In de Vogue!

Ik had een wens… En ja ik weet het, het is er eentje die geen applaus of bewondering verdient. Hij is namelijk behoorlijk ijdel en egoïstisch! Deze wens heeft niets te maken met voedseltekorten, oorlogen, kinderen en zelfs niet met huidverzorging.

Mijn wens was (ik durf het bijna niet te zeggen) om een keer in mijn leven in de Vogue te staan. Op de lagere school lazen mijn vriendinnetjes de Donald Duck of de Tina; ik knipte plaatjes uit de British Vogue van mijn moeder. Toen ik begreep dat de Vogue ook in Nederland uitgebracht zou gaan worden, ging mijn hart al wat sneller kloppen. En nu, 3 nummers later, sta ik er in. Nee, niet met foto en je moet echt heel langzaam lezen want anders ben je er voorbij…. Maar ik sta er wel mooi in. Ik en mijn boek! En als nu iemand van de redactie zich verbaasd over het feit dat nummer 3 zo snel was uitverkocht; dat ligt dus echt niet aan die prachtige cover, maar aan het feit dan mijn hele schuur, kelder en zolder nu vol liggen met het bewuste juni nummer…

Als je op het plaatje klikt kan je het artikel lezen…

 

Groetjes, Jetske

(Dr. Jetske Ultee – onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

Lees ook de blogs:

“Tips van de beautytop’
“Mijn boek’
Een fortuin uitgegeven aan dure crèmes.

“Een stralend 2012
Pruttelende ketels en rookwolken boven de ‘uncover’ fabriek’
Tegen rommel op de cosmeticamarkt’

Gerelateerde Berichten

10 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • anna juli 3, 2012 (10:04)

  leuk!! Gefeliciteerd! Het is een flink artikel!

  PS. zou je mijn vraag over dermatitis periolaris en undercover skincare zonnebrandcreme willen beantwoorden als je tijd hebt?

  http://jetskeultee.nl/2012/06/23/de-zoektocht-naar-de-perfecte-zonnebrandcreme/#ns_widget_mailchimp_form-4

 • author-avatar
  Jetske juli 2, 2012 (10:27)

  Het is aangepast en als je nu klikt op de afbeelding kom je bij het artikel! Groeten Jetske

 • Petra juli 1, 2012 (19:37)

  Gefeliciteerd! Maar uhm ook ik zie alleen het plaatje en niet het artikel…..maar ik vind wel een manier om alles te bekijken….groetjes,P.

 • janneke juli 1, 2012 (12:39)

  Het is je gegunt, hopelijk kom je er nog eens in met foto en een groot artikel 😀

 • Nancy juni 30, 2012 (11:40)

  Leuk!! Wensen hoeven niet altijd voor de wereldvrede te zijn hoor, je mag ook aan jezelf denken… 🙂

  grtjs Nancy

 • Inge juni 30, 2012 (00:40)

  Hallo Jetske,

  Wat fijn dat een lang gekoesterde wens uitkomt. Ik gun het je van harte

  een hartelijke groet Inge

 • Anne juni 29, 2012 (22:50)

  Ik zie helaas ook alleen het plaatje…:(

 • Chantal juni 29, 2012 (19:36)

  Hahaha, leuk Jetske!

 • Soum juni 29, 2012 (15:10)

  @ Marrie, je hebt gelijk. Het artikel is niet te zien, jammer!

 • Marrie juni 29, 2012 (12:52)

  Als je op het plaatje klikt, zie je alleen het plaatje, niet het artikel, of doe ik iets verkeerd?

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!