• Cosmetische ingrepen

RTL consult over cosmetische ingrepen

Dr. Erik Laban en ik hebben pas een dagje doorgebracht in het mediapark in Hilversum voor opnames van RTL Consult. Erik is niet alleen een van de beste plastisch chirurgen die ik ken, maar ook gewoon een hele fijne en gezellige collega! Omdat vanmiddag de eerste aflevering van RTL consult wordt uitgezonden, heb ik Erik (als ervaren blogger…) gevraagd een stukje te schrijven voor mijn blog. Enne, mocht je me vanmiddag missen; ik verschijn pas in aflevering 2!

Dr. Erik Laban over ons bezoek bij RTL-consult:

”Twee weken geleden zaten Jetske Ultee en ik in het panel van RTL consult. Niet ons dagelijks werk natuurlijk, maar wel heel leuk om te doen. Zoals misschien bekend moet dat panel beoordelen wat het beste behandeladvies was voor de kandidaten die kwamen voor het RTL-TV-consult.

Op TV lijkt zo’n panel desk heel wat (overigens dezelfde opstelling als RTL-boulevard), maar in het echt vallen alle lampen en de vele studio medewerkers veel meer op. Natuurlijk was onze rol beperkt. Evelien Struik, die het programma presenteert staat vanzelf het meest in de spotlights; en dat doet ze overigens prima. Maar een beetje zenuwen zijn er toch wel. Hoewel het niet live is, en je best een foutje mag maken omdat het tenslotte gewoon over kan, toch wil je het wel goed doen. Er staan wel drie camera’s op je gericht! En er kijken toch regisseurs en allemaal anderen op je vingers.

Opvallend was dat Jetske als was het haar dagelijks werk volstrekt relaxed haar vragen stelde. En daarnaast ook nog tijd had voor wat humor. We hebben zo af en toe hard moeten lachen. Eerlijk is eerlijk; vooral om onszelf. Het is dat ze met Uncover Skincare al zulke goede zaken doet, anders zou ze nog een glanzende TV-carrière kunnen beginnen. De uitzending is maandag 19 maart, kan iedereen zien wat ik bedoel.”

Groetjes, Jetske

(Dr. Jetske Ultee – onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

Lees ook de blogs:
Op zoek naar de antirimpelcrème“,
Met huid en haar“,
Tips van de beautytop“,
Pruttelende ketels en rookwolken boven de Uncover fabriek“,
Tegen rommel op de cosmeticamarkt” en
Op de rode loper“.

Gerelateerde Berichten

3 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • author-avatar
  Jetske april 9, 2012 (12:22)

  Beste Irene,

  Mail me anders even je adres dan kan ik je samples sturen van mijn eigen producten. Daar zit oa een hoge concentratie Niacinamide in. Misschien dat deze producten je wel goed zullen bevallen,

  groeten Jetske

 • Irene maart 23, 2012 (17:46)

  Hoi Jetske,

  Ik heb tot voor kort Olaz Regenerist gebruikt. Dit ongeveer twee maanden. Ik ben er mee gestopt omdat ik hier en daar bultjes en pukkeltjes kreeg terwijl ik daar normaal gesproken geen last van heb. Toch vond ik het wel jammer want ik merkte ook verbetering op mijn wat drogere, en meestal wat rode wangen, waarschijnlijk door de niacinamid. Is het toch een kwestie van wennen of raad je me toch aan een andere moisturizer te gebruiken? En moet ik dan misschien helemaal van de Olaz-producten afstappen en op iets anders overgaan? Alvast bedankt!

 • Anoniem maart 21, 2012 (12:50)

  Ik heb ook een blog, Jetske. Zie mijn website. Ik kan best een goede blogtekst schrijven! Ik zal proberen een beetje leuke humor er bij te gebruiken, geen zwartgallige. 🙂

  Henk

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!