriane van La Roche Posay. Dit is bij de apotheek te koop. Ik gebruik de reinigingslotion en ook mineraalwater uit een spuitbus van dit merk. Dat is verzachtend en trekt als het ware de brand uit je huid. Verder gebruik ik de moisturizer van dit merk en ook de foundation. ik ben er heel erg tevreden over. Succes

  • Els april 1, 2015 (10:26)

   Hallo,

   Vergeet nog te zeggen dat na het douchen, Lipikar balsem ook van La Roche ook erg fijn is. Als ik dit niet gebruik, dan heb ik ook het gevoel of er allemaal kleine naaldjes in m n huid worden gestoken.

  • author-avatar
   Jetske april 23, 2015 (15:45)

   Beste Clazien,

   Misschien kan je een ongeparfumeerde en zuivere plantaardige olie gebruiken om de huid gehydrateerd houden. Verder kan je je huid wassen met water.
                  
   Groetjes Jetske

 • Wendy maart 1, 2015 (18:09)

  Jaaaaa!!! Gefeliciteerd! Ik zit ook met smart te wachten. Mijn moisturizer is op en wil graag alles in 1 bestelling dus ik check je uncover site vaak!

  Succes met de laatste afwikkelingen van de nieuwe producten!!!

 • Anja maart 1, 2015 (11:19)

  kan niet wachten!!!!!! 🙂 🙂 🙂

 • mariska februari 26, 2015 (13:26)

  Wat een beproeving! Maar de aanhouder wint. Ik heb alle vertrouwen in je. Ik ben heel benieuwd naar de foundation en weet zeker dat er veel belangstelling voor zal zijn. Niet om de druk op te voeren, maar ik hoop dat ie geweldig is. Die van Paula s Choice vallen me echt zwaar tegen. De zoektocht naar een parfum- en alcoholvrije foundation met natuurlijke dekking die niet oranje is vind ik echt hels. Steeds weer die teleurstelling. Ik zie ernaar uit om je foundation te proberen als het zover is. Veel succes!

 • Marla februari 18, 2015 (14:52)

  Hoi Jetske, ik blijk allergisch te zijn voor parfumstoffen én geurstoffen in cosmetica. Nu adviseer jij Oil of Oilaz ook, daar staat in grote letters op Geen parfum maar er zitten wel geurstoffen in, waar ik helaas ook niet tegen kan. Hoe zit het met jouw foundation? Zonder parfum en geurstoffen zoals Benzyl alcohol om maar eens wat te noemen?

  • author-avatar
   Jetske april 23, 2015 (15:00)

   Beste Marla,

   Ja, zo worden we inderdaad vaak voor de gek gehouden.
   Mijn foundation (en andere producten) bevatten geen irriterende ingrediënten. Als een alcoholsoort (zoals benzyl alcohol) onderaan de ingrediëntenlijst genoemd wordt hoef je je er geen zorgen om te maken.

   Groetjes Jetske

 • Laura februari 17, 2015 (08:51)

  ik kan niet wachten….

 • Laura februari 17, 2015 (08:50)

  ik kan niet wachten….

 • Tip van Sunny februari 12, 2015 (14:45)

  Prachtig! Maar ik heb wel een TIP voor de verpakking. Het pompsysteem drukt de inhoud naar boven en daar komt het zwaartepunt. Gevolg is dat de flacons niet meer zo stabiel op je plankje staan. Zo zijn bij mij al 2 flacons na een val opengebarsten of het pompje gebroken en kon ik ze weggooien! Sindsdien zet ik ze dus op z n kop neer! Tip geldt ook voor het ontwerp, zet de opschriften ondersteboven?

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:45)

   Beste Sunny,

   Bedankt voor je feedback. Hoewel dit in theorie uiteraard heel goed klinkt, zijn er vrij weinig flacons te vinden met een airless systeem zoals wij ze hebben. De prioriteit is in eerste instantie toch het behouden van de werkzaamheid van de ingrediënten. Maar wie weet vinden we in de toekomst een flacon die aan al mijn eisen voldoen!

   Groetjes Jetske

 • Anne februari 9, 2015 (23:11)

  Ik ben superbenieuwd naar je foundation! Hopelijk heb je een mooie foundation voor lichte huid met gele ondertoon welke goed hydrateert en niet mat of poederig is.

  Nu je het over een goede tester en verpakking hebt. Zou het mogelijk zijn om miniverpakkingen te verkopen. Handig voor een cadeau, op reis of zodat je direct de hele lijn goed kan testen.

