• productlijn_1_jaar

Uncover Skincare bestaat een jaar!

Vandaag is het feest, maar voordat ik daar meer over vertel wil ik het even hebben over mijn twee petten. Als ik interviews geef of stukjes op mijn blog schrijf doe ik dat zo onafhankelijk mogelijk. En volgens mij lukt dat best heel erg aardig!

Maar zoals de meeste mensen inmiddels wel weten heb ik ook nog een eigen productlijn; Uncover Skincare. Lastig hoor; ik ben altijd bang dat mensen denken dat ik mijn adviezen geef om mijn eigen producten te promoten. Omdat dat dus echt niet zo is en ik ook iedere indruk wil vermijden spreek ik bijna nooit over mijn eigen huidverzorgingsproducten. Bovendien geef ik geen geld uit aan dure advertenties en reclamecampagnes. Dat geld besteed ik liever aan de producten, mijn blog en onderzoek (ok, en heel soms ook aan nieuwe schoenen :-)).

Toch wel trots…

Toch heb ik vandaag mijn andere pet (of feesthoed) op en gaat het een keer wel over Uncover Skincare. Het is nu namelijk exact een jaar geleden dat mijn eigen skincare producten ter wereld kwamen. En daar ben ik toch wel heel trots op! Ik heb de producten ontwikkeld omdat er naar mijn mening te weinig producten waren met veilige en goed onderzochte werkzame ingrediënten en dan ook nog eens in hoge concentraties. En dat heb ik geweten; het was een zware Uncover Skincare moisturizerbevalling! De eerste versie van mijn producten had weliswaar werkzame ingrediënten in hoge concentraties, maar was bruin, rook niet erg lekker en rulde. Na heel veel uitproberen (nu weet ik waarom die fabrikanten verwaarloosbare concentraties ingrediënten in hun product stoppen…) is het uiteindelijk toch gelukt om hele fijn producten te maken zonder ook maar enig compromis aan de kwaliteit te doen.

Een jaar later

Inmiddels zijn we een jaar verder. Toen de producten vorig jaar dan eindelijk het levenslicht zagen, had ik niet durven dromen dat Uncover Skincare zo snel zou groeien. Wat ben ik er trots op dat het gelukt is om het merk terug te zien in bladen als Cosmopolitan, Linda, Glamour en de Marie-Claire. Uncover Skincare heeft in haar eerste jaar zelfs kranten als NRC, Algemeen Dagblad en Parool gehaald. Dat allemaal dankzij de mensen die vanaf het eerste uur vertrouwen in ons hadden! En dat terwijl er toch wel eens iets misging… Ik krijg nog hartkloppingen als ik denk aan brekende labels, falende internet kassa’s en al die distributieperikelen.

Niet zo gek dus dat er vandaag naar alle vaste klanten een feestelijke mail uitgaat om ze te bedanken voor het vertrouwen. Ook voor niet vaste klanten hebben we een verrassing; surf maar eens naar Facebook of Twitter….

Als dat geen stralend begin van 2012 is!

Groetjes, Jetske

(Dr. Jetske Ultee- onderzoeksarts cosmetische dermatologie)

p.s. en Hanneke, Agnes en Dagmar van het ”Uncover team”; jullie zijn toppers!

Lees ook:
pruttelende ketels en rookwolken boven de Uncover fabriek“,
happy new year“,
tegen rommel op de cosmeticamarkt” en
met een stralende huid het nieuwe jaar in“.

Gerelateerde Berichten

15 Reacties

↓Klik om reacties te tonen
↓Klik om te verbergen
 • Lien maart 7, 2013 (11:15)

  Jetske,

  Ik heb jouw producten (cleanser, toner, exfoliant glycolzuur en de moisterizer) voor een normale tot droge huid en ben er ook zeer tevreden over!
  Toch had ik hier nog een aantal vraagjes over:

  1) Kan het gebruik van glycolzuur geen kwaad als je last hebt van melasma? Het verwijdert de dode huidcellen dus maakt je huid gevoeliger voor zonlicht?

  2) Bestaat er ook een oogcreme van uncover of kan je me een goed hydraterende oogcreme aanraden? Ik ben 27 jaar..

  3) Mag men bruinen zonder zon gebruiken als je last hebt van melasma of worden de vlekken dan nog donkerder? Of zal de bruinen zonder zon-creme niet veel effect hebben doordat de dode huidcellen elke dag worden weggehaald door het gebruik van glycolzuur?

  Ik hoop snel wat van je te horen, Jetske!

  Groetjes

 • author-avatar
  Jetske januari 18, 2012 (18:00)

  Beste Lis,

  Met uitzondering van parfum zie ik geen irriterende ingredienten. Wat mij betreft zouden er in een product tegen huidveroudering in ieder geval antioxidanten moeten zitten, maar die zie ik niet. De laatste twee stoffen zijn de “werkzame” ingredienten in het product. Hier is helaas niet heel erg veel onderzoek naar gedaan, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niet werkt…

  groeten Jetske

 • Henk januari 7, 2012 (18:51)

  Jetske,

  Gefeliciteerd! En ook jouw team natuurlijk.

  Henk

 • author-avatar
  Jetske december 27, 2011 (17:15)

  Beste Tiny,
  Wat leuk dat je producten hebt besteld, ben benieuwd hoe ze je bevallen!

