• Logo Grazia

Jetske’s eigen beautyriteel in de Grazia

In oktober stond ik in de Grazia. Dit keer niet met een ‘educatief’ verhaal over huidverzorging, maar met mijn eigen beautyritueel. Mijn dagelijkse beautyroutine bleek zo uitgebreid te zijn dat de redactie er een beetje in heeft moeten knippen, maar hieronder dan toch het resultaat. Als je het niet goed kunt lezen kun je erop klikken.

Jetske in de Grazia

 

Groeten Jetske

 

(Dr. Jetske Ultee- onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

Lees meer over de moisturizer en bescherm jezelf tegen de zon.

6 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • author-avatar
  Jetske februari 17, 2011 (19:26)

  Ik ook :).
  Zal het ze doorgeven…

 • Monique februari 15, 2011 (23:35)

  Jammer dat deze rubriek niet meer bestaat in de Grazia. Ik vind het als cosmetica junk altijd ontzettend leuk om te lezen wat andere dames voor huidverzorging, geuren en make-up gebruiken, vooral als deze zelf actief zijn in de beauty branche 😉

 • author-avatar
  Jetske november 6, 2009 (13:00)

  Ik beloof dat ik er binnenkort op mijn blog wat verder op in zal gaan! Groeten Jetske.

 • Sylvia november 4, 2009 (18:34)

  Ja, inderdaad. Ik ben ook heel erg benieuwd welk merk en type gezichtsreiniger, moisturizer, zonnebrand- en bodycreme je dan daadwerkelijk gebruikt. En hoe je het product gebruikt – reinig je je gezicht met water en alleen je handen/vingers of gebruik je bijv. een muslindoekje? Gebruik je ook een tonic na de wateroplosbare reiniger? Ik zie je antwoord graag tegemoet!

 • author-avatar
  Jetske november 2, 2009 (14:00)

  Wordt vervolgd…
  Groeten Jetske

 • Gerti november 2, 2009 (00:39)

  Nou ben ik wel benieuwd naar je echte dagelijkse ritueel ;).

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!