  Omdat het zo belangrijk is om de huidproducten niet in een potje te stoppen voor op vakantie, neem ik vaak maar wat anders mee als ik op reis ga. Met alle gevolgen van dien.

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:45)

   Beste Anne,

   Er zijn samples van de producten verkrijgbaar. Ik zou je willen adviseren contact op te nemen met de klantenservice via uncoverskincare@dr-jetskeultee.nl.

   Groetjes Jetske

 • Marielle februari 6, 2015 (17:28)

  Ben zeer lang op zoek geweest naar een foundation zonder irriterende stoffen, die mijn porien niet verstopt, die mooi dekt, de juiste kleur heeft die niet vettig is en … ik heb hem eindelijk gevonden het is La Roche Posay toleriane teint fluide. Erg blij mee!

  Ben wel ook een beetje benieuwd naar de foundation van Jetske!

 • wendy veltman februari 5, 2015 (14:26)

  ik word altijd helemaal blij van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Ben erg enthousiast over de producten van Jetske die ik nu ruim een jaar gebruik met resultaat. Vooral de moisturizer vind ik fantastisch. Bij het volgen van de nieuwe ontwikkelingen van de foundation heb ik ook een paar keer gelezen (o.a the daily lady vorig jaar) dat er ook een concealer bij zou zijn maar daar lees ik niets meer over. Komt dit product er ook nog bij? Groetjes Wendy

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:30)

   Beste Wendy,

   Dit was zeker het idee, maar eerst komen de foundation en de poeders!

   Groetjes Jetske

 • Ger februari 4, 2015 (12:01)

  De aanhouder wint.

  Benieuwd of er voor mijn bleke winterypehuid wat bij is.

  Gebruik op dit moment Puresse Foundationpoeder van beautytrading

  ingrediënten lijken in orde

 • Carolien februari 3, 2015 (16:56)

  Beste Jetske,

  Wat een goed gevoel moet het geven nu er weer een droom werkelijkheid is geworden! En ook fijn voor mij want ik heb nog steeds geen juiste foundation gevonden voor de winter. En met dat bleke huidje van mij 😉 …. ik ben heel benieuwd!

 • Lea februari 3, 2015 (16:32)

  Hallo Jetske,

  Mijn vraag hoort hier niet (eigenlijk het hoort nergens bij), misschien wel ergens bij SPF-creme, maar ik zou ZOOO graag deze t-shirt wil hebben, “here comes the sun” dat Anna Drijver in jouw Smeer je in! -campagne droeg.

  Is die ergens te koop?!

  Link: http://static1.squarespace.com/static/5093ade7e4b044ecf47ab94b/t/541186c4e4b00c94d8878dfb/1410434757028/?format=500w

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:30)

   Beste Lea,

   Leuk is dat shirt he! Helaas nergens te koop, maar wie weet in de toekomst…

   Groetjes Jetske

 • Evi februari 3, 2015 (14:04)

  Jetske, respect voor jouw doorzettingsvermogen! Ik ga zeker een sample bestellen wanneer deze beschikbaar zijn!

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:30)

   Wat enorm fijn om te lezen Evi!

 • Loes (Beauty-Review) februari 3, 2015 (09:36)

  Fijn dat het na zoveel gezwoeg bijna af is! Ik ben heel erg benieuwd wat de uiteindelijke cosmeticaformule geworden is, en in hoeveel kleurtinten je foundation beschikbaar zal zijn. Veel succes met de lancering!

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:30)

   Dankjewel Loes!

 • Anna februari 2, 2015 (13:44)

  Ik ben zo benieuwd! :-). Moet het nu al een tijdje met foundations/concealers doen die m n poriën verstoppen of m n huid irriteren. Heb ook nog eens een zeer lichte huidskleur, dus dat maakt het extra lastig een geschikte foundation te vinden. Hoop daarom ook dat de lichtste kleur licht genoeg voor mij is. Ik ben ontzettend blij dat er iemand is die zich zo inzet voor het produceren van echt goede producten!

 • Sonja februari 1, 2015 (21:25)

  Ben al super benieuwd! Net weer een nieuws foundation gekocht, Dior, (Chanel een fijne foundation uit productie genomen) dus niet goed koop, zal in de kast blijven staan, geeft een soort cracquelee effect na een paar uur, weird! Dus, Jetske, fijn dat je niet opgeeft en weet nu al dat ik heel blij wordt van de nieuwe producten.