  Groeten Jetske

 • author-avatar
  Jetske december 27, 2011 (17:15)

  Hi Hannie,

  Dankje wel en graag gedaan hoor! Ik houd me ook graag bezig met het inrichten van mijn huis maar zal hier geen blogs over gaan schrijven 😉

  Groeten Jetske

 • author-avatar
  Jetske december 27, 2011 (17:13)

  Hallo Catja,

  Het is altijd heerlijk om te horen dat iemand zijn huid zo enorm is opgeknapt, puur door bewust met je huid om te gaan. In principe zouden de producten altijd verkrijgbaar moeten zijn bij de Velthuis Klinieken (tenzij ze ook op de website niet meer te verkrijgen zijn…) Mocht je weer een keer zonder product komen te zitten kun je altijd even mailen naar info@uncover-skincare.nl . De samples van de moisturizer voor de normale tot vette huid zijn om de reden die je beschrijft niet meer verkrijgbaar – helaas liet de verpakking toch wat lucht door waar het product heftig op regeerde. Dit is dus meteen ook de reden dat producenten niet graag hoge concentraties actieve stoffen werken… Ze verkleuren enorm snel!

  Ik promoot Uncover Skincare natuurlijk graag, maar vind het ook fijn als mensen zelf bewust voor een product kiezen. Dus blijf ik vooral ook mijn kennis plaatsen op mijn blog! Fijn dat jij je producten gevonden hebt!!!!

  Groeten Jetske

 • author-avatar
  Jetske december 27, 2011 (17:09)

  Hi Berna, Janneke en Antoinette, bedankt voor jullie felicitaties! Mocht Uncover Skincare verkocht gaan worden in salons dan laat ik het jullie zeker even weten.
  En wat fijn dat je zo tevreden bent over het merk Antoinette,daar doen we het voor!

  Groeten Jetske

 • Anoniem december 22, 2011 (23:18)

  Beste Jetske,

  Hartelijk gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan Uncover Skincare! Ik ben zelf erg benieuwd naar de producten.

  Zelf wil ik een serum gaan gebruiken, maar ik weet niet zeker of het zonder irriterende stoffen is. De ingredienten zijn:

  Aqua, Coco-Carpylate, Glycerin Propylheptyl Caprylate, PEG-40 Hydrogenated Caster Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Polyacrylate, Parfum, Pentylene, Glycol, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, 3-Aminopropane Sulfonic Acid, Calcium Hydroxymethionine

  Niet alle ingredienten zijn mij duidelijk, het product is tegen huid veroudering en het merk claimt op natuurlijke basis te zijn. Graag hoor ik van je of ik dit product veilig kan gebruiken.

  Groet,

  Lisette

 • Tiny december 17, 2011 (12:07)

  Hallo Jetske en team van Uncover,

  Allereerst gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum.
  Ik wacht met spanning op mijn eerste bestelling die ik van de week geplaatst heb.
  Lees zoveel positive berichten over je verzorgingslijn dat ik niet kan wachten om het te gebruiken.
  Al een langere tijd was ik op zoek naar cremetjes, toners en cleaners die voor mijn huid goed zouden zijn. Telkens voldeden ze niet aan mijn verwachtingen.
  Nu met Uncover Skincare hoop ik dat ik het nu gevonden heb.

  Heel veel succes voor het komende jaar.

  Groetjes Tiny

 • Han december 13, 2011 (23:20)

  Ik bedoelde natuurlijk dat mijn HUID er beter van geworden was. Binnenhuisarchitecteur staat waarschijnlijk nog niet op je lijstje….

  Groet, Hanny

 • Han december 13, 2011 (23:15)

  Beste Jetske en medewerkers van het Uncover team ,

  Van harte gefeliciteerd met jullie eenjarig bestaan!
  Ik gebruik je producten en mijn huis is er absoluut beter van geworden.
  En ook dank voor al je adviezen en je informatieve site!

  Groet,
  Hanny

 • C Ernst december 13, 2011 (17:34)

  Beste Jetske,
  Proficiat, ik vind het prachtige produkten en het viel me ook al op dat jij de uncover lijn zo weinig promoot bij je antwoorden. Mijn huid is eindelijk rustig. Daarom vond ik het zo jammer dat twee weken geleden de moisturizer in Rotterdam niet meer op voorraad was. Ik heb een couperose behandeling ondergaan bij Annelijn, en na afloop wilde ik de produkten kopen maar helaas. Ik heb van de telefonste een paar samples meegekregen voor een vette in plaats van een droge huid. Bovendien zagen die er waterig en bruin uit! Ik durfde ze niet te gebruiken.
  Omdat mijn huid erg droog is vond het heel vervelend dat ik niks te smeren had, zeker na die behandeling.
  (Ik wil het toch even doorgeven want voor diegene die de samples aanvragen en het merk nog niet kennen zou dit verkeerd kunnen uitpakken!) Voor mij bestaat er geen betere creme. Dus PROMOOT het maar! (nadeel is dat je misschien geen vragen meer krijgt !!!!!! )
  Groet, Catja..

 • Antoinette december 13, 2011 (17:00)

  Dag Jetske en het Uncover team ,

  Gefeliciteerd met het eenjarig bestaan en met het succes!!

  En natuurlijk erg bedankt voor alle inspanningen! Mij hebben jullie er heel blij mee gemaakt, en met mij waarschijnlijk velen.

  En succes zonder dure advertenties en reclames heeft toch wellicht te maken met kwaliteit! Bovendien ben ik de keren dat ik contact heb gezocht altijd geholpen met een enorme klantvriendelijkheid!

  Veel plezier met jullie feestje ;-). En veel succes verder!

  Groeten,
  Antoinette

 • Anoniem december 13, 2011 (15:25)

  Van harte gefeliciteerd Jetske! daar mag je trots op zijn. Mooi voor in de salon inderdaad…..Deel 2?

 • berna december 13, 2011 (14:17)

  Hallo Jetske, en team van Uncover,

  van harte gefecliciteerd met eenjarig bestaan van Uncover skincare…hartstikke leuk om te lezen dat het “lekker loopt”

  (wie weet ooit toch nog leveren aan schoonheidssalons?…)

  groeten Berna

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!