• Beautytop

Tips van de beautytop :-)

Naast alle informatie die op mijn blog staat, is er nog zo ontzettend veel te vertellen over huid- verzorging. Journalisten die mij kennen, weten dan ook dat het even kan duren voordat ik uitgepraat ben! Als ik eenmaal begin te praten over rimpels, cellulitis, acne of exotische ingrediënten als slakkenslijm ben ik namelijk niet meer te stuiten… 🙂Marieclaire artikel

Na een interview is het altijd even afwachten wanneer iets precies in een blad verschijnt. Afgelopen week was ik toch wel erg blij verrast! In de Marie-Claire van oktober sta ik als één van de vier dames tussen de “beautytop” als leading lady in de cosmeticawereld! Wow, wat een eer om in een adem genoemd te worden met Aerin Lauder, Marcia Kilgore en Maria Hatzistefanis… Had er al naar verwezen op Twitter en Facebook, maar wilde het ook graag met jullie delen natuurlijk! Om het complete artikel te lezen moet je wel even naar de winkel gaan; maar aankomend weekend lekker in het zonnetje de Marie Claire te lezen lijkt me geen straf…..

En verder?

Er staat ook nog wel het een en ander op stapel. Er verschijnen binnenkort nog een paar leuke stukjes in onder andere de Libelle, Viva en Mama. Verder hebben we een paar weken geleden met het beautyjournaal een filmpje gemaakt over huidveroudering en misschien zie je me binnenkort terug in een aflevering van een TV programma over anti-rimpelcrèmes. Super leuk allemaal!

En voor iedereen die me een vraag heeft gesteld maar nog geen antwoord heeft: dit komt zeker nog! Een fijn en zonnig weekend (met of zonder Marie Claire). Enne, in tegenstelling tot wat er in het stukje staat, gebruik ik gewoon mijn eigen zonnebrandcrème…

Groeten Jetske

(Dr. Jetske Ultee- onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

Lees ook de blogs:
Tegen rommel op de cosmeticamarkt“,
een exfoliant als onderdeel van het stappenplan“,
De ideale oogcrème?“,
Vitamine C“.
Een vochtarme huid (en hydraterende stoffen),
Zo’n droge huid…” en meer over de invloed van stress of roken op je huid.

Gerelateerde Berichten

4 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • author-avatar
  Jetske oktober 17, 2011 (10:44)

  Thanks Karina en wat geweldig dat je huid er steeds beter uit ziet!
  Groeten Jetske

 • author-avatar
  Jetske oktober 17, 2011 (10:43)

  Hi Monique, mijn achtergrond is zeker anders, maar het blijft wel bijzonder als je in een adem met zulke beroemde dames genoemd wordt!!
  Groeten Jetske

 • Anoniem oktober 2, 2011 (21:05)

  hmmm…ik weet niet of ik er zo trots op zou zijn genoemd te worden naast deze vrouwen. ik bedoel, jouw achtergrond is toch wezenlijk anders en wat de dame maria met de griekse achternaam betreft met haar merk rodial, ook van een significant hoger niveau.

  persoonlijk vind ik het vanuit intellectueel oogpunt geen interessante keuze. ik zie jou liever een rijtje van dames met een wetenschappelijke achtergrond en niet louter zakenvrouwen, zoals (ja, sorry ik moet het toch even melden haha) in dit artikel omschreven:http://www.beautyjournaal.nl/2011/03/monique-schrijft-vrouwen-in-het-cosmetica-lab/

  maar…elke publiciteit is natuurlijk fijn, da s een feit:-) en het is je van harte gegund!

 • Anoniem september 30, 2011 (12:13)

  Hoi Jetske,

  Gefeliciteerd met je welverdiende positie in de beautytop! Ik ben sinds 2 maanden fan van je blog. Door je tips ziet mijn huid er steeds beter uit..
  Keep up the good work!

  Groetje van Karina

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!