  Net vorige week reguliere producten nabesteld, maar het zonnepoeder stond nog niet op de site van de webwinkel? Wanneer is het te bestellen? Veel groetjes,

  Son

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:30)

   Beste Sonja,

   Hoe graag ik het ook zou willen, ik kan helaas nog geen exacte datum geven! Ik hoop uiteraard heel snel.

   Groetjes Jetske

 • Danitsja februari 1, 2015 (19:56)

  ik kan niet wachten om de foundation en de poeders te proberen!

 • Danitsja februari 1, 2015 (19:56)

  ik kan niet wachten om de foundation en de poeders te proberen!

 • Eva Wind februari 1, 2015 (18:53)

  Beste Jetske,

  Wat ben jij een doorzetter. Ik waardeer je oog voor kwaliteit en geen genoegen nemen met praktische, maar onvoldoende oplossingen. Diepe buiging en pet af. Mijn vertrouwen in jou en jouw visie en missie is alleen maar gegroeid!

  Ik ben een fan van je producten,

  Hartelijke groet,

  Eva

 • Eva Wind februari 1, 2015 (18:52)

  Beste Jetske,

  Wat ben jij een doorzetter. Ik waardeer je oog voor kwaliteit en geen genoegen nemen met praktische, maar onvoldoende oplossingen. Diepe buiging en pet af. Mijn vertrouwen in jou en jouw visie en missie is alleen maar gegroeid!

  Ik ben een fan van je producten,

  Hartelijke groet,

  Eva

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:30)

   Wauw Eva enorm bedankt voor je complimenten!

 • Sharona februari 1, 2015 (16:02)

  Alleen door dit verhaal zou ik al een foundation van je kopen, omdat ik blij ben dat jij je er zo voor inzet een goed product te maken. Nu hopen dat de juiste kleur er voor mij tussen zit!

 • Inge februari 1, 2015 (14:56)

  Super dat je het ondanks alle tegenslagen hebt volgehouden!

  Goede zet om ons van dit proces op de hoogte te brengen, we zaten natuurlijk al met smart te wachten en dit maakt het voor ons duidelijk…

  Keep up the good work, ik ben fan!

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:30)

   Super bedankt Inge!

 • Kim februari 1, 2015 (14:45)

  Iets met de aanhouder wint 😉

  Ik ben zo ontzettend benieuwd en ik weet nu al dat jij straks zoveel eer van je werk hebt en krijgt 🙂

 • Mariska februari 1, 2015 (13:06)

  fijn dat je zo doorzet Jetske! Hoe gaat het trouwens met het schrijven van je tweede boek? Ook daar kijk ik enorm naar uit.

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:30)

   Beste Mariska,

   Het boek zit er ook aan te komen hoor, maar eerst de foundation!

   Groetjes Jetske

 • Jenneke februari 1, 2015 (12:17)

  Gebruik al een hele tijd al je producten en heel blij mee, wat fijn dat de foudation er ook aan komt, ik moet juist een nieuwe bestellen maar hoopt te kunnen wachten.

  Kijk belangstellend uit! wat een spannende tijd heb je achter de rug!!!!

 • Kathinca Griffioen februari 1, 2015 (12:14)

  Hallo Jetske, ik heb enorme bewondering voor je dat je in deze maatschappij waar bijna niet meer naar kwaliteit maar helaas wel naar snelheid en geld wordt gekeken zoveel succesvolle producten kunt ontwikkelen helemaal top.

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:15)

   Bedankt voor je compliment!

 • Marianne februari 1, 2015 (12:05)

  Ha Jetske, goed dat je het proces achter de schermen toelicht. Knap en fijn dat je hebt doorgezet. Ik verheug me op de producten en wacht geduldig. Het zorgvuldige proces geeft mij vertrouwen. Succes met de laatste loodjes.

 • Nynke februari 1, 2015 (11:51)

  de aanhouder wint! Mijn petje af voor jou en je team. Kan bijna niet wachten totdat ik de eerste bestelling mag plaatsen.

 • Sonja van Houten februari 1, 2015 (11:46)

  ik ben razend benieuwd naar de foundation en poeders. Kan ook niet wachten om het te proberen.

 • Mira februari 1, 2015 (11:41)

  Super, Jetske! Wat een doorzetter ben jij. Ben heeeeeeeeeel benieuwd naar de ingredienten. Of er geen acne-uitlokkende stoffen in zitten met name! Want bijna elke goede creme blijkt na checken op de site http://www.cosdna.com die te bevatten. En daar is mijn huid proefondervindelijk supergevoelig voor. Keep my fingers crossed!!!

 • cobi februari 1, 2015 (11:20)

  Geweldig, over doorzetten gesproken!!!! Kan niet wachten. Het alternatief dat ik nu gebruik kan ik maar max twee dagen per week gebruiken (wel goedgekeurd door jou 🙂 ) daarna irriteert het mijn huid te erg.

 • Colinda februari 1, 2015 (09:54)

  Twee weken geleden op jou blog terecht gekomen , samples besteld en vrijdag mijn eerste bestelling van jou producten ontvangen. Tot nu toe erg enthousiast!

  Fijn dat je foundation er bijna aankomt, ben erg benieuwd, ook welke kleuren er komen. Want een goede foundation is één, maar de juiste kleur is minstens zo belangrijk.

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:15)

   Beste Colinda,

   Wat fijn om je enthousiaste reactie te lezen! Als de foundation er is kan je ook samples bestellen. Op deze manier kan je bekijken of de kleur geschikt is voor jouw huid.

   Groetjes Jetske

 • Marian februari 1, 2015 (08:50)

  wat een verhaal zit er achter zo n ontwikkeling! Maar heb je al enig idee wanneer t nu op de markt komt?h

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:15)

   Helaas Marian, ik kan nog geen exacte datum geven!

 • Keeke februari 1, 2015 (00:12)

  Beste Jetske, gelukkig dat er eindelijk schot in zit. En dan ook nog die mooie poeders. Ik heb gewacht met bestellen maar het is wel te zien aan mijn huid zo onrustig weer. Dus ik kan niet wachten!!!!!

 • Keeke februari 1, 2015 (00:10)

  Beste Jetske, gelukkig dat er eindelijk schot in zit. En dan ook nog die mooie poeders. Ik heb gewacht met bestellen maar het is wel te zien aan mijn huid zo onrustig weer. Dus ik kan niet wachten!!!!!

 • TE januari 31, 2015 (11:50)

  Wauw Jetske, wat goed. I can t wait.

 • Anneke januari 30, 2015 (22:19)

  ondanks alle hobbels vind ik t een prachtig verhaal! En ik ben benieuwd naar t resultaat van al dat werk.

 • Lysanne januari 30, 2015 (19:53)

  nooit geweten dat er zoveel research aan voorafgaat voordat er een beautyproduct op de markt komt. Ben zeer benieuwd naar de foundation en poeders!

 • Len ruissen januari 30, 2015 (17:08)

  beste Jetske,

  Ik gebruik al vanaf het begin jouw cremes, dik tevreden!

  Een vraag: ik heb last van wat ze noemen een vuil oog. Weet jij een merk mascara ,die ik dan kan gebruiken? Bij wat ik tot nu toe heb geprobeerd krijg ik toch steeds een ontstoken oog.

  Groet

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:15)

   Beste Len,

   Als je last hebt van een ontstoken oog kan je het beste geen make-up gebruiken. Ben je al eens bij de huis- of oogarts geweest?

   Groetjes Jetske

 • Mariska van der Vet januari 30, 2015 (16:47)

  Zo nou heel verhaal! Maar wat fijn dat het gelukt is naar jouw wensen..

  Ik gebruik al heel lang de produkten van Uncover Skincare en maak alleen mijn ogen op, omdat er zoveel troep op de markt is en mijn huid er niet tegen kan.

  Dus nu eindelijk na lang wachten kan ik en vele mensen met mij eens een goede foundation en poeder gaan gebruiken, ik kan niet wachten!!

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:15)

   Wat fijn om je enthousiaste reactie te lezen Mariska!

 • Mendie januari 30, 2015 (16:01)

  pffff….word al moe van je verhaal. Wat een hobbels en tegenslagen heb je voor je kiezen gehad zeg! Wat fijn dat het uiteindelijk toch gelukt is. De aanhouder wint zeggen ze toch? Ben heel benieuwd naar de foundation en poeders!

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:15)

   Het is inderdaad niet makkelijk geweest Mendie!

 • Niya januari 30, 2015 (15:10)

  Hi Jetske,

  Hoeveel kleuren/tinten zullen er beschikbaar zijn (voor de donkere huid)?

  • author-avatar
   Jetske april 3, 2015 (11:15)

   Beste Niya,

   De foundation zal verkrijgbaar zijn in drie kleuren.

   Groetjes Jetske

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!